42

Анонимен

преди 5 години

никой не ще да е българин. всичко бяга презглава назапад, докато остатъците от бкп се надпреварват да оглозгват трапезата.

41

Анонимен

преди 5 години

никой не ще да е българин. всичко бяга презглава назапад, докато остатъците от бкп се надпреварват да оглозгват трапезата.

40

OI!

преди 5 години

И няма процедура за откръстване. Всъщност има .... нo викат анатема. Има три дявола в живота, държавата, църквата и училището. Трите злини стават от ден на ден не по-добри, а по-зли .... *** на север дядо попе и ще видиш училище дето не ражда дяволи, ама от това ви е страх нали? Нещо каквото да е точно такова каквото твърди - училище, което да е училище.

39

Анонимен

преди 5 години

Дядо Гавриле модела може и да е сбъркан но Норвегия ще я има, а какво да кажем за нашият модел след като България до 50 години няма да я има!

38

ss

преди 5 години

що не ги коментирате тези неща бе??? както и здравеопазването че е безплатно там, тук не е ммм що ще приемаме само едно нещо ми да направим всичко както е там, щото е по лесно само да приемат неща който са в изгода на определен кръг хора а другите неща неможе... това се нарича лицемерие, заблуда на народа, гавра с народа...

37

Поповете са расисти!

преди 5 години

Расисти са! Всеки неверник или езичник или "не дай си боже" атеист го анатемосват. А най-големите постижения на здравия разум считат за работа на лукавия. Ама кой казва кой е лукавият. Поповете казват кой е лукавият и те избавят от лукавия. Което е малко нали лицемерно, това е малко като на ескимос лед да продадеш! Кой вади кръст от кръст умира. Айде 20 години само ревахте за църкви, религия и намеса в светското образование. Процъфтяха много лукавите, че не си вършехте работата!"Н.В.С.II"....

36

ss

преди 5 години

....нали искаме да сме като американците нали са ни братя нали идват и си правят тука каквото си искат и ни дърпат ушите, аа пък има визи и не можем туко така да ходим при тях?? що така бе??? що скандинавците много хубави пък не избрахте грипен ами ще купувате F16??? м що така? значи там детето не може да му зашлевиш шамар не може еди кво си ок неможе ама защо не казвате колко са детските там? колко пари дава държавата на новородено дете че образованието е напълно подчертавам напълно безплатно..

35

ss

преди 5 години

ами нека първо да станем като скандинавските държави по доходи по икономика по социални придобивки и тогава ще им приемем законите за еди какво си, а те искат от главата за краката, всичкото тука оправено сега сме стигнали до това кой как си възпитава децата, ми направете икономиката като тяхната ама не ви е изгодно нали, навсякъде политици дават примери как е на запад или в щатите еди какви си данъци еди какви закони ама само който са им изгодни, разрешете свободното носене на оръжие бе .....

34

Бау

преди 5 години

Защо по деволите ни интересува какво мислят група откачени богословци, все едно господ ги е назначил да го представляват ... Кога стана това, че не разбрах ..? Май сами се назначиха ...

33

WHOA

преди 5 години

Я глей колко YMCA тролчета. Не, че нещо момчета ама сте на грешната страна на барикадата тоя път. Не ви ли дразни мисълта, че тия пеят на всяко погребение, включително и на вашите ще пеят един ден. Не защото ви го пожелавам, а защото това е историческият факт и действителност. Тоя дето пее над гробове и имаше един виц нали: Нали знаете, че пред кой съм тръгнал не се е върнал. Гарвани гадни, използват ситуацията да си налагат неквалифицираното мнение за нещо, което им бърка в здравето жестоко.

32

Кушев

преди 5 години

Прав е отчето. Но българската църква да започне да се интересува от хората, а не от себе си. Няма лидери в църквата, а само послушни овчици.

31

20 години

преди 5 години

20 години църкви, повече имоти, заплати без данъци и необлагаеми дарения. Айде точно тия да не водят хорото. 20 години искат да вкарат някаква религия под някаква форма в училище и ако може нали разходите от държавата. Точно тяхната дълга ръка мрачна попречи на две много читави реформи. И сега там точно в Ловеч се хвърлят яко пари на тия. Млък дядо попе. Вашето време отдавна мина и с това ваше насилие вече ставате омразни на всеки трезвомислещ човек.

30

Анонимен

преди 5 години

Имаме един тъй хубав Бг лаф:ВСИЧКАТА МАРА ВТАСАЛА..СЕГА ТОВА НИ ОСТАНА КАХЪРЪТ.

29

Анонимен

преди 5 години

Мушeник!

28

Стига с глупостите

преди 5 години

Имаше един период от време, когато скандинавският модел не само беше приложим, а щеше да промени много неща в живота на хората положително. Каквото и да ми говорите само образовани и интелигентни хора допринасят към едно общество. Не стига чалгата, че ги затъпява, остава и религията да ги затъпи и аз не виждам този дядо как изобщо се осмелява да говори по неща, които не само не разбира, а ги възприема едва ли не като кръвен враг. Всичко хубаво идва от север. Ориента идва от юг.

27

House M.D.

преди 5 години

Гав*ри ил - Божия гав*ра /из "Тълковен речник на българския книжовен език"/.Другарю полковник от тайните служби на НРБ, кога ще напомниш на властимеющите, че преброяването е недвусмислен грях? Или това не го пише в Св. Писание "Капиталът", нито в посланията на Св. Троица Мордохай-Енгелс-Улянов, нито пък в посланията на техните ученици и апостоли?

26

До Трол

преди 5 години

***, кажи си мнението за позицията на отчето за скандинавските нрави за възпитание на децата. Не поствай статистика, която всички знаем.

25

TedyPetrova

преди 5 години

Прав е човека! Аман от толерастия и *** "ценности"!Добре, че останахме нормален народ.

24

Трол

преди 5 години

Всяка скандинавска държава заслужава държавници мъжкари като Боко, бедни митрополити като варненския..

23

Родител 1

преди 5 години

Прав е владиката! Трансджендърството и отсъствието на класически подходи при възпитанието ще затрие тоя грешен свят!