83

Боби

преди 5 години

До Анонимен"А жертвите дадени от народите на Сирия, Русия, Венецуела и СК са:- Асад - 500 000- Путин - 30 000- Мадуро - 3 000- Ким - (няма данни)"ЕТО ПОРЕДНИЯ ОПОРНО ТОЧКОВ ЛОЗУНГОВВземи влез в Гугъл Мапс, отиди в Санкт Петербург - Комплекса Погребални полета и Братски могили където документално доказано на няколко реда(вертикално) са погребвани починалите в обсадата на Ленинград - Жертвите са над ЕДИН МИЛИОН ЧОВЕКАСега покажи ми гробовете на загиналите от споменатите по горе политиц

82

Анонимен

преди 5 години

До Бобикаква храна са спонсорирали бре? имаш пред вид акцията със зайците ли :) дето раздаде на всички гражданя зайци та да си ги отглеждат и да се изхранват с тях понеже мнгоо бтързо се размноожавали :)))

81

Анонимен

преди 5 години

Е, какво ново?!?Нали така "избраха" Борисов?Обявиха го за легитимен, от Козяк финансираха *** да окрякват центъра, докато успяха да бутнат Ореха.Нищо ново, отработена технология - или правят "цветна" релолюция (скъп спомен - "Времето е наше") или плащат на подставени лица.Пипичен ход на наглите USA

80

Creeping death

преди 5 години

Мъдуро към Москва:- Злато дадено!- Рапорт приет!

79

Анонимен

преди 5 години

Псевдопрезидент-превратаджия.....без избори, но послушен ..........това било демокрация..............да бе , да...............повярвах ви веднага!!!

78

дедо Ташунко

преди 5 години

Хора, зная само, че става страшно. Вече няма честни избори по света. Мадуро може да е пълен ***...ник, но е законно избран президент. Главната му вина е, че не се подчинява на Големия Брат и затова ще заплати с главата си. Очаквам в скоро време гражданска война във Венецуела.

77

До 72

преди 5 години

Това е риторичен въпрос.Естествено, как са гласували - след изсвирване, веднага на задни лапки, със скимтене и интензивно въртене на опашките.И си чакат по едно бонбонче, до следващото гласуване.Така ги обучават в нашето Народно Събрание, преди да ги пратят в Европа.

76

раша наша

преди 5 години

искам и аз да съм президент на българия без избори.това ли означава американската демокрация подкрепена от вайсалите ес казват че американската демокрация е много честна те тека постъпиха с ирак сирия либия.където са богати на петрол да са властни на тези богатства сега се убедете че сащ и ес това са сатаната и тека избухват гражданските воини.в хубавите страни.и аз да съм ще се защитя страната си от сащ но аз съм никои за мен гласуваха наще политици-продажници

75

Боби

преди 5 години

До АнонименЕхх експерте1. СУША е относително понятие обикновения човек няма да усети разлика от 1л на кв/м паднали валежи на час(Венецуела е в Екваториалния пояс) но за мега ВЕЦ това е много голям проблем2. Да Мадуро и Чавес решиха да купуват храна спонсорирана от правителството и да стоят жилища за бедните - храната отиваше на черния пазар и се продаваше при съседите - Социална политика ОЛЕ но като цяло глупава в дългосрочен планВече се усетиха но с 10 год закъснение какво и къде да инвес

74

Анонимен

преди 5 години

До АнонименИ представителя на САЩ го обявява за демократ.Руснаците контрират, че той е човекоядец, яде хора и това е доказано._____Всъщност беше точно обратното, от ЦАР и между впрочем Боков на ЮНЕСКо го беше предложила за награда, това и изяде главата по-късно, във Франция беше много голям скандал, ама тук нашите медии дума не обелиха

73

Анонимен

преди 5 години

До 64Този списък е валиден и за България, тъй като и тя изнася оръжие за тези държави !А жертвите дадени от народите на Сирия, Русия, Венецуела и СК са:- Асад - 500 000- Путин - 30 000- Мадуро - 3 000- Ким - (няма данни)

72

Анонимен

преди 5 години

Как са гласували българските евродепутати?

71

Боби

преди 5 години

До Анонимен"Т.Ж. към Мадуро: Като немаш пари, ти си нищо !Интересно, защо русофилите не разбраха и до ден днешен тази истина, която им каза тяхния вожд и учител !?"Петролната компания на Венецуела и сега доставя в САЩ НЕФТ защото си има договори независимо че няма да получи част от плащаниятаСлед време купените фючърси ще свършат а Китай, Индия и други страни ще продължават да купуват само дето разчетите ще минават през Китайски банки примерно не през САЩ - какво каза за липса на пари?

70

Анонимен

преди 5 години

За да си международен фактор, трябва да имаш силна армия, а ЕС няма такава!

69

Анонимен

преди 5 години

До Бобикаква суша във Венецуела бе тролейбус, това е една от най-богатите на водни ресурси държава, а тая централа за която говориш е построена още 70-те години, как за толкова време от управлението на Чавес и тоя Мадуро не успяха с парите от петрола да направят още една поне, арабите в пустунята имат акъл поне с парите от петрола да си купят агрегати, а на тия и за толко не им стига суивото вещество в главата, да не говорим чер страната е подходяща и за развитие на ВЕИ-та

68

Анонимен

преди 5 години

Абе преди време СССР и САЩ се джавкаха в ООН по повод от един от африканските диктатори.И представителя на САЩ го обявява за демократ.Руснаците контрират, че той е човекоядец, яде хора и това е доказано.Представителя на САЩ разгневено започва да крещи и почервенял вика - Може да е човекоядец, но е наш човек и ЗАТОВА е демократ!Ето това е истината за "демокрацията" от както я приватизираха краварите и я ползват да се отриват с нея.

67

Анонимен

преди 5 години

ЕС ИЗОБЩО НЕ Е ПОЛИТИЧЕСКО ФАКТОР В МЕЖДУНАРОДЕН МАЩАБ

66

Алберт Айнщайн

преди 5 години

Лудост: да правиш едно и също нещо отново и отново, и да очакваш различни резултати.Това е политиката на САЩ и васалите им ЕС.

65

Анонимен

преди 5 години

И как стая тоя президент без избори???Това ли е евродемокрацията???

64

Боби

преди 5 години

До Анонимен"Кои са убийците на народите си на днешно време"ОПОРНО ТОЧКОВ ЛОЗУНГОВОт създаването си САЩ до сега е имала 1 война на своя територия и ...За 2019 година януариВойна в Сирия(Подпомага Кюрдите)Война в Йемен(подкрепая Саудитската коалиция)Войната в АвганистанВойна в Пакистан - Войната на ДроноветеВойна в Ирак- Срещу остатъците на ИД официално - реално да контролира правителствотоКонфликта с Венецуелада не забравямеВойната в Украйна(5 Милиарда $ спонсориране на Майдана)