212

:)

преди 5 години

Това с доходите го слушаме всяка година, когато стане напечено. Любимата плоча на бай Тиква. Като замирише лошо от гащите му и той започва да вдига доходите. Ако беше направил само 1/10 от обещаното, българите щяха да са най-богатите хора в света, а немците и швейцарците щяха да се редят на опашки пред БГ посолствата за визи. Само едно нещо не разбирам! Има ли още бързоизоставащи да му вярват на този селски хитрец????

211

Българин

преди 5 години

Като свалим ГЕРБ и като изберем БСП или някой друг и стафката ще стане като в Германия.

210

американци

преди 5 години

персони в държавите от държавата,много хитро

209

Анонимен

преди 5 години

Пич, потрай още неколко месеца.И твойто време ще дойде.

208

Анонимен

преди 5 години

Като видите куче да мръзне скачате, викате , качвате снимки и плюете. Обаче няма да обелите и дума за бабите и дядовците ни, които мръзнат и умират като скотове по селата.Методиев Борисов обрече родителите ни на смърт, хора дали младостта си за Майка България.30% от народа ни живее на прага на бедността.Я питайте палячото лекарствата за онкоболните каква цена имат тука и каква в чужбина.превърнахте докторите в търговци, отворихте ЯМА във здравната каса.Май месец си заминавате и ви го обещавам!

207

комунисти

преди 5 години

бсп е герб

206

Гробокоопач

преди 5 години

А педрото обезпечено ли е със злато или пак е хартийка на принтер?;))) Борисов явно не е мин. председател на България, завалийката, битува в една своя виртуална реалност, където желаното е без критичният анализ на възможното. Когато се върнат емигрантите от Острова, само тогава можем да кажем, че Борисов не е в алкохолен делириум;)))

205

комунисти

преди 5 години

затова в американски долари са спестяванията на комунистите,американци

204

,,групата на шаро,,

преди 5 години

нали назначенията идват от давос от 90-те

203

комунисти

преди 5 години

златото като ,,свое,, обезпечаваме ,,лева,, на америнците,всичко е като в полза на държавата,а ,,бедните хорица в света са измамени,,

202

Анонимен

преди 5 години

prosperitet e xybava dyma no kak GROZNO zvy4i ot podazni politici - koito mislat edinstveno za bankovite si smetki -kak da imat pove4e miloni v evro - avno nexaresvat ve4e leva - iskat evro da kradat baiganiovcite

201

ИСТИНАТА

преди 5 години

Тоя си изтреби стадото с мизерия и бедност, прокуди хората навън, сега големи просперитети предрича....голям пророк се пише! Бащата на Валутния Борд каза, че не сме въобще подготвени за Еврозоната и с тази липсваща дефакто икономика въобще и да не си помисляме да приемаме Еврото, тоя пъпеш гледа пак да ни набута здраво....накрая ще стане гражданска война както е тръгнала работата....вие представяте ли си след приемане на еврото хората да обеднеят още?! Ами то няма вече накъде...на кръв май само!

200

Анонимен

преди 5 години

Как може да се хвалиш с банкова дисциплина след фиаското с КТБ , тоя верно става само за цирка

199

Охобохо

преди 5 години

Утре БНБ казва заради инфлацията от 1997 до 2019 курса се сменя на 1евро=3,95лв и минаваме на евро.Няма да се вдигнат цените ли?А?Няма инфлация от 1997 до днес ли?А?Ето как пак на всички дето имат левчета в банките ще им приберат паричките.Комунист само знае да лъже и да краде!А тези във влстта са комунисти до един!!!До един!!!!И вече не са на всеки километър а на всеки метър!!!

198

Анонимен

преди 5 години

Не искам да бъда груб но тоя д.о.б.р.е ли е ??

197

комунисти

преди 5 години

мутренска държава

196

Анонимен

преди 5 години

А ТАКА ,БОЙКО, БИЙ ЧЕХЪЛА, ЧЕ МНОГО СЕ РАЗПРИКАЗВА ВЧЕРА ПРЕД ЖЕНОРЯТА, ДЕТО ГО КОМАНДВАТ. СРЕЩУ ХУЛИТЕ - С РЕАЛНИТЕ РЕЗУЛТАТИ - ИКОНОМИКА, СЪБИРАЕМОСТ, ЗАВОДИ, ИЗНОС, МАГИСТРАЛИ... ТЕ ХОРАТА ГЛЕДАТ РАБОТАТА, НЕ СЕЛКИТЕ МОАБЕТИ.. И ТУК ДОСТА СТЕ ОКАСТРИЛИ АКЦЕНТИТЕ В РЕЧТА НА ПРЕМИЕРА, САМО ТОВА, КОЕТО ВИ ИЗНАСЯ СТЕ ДАЛИ, ЧЕРВЕНУШКИ!

195

глупави

преди 5 години

комунизма направи атеисти някои,либерализма направи някои гнусни,мутренския направи някои и не между живите,а вие си отричайте Бога

194

1

преди 5 години

До Анонимен-199,а твоя бойко да не е черен,най-млад комунист,още от далечната 1978година.

193

нет

преди 5 години

фалшиви пророци