29

X

преди 5 години

Прав е Каракачанов , но защо толкова късно се повдига въпроса ?

28

До Петров

преди 5 години

Няма такива клоуни като теб и подобните на теб. Каквото и да се направи, все ще критикувате и ще сте недоволни. Валерката, като правеше панаири по морето, питахте защо не направи нещо по ромския въпрос а само на морето стоял. Ето ви сега концепция за ромите. Крива, първобитна, но концецпия. Вместо да го подкрепим, отново мало-умни коментари. Преложи ти нещо бе! Никой не те спира.

27

Василев

преди 5 години

Каракачанов да каже, как ще накара ромите да работят за българските бизнесмени за 600-700 лева , след като ходят за по 4 часа от проекти към общината и взимат 500 лева, и като продаде 10-15 стека контрабандни цигари ще взима повече от тези смешни заплати!А тези часове към общината му гарантират и социални и детски помощи!Кой е създал този г.луоав етнически модел?Аз ли?Селяни прости?Българите ще работят, за да плащат на ромите, да издържат властта и лихвите към МВФ!Агент Дейвид Колимиор!ЦРУ

26

Анонимен

преди 5 години

Хайде, да я подава, но да е истинско напускане! Да не би като Симеонов да се завърне пак и само да си разменят местата по партиите или да правят нови пак едни и същи. Наслушахме се вече на празни приказки и предизборни лъжи!

25

anon

преди 5 години

каракачанов е прав...

24

Анонимен

преди 5 години

На Боце гласовете са му по-важни от България.

23

Анонимен

преди 5 години

Абе последния месец НПО и сороските фондации много се активираха. Да не вземат случайно ромите да почнат да се интегрират, образоват, да работят, да почнат да си плащат данъците, тока и водата. Или с една дума да станат нормални и пълноценни хора като нас. Всичко това ако се случи обезмисля нуждата от НПО, БХК и отровено общество та затова е този рев. Ние като Българи сме длъжни да защитим концепцията на Каракачанов,иначе губим България. ГЕРБ са на страната на ромите те са пас.

22

Петров

преди 5 години

Такъв клоун като Каракачанов България не познава в 1300 годишната си политическа история.

21

Анонимен

преди 5 години

Абе Русенскио Македонец наистина ли не вдеваш за какво става въпрос.. Та нали без тези гласуватели които са към 1 000 000 никой няма да влезне в парламата. А тези които влязат ще са като вашата партиика с по 10 човека. Не виждашли не чувашли в друг паралелен свят ли си. По всичко личи че не си в час. А и как да си в час ти не си там за да си в час ти си там за далаверката. А й не само ти и оня Ямболията и Скатажията. Къде са 500 лева пенсии и 1000 лв мини заплати. На Марс ли са.

20

Анонимен

преди 5 години

Реално всички партии имат интер от интеграцията на ромите дотолко, че да гласуват за тях след това не ги вълнува дали спазват законите. Когато някой иска да приложи реални мерки за интеграцията им е атакуван от роми,НПО-та и партии бенефициенти на ромски гласове.

19

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 6Не зная дали са твърдо против. Мисля, че изказаха такава позиция, защото се "водят" Движение за права и свободи или просто изразиха мнението на ГЕРБ, защото ГЕРБ не посмяха да изразят мнението си открито. В последните години ДПС просто изказват формално мнение, когато са засегнати някои права на малцинствените групи, но не правят нищо в защита на малцинствата. Защитата е само на думи.

18

Анонимен

преди 5 години

Uvajaemi ,,Al kohol'',ne se kazva ,,imaj v predvid'',a ,,imaj predvid''- bez ,,v''.I vie ste se obrazo-vali prez perioda na chalgata!!

17

Анонимен

преди 5 години

Какви баламурници само, щели да гласуват от Каракачанов, ако излезе от коалицията. Ами нали след изборите пак ще са в коалиция бе хахаха. Помните ли Волен как седеше под масичката докато го замеряха, какви ги говореше, после на една маса с баце. Помните ли другите патриотари и те много говореха, а цяло управление блажат с тиквоните. Ама като сте късопаметни, нека за пореден път да поучите пак от същото да ви дойде акъла в главата.

16

Анонимен

преди 5 години

намерил с какво да плаши ами те тези от твойта коалиция няма да те подкрепят да други , а нали половината електорат на тиквата са от гетата

15

Анонимен

преди 5 години

Преди изборите всеки се прави на опозиция, изборите минават, след това всички пак ядат и пият на една и съща маса, а будалите пак са прекарани, ама до следващите избори забравят и пак гласуват за някои от тия. Има що-годе нормални партии извън Парламента, не гласувайте за тия вътре, ако искате промяна.

14

Оруел

преди 5 години

Тоя търбуха добра концепция му спретнаха че беше паднал под 1%! В България не се научиха да гледат: по делата ще ги познаете!

13

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 8Не е нужно ромите да го четат, важното е да бъдат накарани да го изпълняват!

12

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ ще БОЙКОтират концепцията, защото така ще загубят стици хиляди ромски гласове.

11

А

преди 5 години

Каракачанов и неговата концепция това шанс номер1 дама управпт нештата.Учеба. Работа.Данъци.

10

Анонимен

преди 5 години

Бг се тресе от международни скандали. Външни сили се опитват да я разкъсат на парчета, унищожават икономиката, а Каракачанов с ро.мите се занимава. Точно това е клатене на стабилността. Извиване на ръце.А "свободната" медия, подминава политкоректно глобалните проблеми в страната и ни занимава с етническите боричкания на националистите, чиято единствена цел е привличане на гласоподаватели.