112

БКП=ФАШИЗЪМ!

преди 5 години

ГОРАНОВ- масов убиец, изтезавал и убивал стотици невинни хора в концлагерите-НЕОСЪЖДАН!ГАЗДОВ- кръволок, убил стотици мъже, жени и деца, хранил селскостопански животни с човешко месо-НЕОСЪЖДАН!РЪЖГЕВА- патологична садистка, набивала на кол бременни жени-НЕОСЪЖДАНА!СПАСОВ- масов убиец, ръководител на геноцида, заедно с Тодор Живков и баща на мутрата Румен Спасов -НЕОСЪЖДАН!ТОМОВ- палач- комендант на лагера на смъртта Беляне, баща на червения депутат и агент на ДС Тома Томов-НЕОСЪЖДАН!

111

ПАЛАЧИТЕ ОТ БКП

преди 5 години

ГОРАНОВ- закоравял убиец, изтезавал и убивал стотици невинни хора в концлагерите-НЕОСЪЖДАН!ГАЗДОВ- зкръволок, убил стотици мъже, жени и деца, хранил селскостопански животни с човешко месо-НЕОСЪЖДАН!РЪЖГЕВА- патологична садистка, набивала на кол бременни жени-НЕОСЪЖДАНА!СПАСОВ- масов убиец, ръководител на геноцида, заедно с Тодор Живков и баща на мутрата Румен Спасов -НЕОСЪЖДАН!ТОМОВ- садист- комендант на лагера на смъртта Беляне, баща на червения депутат и агент на ДС Тома Томов-НЪЖДАН!

110

Анонимен

преди 5 години

За каква демокрация се говори в България, след като в тази държава цензурата е във всички области ? Опитайте и тук да кажете истина и ще ви елиминират веднага ! Комунизмът е в развит стадий в България, вижте си премиерът и ще разберете, че живеете в червена диктатура след като всяко негово изречение започва с "АЗ" !

109

До 108

преди 5 години

Каквото са заслужили това си и получиха"Лошото е, че комунистическите убийци не бяха наказани. Мирчо Спасов един от най-големите садисти и масов убиец умря на свобода на преклонна възраст. Синът му Румен ограби спестяванията на баща ти и *** и избяга в Южна Африка, където умря от преяждане и препиване. Снаха му, Веска още е там и живее като царица с парите на родителите ти...А ти си ги обичай убийците.

108

Анонимен

преди 5 години

113-ти, Караянчева доказа, че е много про'ста и елементарна още когато обяви Пекин за виетнамски град ! То бива бива про'стотия, но като нейната не бива бе, нагло да я показва пред народ и свят ! Тя дори срами "родът" на Златките, те са по-отбрани в изказите си вече !

107

Анонимен

преди 5 години

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГЕНЕРАЛ АТАНАСОВ И НЯМА ДА ИМА ЕДИН КОМУНИСТ В НОВИЯ ПАРЛАМЕНТ.ВСЕКИ ЕДИН БЪЛГАРИН ОБИЧАЩ РОДИНАТА СИ И СЕБЕ СИ ТРЯБВА ДА ГЛАСУВАСРЕЩУ КОМУНИСТИТЕ И ТЕХНИТЕ ДНЕШНИ ДЕМОНСКИ ОТРОЧЕТА.ГЕНЕРАЛ АТАНАСОВ ЩЕ ИМ СЕ ВИДИ КАТО ДНЕШНИЯ ПИНОЧЕТ!!!!!

106

Анонимен

преди 5 години

Тази цвета караянчева е достапрoста и елементарна женица .Като председател на нар . събраниетя в такива сбирки не трябва даучаства . Освен ако не иска даидентифицира партията си гербс монархофашизма и преследваниятаи убийствата на хиляди антифашисти .

105

Анонимен

преди 5 години

По-долу написах, че комунистите сеят омраза и мечтаят за нов народен съд и нов терор. Думите на 110 и дегенератът, който той е цитирал само потвърждават това.

104

Анонимен

преди 5 години

А жертвите / принудените да емигрират / на новите модерни КОМУНИСТИ от ГЕРБ кога ще се почетат, когато и последният българин напусне България ли ?

103

Анонимен

преди 5 години

" Нов народен съд и за американските мекерета! "Абсолютно е прав и го подкрепям .

102

Анонимен

преди 5 години

Каквото са заслужили това си иполучиха . Кой застреля Вапцаров ?Сега трябва много да внимават в картинката . Защото дедо тръмпняма да помогне .

101

Анонимен

преди 5 години

ЧЕ ТЕ МНОГО МАЛКО СА ОТИШЛИ НА ПОЧИТАНЕТО БЕ, ПРИ ТОВА ХУБАВО ВРЕМЕ.ЯВНО, НЯМА КАКВО ДА СЕ ПОЧИТА, ВСИЧКО ПОТЪВА В ПЕПЕЛАЦИТЕ НА ИСТОРИЯТА.

100

До 104

преди 5 години

Омразата на българи срещу българи беше насадена от комунистите между 1944 и 1989 г. Не случайно и днес ги виждаш (останалите живи комунисти и техните деца) да мечтаят за нов народен съд, нов терор, нови концлагери... Омразата е запазена марка на комунистите.

99

Анонимен

преди 5 години

Бог да пази България! От българите - един малък, но много *** народ, който със стръвна омраза и бойна готовност върви към самоунищожаването си!

98

Анонимен

преди 5 години

Фашизъм в България имаше след 1944 г.

97

Анонимен

преди 5 години

Партизаните режеха главите на ятаците и ранените си другари за келепира-паричната награда. Такъв е морала на червения фашист.

96

Патриот

преди 5 години

по време на фашизма за отрязана глава на някой набеден ,че е комунист или партизанин са давали 5000 лева ето колко е струвал човешкият живот за фашунгерите!Проклети да са имената на фашистките палачи во веки !Плюя в сурата на пещерните недоклани фашунгерчета и "жертви на комунизма" да е проклета цялата ви семка до девето коляно!Нов народен съд и за американските мекерета!

95

Анонимен

преди 5 години

Народ, който не помни миналото си-няма бъдеще. Затова и ние загиваме като народ, защото не помним и не почитаме жертвите на този терор.

94

Анонимен

преди 5 години

ДА СИ СПОМНИМ И ЗА ХИЛЯДИТЕ МЪЧЕНИЦИ, УБИТИ В ЗЛОВЕЩИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ, КОНЦЕНТРАЦИОННИ ЛАГЕРИ НА СМЪРТТА: БЕЛЕНЕЛОВЕЧСКРАВЕНАКУЦИЯНБОГДАНОВ ДОЛСВЕТИ ВРАЧБОСНАНОЖАРЕВОЗЕЛЕНДОЛ...

93

До 91

преди 5 години

Гешев е добър български полицай другарю червен фашист. За съжаление, такива днес у нас няма. Гешев се е борил с терористите от БКП. Същите тези терористи, след като дойдоха на власт на дулата на съветските танкове, потопиха България в кръв.Симпатизирането на тези терористи трябва да се квалифицира като престъпление срещу българския народ и да се наказва подобаващо, разбра ли болшевишки фашисте?!