68

Ф.С.В.

преди 5 години

Проекта ЮЖЕН ПОТОК бе спрян 2015 г от ГЕРБ!!

67

Анонимен

преди 5 години

ДОПУСКА СЕ В САЙТА НАСАЖДАНЕ НА ОМРАЗА , ЦИТИРАМ "СМЪРТ НА КРАВАРИТЕ"! МНОБО ЩЕ СТРАДА РЕДАКЦИЯТА ПО СЪДИЛИЩАТА...

66

Ф.С.В.

преди 5 години

Обяснявам пак - 4 тръби по 15 милиарда газ - 60 милиарда газ ГОДИШНО !! Това бе проекта Южен Поток а Борисов го спря за да угодничи на САЩ !!!! Сега се радва на някаква си тръбичка от ТУРЦИЯ - *** !!

65

До ФСБ

преди 5 години

Не че, Тиквун не е същата п'одлога но Южен Поток го спря Орешарски след подобаващо дълъг уличен "натиск" и накрая трима сенатори го "посъветваха" директно. Не че после не му биха и на него шута.

64

Анонимен

преди 5 години

"И все пак газът ще тече."

63

БРАВО!

преди 5 години

КАКВО ЧЕТЕМ В ТОЯ БЪЛГрки сайт :ДА ЖИВЕЕ РУСИЯЯЯЯЯЕЗАБАВНА СМЯНА СИСТЕМАТА НА УПРАВЛЕНИЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ,аявно русия има изгода в българия да се смени управлението! директна заявка! И ТОВА Е НАМЕСА ВЪВ ВЪТРЕШНИТЕ НИ РАБОТИ! И ЩЕ ИМА СЕРИОЗНА ЕВРОПЕЙСКА САНКЦИЯ!МНОГО СИ ПОЗВОЛЯВАТЕ ВЕЧЕ!

62

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

При тия цени на газа / специално за нас/... - ще им затапим тръбата...

61

ДО 57

преди 5 години

ЕЙ , АКЦИЗИТЕ ГИ ПЛАЩАМЕ НИЕ, А ДЪНДИ БРЕШЪС НЕ СА АМЕРИКАНСКА ФИРМА!ПОНЯТН? И НА ДРУГИ ДА ОТГОВОРЯ - ЮП ГО СПРЯХА ПУТИН И ОРЕШАРСКИ! АМАН ОТ ЛЪЖИ! И "АМЕРИКАНСКИТЕ" МАРИЦИ СА РУСКА ОФШОРКА С АМЕРИКАНСКА РЕГИСТРАЦИЯ! ТОВА КАЗВАТ ДОКУМЕНТИТЕ И ИСТИНАТА!

60

Православен славянин

преди 5 години

До АнонименНе знаете ли вий другарю ,че каквото реши да направи Путин , никакви американски сенатори не могат да спрат?Не вярвате достатъчно вие мисля в способностите на водачът на славянският свят.Путин ще ни избави от пиндостанското робство!

59

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Да имаш готов газопровод, но само заради това да накажеш непослушния... - да почнеш да се ровиш по дъното на Черно море - се нарича не простотия, а идиотщина...

58

Ф.С.В.

преди 5 години

Имахме договор за 4 тръби с по 15 милиарда газ годишно !! И всички те отиваха към Варна -Новопостроеният газов ХЪБ Балкан - Борисов спря проекта Южен Поток заради огромен натиск от САЩ !! Сега ще се молим за отклонение на една тръба от Турция която едва ли ще даде и 3 милиарда кубични метра газ годишно ! АЙ ЧЕСТИТО НА ГЕРБПартията направила така че да сме едно БЯЛО ИКОНОМИЧЕСКО ПЕТНО НА КАРТАТА_Всеки голям проект ни заобикаля !! Сега ще се молим за една канализация от Турция !! СМЯХ !!!

57

БГ

преди 5 години

Не знам кой бизнес печели от руската газ и санкции ,но българския народ губи много от всякви проекти с тази изпаднала страна

56

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДа ,но БСП в прав и твърд текст казват,че са за руска газ и против санкциите срещу Русия,а от това печели бизнеса и България,няма да правят въртели и се страхуват да защитят проектите,защото някой чужд агент им свирнал.

55

БГ

преди 5 години

пак пълно с руски *** тука

54

Анонимен

преди 5 години

Недейте да плачете ,никой не ви е виновен освен самите вас.

53

Ф.С.В.

преди 5 години

Всичко е една голяма ЛЪЖА-- Едно Бля бла бла бла-да притежава блокираща квота в този проект, ??ТЕЦ Марици още не можем да изгоним американците- Златна акция няма да има ! Както няма и златна акция в ЕРПтата - С Дянков продаде последните акции на самите ЕРПта и те са Господстващи - Енергийната Свободна Борса е ВСИЧКО ДРУГО НО НЕ СВОБОДНА!- цената на тока достигна невероятни скоци! Всеки тук може да построи АЕЦ и после да не му пука за риска- ХЪБ БАЛКАН освен с морска вода - газ няма да има !

52

Иван Иванич

преди 5 години

Ние не искаме нищо руско на нашата територия

51

Анонимен

преди 5 години

За 10 години сринаха страната,въведоха фашистка диктатура,преследват и тероризират населението,смазаха бизнес и журналисти,провалихте и не се борихте за мнай-изгодните български проекти като ЮП,Белене,стигаааааааааааааа!Дайте път на БСП,че непрекъснато получаваме едни и същи порции с л..на откакто сте на власт,при БСП бяхме по-добре!

50

Анонимен

преди 5 години

"" "Турски поток" ще доведе руски газ до хъб "Балкан" ... ""......................Лошо Седларов ... всичко руско води само нещастие и беди. Безплатен нефт и газ да ни дават руснаците ... не трябва да се докосваме щом е руско !

49

висок

преди 5 години

Теменуга Лъжата ще пропилее 3,5-4 млрд от нашите джобове за тази руска тръба. Никога няма да има и 1 лв печалба, само ще плащаме, плащаме за експлоатационните разходи....