27

По принцип

преди 5 години

Възрастен мъж със млада жена е ОК щом се разбират и интересите са взаимни.Обаче възрастна жена със млад мъж......това вече си е лоша работа и е сигнал че на мъжа нещо му хлопа.

26

бг смешки

преди 5 години

ми как няма да стават тия неща като у БГ е пълно с курв***ляк навсякъде ...особено последните години жените така се разпищолиха че направо не мога да повярвам кво се случва ... еб***т се наляво - надясно , изневеряват непрекъснато , лъжат - мажат ...кво да очаквате да стане ...

25

Анонимен

преди 5 години

Мъжа като мине 60 какво ще и пуска в "канчето"

24

Анонимен

преди 5 години

До 20. Погрешно заключение имаш. Като си "изстреля патроните". Какъв секс ще прави.

23

От 20

преди 5 години

До 25На 71 години съм. Колко още трябва да чакам, за да стигна една определена възраст?Истината моето момче, ще я разбереш чак когато станеш на поне 65 години. Дотгогава ще си мислиш, че само ти го можеш.

22

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 20Като достигнеш определена възраст, ще разбереш истината.

21

Кризата

преди 5 години

на средната възраст е голям бич за мъжкото съсловие. Редовно си изперкват около педесетака и почват да се оглеждат за "агнешко" и оставят съпруги и деца. Ама силиците им стигат само да направят някое нещастно дете дето да се срамува че "дядо му" идва да го взима от училище и да правят сцени на младата си жена дето трябва да ги търпи "простатата да алармира" и да я тормозят с неестествени желания и мек инструмент.

20

До Danniboy

преди 5 години

Прочети как е отговорил някой на Борис. Това е истината. Жената в напреднала възраст, колкото и да й се иска, в повечето случаи се съобразява със ситуацията и не прави съпруга си за смях.За изневери на стари години и за попрезрели леки и бабки с по-млади любовници просто не ми се говори. Във всеки квартал или по-голям блок има такива истории.Млади жени използват чичковците за това и онова, но да не мислиш, че не предпочитат млади момчета? Затова, всеки да мисли, преди да се обвърже в брак.

19

Анонимен

преди 5 години

Ми права е жената!Тук във форума *** *** колко щеш!

18

Анонимен

преди 5 години

Цитат: Жената обаче може да прави секс, докато е жива, а мъжете приключват доста по-рано", обясни още проф. Маркова".*Тя по себе си ли съди? Моите наблюдения са точно обратните - мъжът до края на живота си прави секс, а жените спират много по-рано, примерно на около 50-55 годишна възраст.

17

До Борис

преди 5 години

Проф.Маркова има предвид не привлекателността, а желанието за секс и способността той да бъде практикуван. Жени и над 70 г. биха правили секс, но ако съпругът им не може, повечето се примиряват.Мъжът може до определена възраст.После не може да му се сърдиш, не зависи от него. Затова, ако е умен, той разсъждава преди да се ожени. На 50 г. за него е чест да се похвали с женичка под 20 г. Но след 15 г. той я може (от дъжд на вятър), я не. А тя ще е под 40 г. и ще й се иска по няколко пъти седмично

16

Анонимен

преди 5 години

Проф. Маркова е голям смехотворец. Нейните небивалици няма край.Преди години разправяше как като млада лекарка на учела бабите на село да продължат да правят секс. Препоръчвала им да се мажат отдолу със свинска мас. Ама една баба сложила повечко мас и дядото бил недоволен, щото много му джвакало. Бабата трябвало да намали дозата с мас и старците правили секс до смъртта си.Та и днес проф. Маркова отново разсмива публиката

15

Шишо Б.

преди 5 години

Ревността е bitch-ът, да.

14

Анонимен

преди 5 години

леле, леле, ква стана тя, мъжките го загазихме яко. мани, мани. доста по-рано сме приключвали.

13

Danniboy

преди 5 години

Много интересно. Професорке, защо виждаме толкова млади жени с чичковци, а не младежи със стари баби тогава. След като при жената сексът продължавал цял живот, а при мъжа всичко приключвало рано. Боже, боже..продължавал разбираш ли. Ами нали трябват и кандидати, бе професорке..явно съди по мъжа си, жената..

12

Анонимен

преди 5 години

Професор Маркова ,предполагам ,се спуква от секс ?! За разлика от всички ,останали мъже на ...нейната възраст !!:))))

11

Анонимен

преди 5 години

Едно време е имало морал,жената си е гледала семейството ,а мъжът го осигурявал и закрилял,затова по времето на нашите баби и дядовци не е имало ни семейно насилие ,ни разводи ,сега жената тръгнала да вдига навсякъде краката,а мъжа и от своя страна да хоцка и накрая те ви го те резултата.Без християнски морал ,семейни ценности ,вярност и уважение между съпруг и съпруга се стига до това.

10

Анонимен

преди 5 години

До всичко товаНие пък си мислехме, че една друга религия внушава такива "ценности". И целият свят мисли като нас.

9

До Старомоден

преди 5 години

А нещо да кажеш за *** бройкаджията? Каквото повикало, такова се обадило.Момичето вижда, че навсякъде к/вите просперират и че младите мъже не ценят верността, обичта и почтеността. След като се е държала почтено - така, както са я възпитали у дома, но за отплата е получила непочтеност, жестокост и подигравки, девойката започва да преосмисля онова, което й е било внушавано от почтената й майка.Не отричам, че има и жени, които умишлено възпитават щерките си да бъдат меркантилни к/ви.

8

Анонимен

преди 5 години

Повече мъже са за психиатрията, след като вземат някоя жена която не могат да и задоволяват нуждите. Не само физически и финансови, но и интелектуално. Затова идва психическия тормоз за надмощие. Мъжете са по първобитни от жените. Доказано е с тия убийства. Ох, не дай боже да поиска по социален живот.