21

Анонимен

преди 5 години

Когато и да напуснете Мутроландия все е късно !Гласувайте за Тиквата и чакайте да ви Управи !

20

...

преди 5 години

Бе кой специалист инженер, лекар, медицинска сестра или някакъв друг квалифициран кадър дето е работил я в Англия я В германия я някъде другаде иска да се върне в България или Румъния бре!? Кой иска да изостави заплата от 7-12к евро на месец За да се върне тука и да се забие в град Любимец дето ше взема макс 450лв бре!? Връщали се били мигрантите и особено квалифицираните! Ай сиктир ......

19

Анонимен

преди 5 години

Истинската причина за "мултикултуризма", имиграцията, промяната на етническия състав в Западна Европа, е бизнесът в Западна Европа. Бизнесът докарва имигранти и мултикултуризъм от цял свят. Бизнесът работи срещу държавата и народа и трябва много да внимаваме с желанията на българския бизнес да ни доведе до положението на Запад. Българският народ трябва да спре разрушителните интереси на бизнеса.

18

Анонимен

преди 5 години

Тя Меркел им оправи и генофонда, не са за мисленете немците - цъфнаха и вързаха !

17

V

преди 5 години

КАК СА СМЕТКИТЕ ЗА ТОК ??? А февруарските заплати ??? Гладувайте пак за герб ;) Аааа.. гласувайте исках да кажа ;)

16

Калеко Алеко

преди 5 години

На който не му харесва да бъде "роб" в Германия, да си стои в България и да работи на тукашните дерибеи за повече часове на седмица и много по-ниско заплащане. Когато на запад развиваха Икономиката и Демокрацията си, тукашните другаре скрепваха "пословичната българосъвеЦка дружба" и бяха зачислени с ватен.ките и ушан.ките си в Трудово-възпитателния лагер от затворен тип, наречен РСО, така че техните внуци сега дълго ще сърбат попарата им, докато успеят да изпълзят от блатото на посткомунизЪма

15

Анонимен

преди 5 години

15 Освен труда си ти какъв продукт би могъл да произведеш па камоли да го продадеш в Германия?

14

мейд ин Бългерия

преди 5 години

реклама по тв - нямате пари да си платите тока ? ние ще ви отпуснем бърз кредит .

13

Анонимен

преди 5 години

И кво аз трябва да се радвам в *** възторг, че дойчовците ни съсипаха индустрията за да ни продават 10-тото си казество стоки и да ни вземат работната ръка, а за капак ни карат да приемаме и техните гости и конвенции.

12

Анонимен

преди 5 години

Готови сме да им пратим още близо милион ръце, които те да направят работни.Ще направим един транш безвъзмездно - подарък за Германия.

11

Анонимен

преди 5 години

Евтини роби са българите в България, където към тях на работното им място се държат като с роби.В Германия и отношението е друго и заплащането е друго.Тук един колега взимаше 700 кинта на месец, сега в Германия взима 2000-2500 евро на месец, дали не му е по-добре?

10

Перестройка

преди 5 години

Белязаният Горбачов продаде империята за 2 млн долара и обрече нас и милиони да нямаме свои държави. Сега ЕП който е новия сив ще се разпадне защото никога не е имало стратегия как ще съществува този измислен съюз с такива размери и разлики. Това всичко обслужва сащ , за които доларът е застрашен при стабилна валута като еврото. Така че неизбежно е. Лошото е че за разлика от Унгария и Чехия ние сме пълни с предатели.

9

Анонимен

преди 5 години

5 По скоро роб си в България при червените о'трепки нарекли се (работодатели)

8

Анонимен

преди 5 години

Робувайте си, на никой не пречите. И да не забравите да изберете пак Бойко на изборите.

7

Анонимен

преди 5 години

ало продавачката от БИЛА като крадеш теа статии от интернет не се ли подиграваш с Дъжавата и целия Български народ , не те ли е срам

6

Анонимен

преди 5 години

Супер ми е в германия. Скоро няма да се върна в пропадаща Беге.

5

бл.134 в Зап. парк

преди 5 години

Да доволни са и са и доволни и работниците .А Българя кучета я яли , допреди век и нещо дори не я е имало - няма и да я има скоро.Та емиграция му е майката: продавайте , докато е време и напускайте .Иначе с горко ви

4

Анонимен

преди 5 години

Е как няма да са щастливи, благодарни и доволни? Евтини роби на килограм...

3

Аха

преди 5 години

Интересно,според световна статистика българите и германците са два от най-бързо изчезващите европейски народи.Демографски те ще бъдат малцинство в собствената си страна и процеса много трудно може да бъде обърнат.Това го правят глобалните елити.

2

Анонимен

преди 5 години

Гадните империалисти експлоататори как използват горкият трудов народ в тази капиталистическа държава.А в България готвач в провинцията работи за невероятните 500 лв. на месец.