86

Анонимен

преди 5 години

Шефът на специализараната прокуратура Пламен Георгиев е същият, който унищожи телефонните записи между Борисов и Танов за Мишо Бирата.Мотивът му беше, че на записите разговарял Танов и НЕУСТАНОВЕНО ЛИЦЕ.Коментарът е излишен.За награда Суджука го направи шеф на КНОПИ или както там се казва излишният орган, който пак всички ние хрантутим.Там заплата под 7 000 лв няма.

85

Анонимен

преди 5 години

Взеха парите и преписката незабавно тръгна, това какво ви говори?

84

Анонимен

преди 5 години

Какво стана с министъра който уби дете,като го качи незаконно в моторна шейна и се блъсна.Там има ли някакви разследвания?Там имаше нарушения на много закони и правилници.Какво стана

83

Морски

преди 5 години

Мутрата Борисов откъде има 3 милиона евро че е купил на любовницата си в Испания къща!?

82

Анонимен

преди 5 години

Аз пък не можах да разбера защо не са я задържали като е ходила към колата си с торбата с пари. Разстоянието не е малко. Нали така са задържали посредника.Щеше да е много по-убедително да я хванат с парите в ръце.Не се ли страхуваха че по пътя към колата може да ги предаде на някой, скрие или да се разделят със заместничката?Май парите са я чакали в колата а дръжките на вратите удобно са имали маркираща боица!!!

81

Анонимен

преди 5 години

Иванчева нарочно е била накарана да отиде в заведението, така че колата да е на обществено място и подставени лица да имат достъп до колата, за да оставят подкупа в багажника. Къде са записите от камерите в района? А записите от преди това? Кой друг има ключ от колата?

80

Морски

преди 5 години

Иванчева беше аеестувана показно защото спря НЕЗАКОНЕН строеж на зетя на Цветан Цветанов в Младост за 10 милиона лева.Мафията ГЕРБ в действие.

79

Анонимен

преди 5 години

МИ , ЧЕ ТО ФАНДЪКОВА ТОГАВА ЩЕ ТРЯБВА ДА Я АРЕСТУВАТ С ИЗПОЛЗУВАНЕ НА САМОЛЕТОНОСАЧИ И ИЗТРЕБИТЕЛИ...

78

Анонимен

преди 5 години

Ама тия още ли не са в затвора?Крадливи и нагли.

77

Анонимен

преди 5 години

За всеки нормален човек, с непромит от герберастките медии мозък е ясно ЧЕ ПАРИТЕ СА ПОДХВЪРЛЕНИ В КОЛАТА.Защо двете жени не са арестувани, когато са носили парите.Ами много просто - защото парите не са били у тях, а са ги ЧАКАЛИ В КОЛАТА.Както и всички екипи на КНОПИ, МНОПИ и герберастките телевизии в бойна готовност.И защо беше нужно да правят 5-часово задръстване на бул.Васил Левски.Ами за да ги видят ЕВРОПРЕДцЕДАТЕЛИТЕ как борят корупцията.ФАРС.

76

Анонимен

преди 5 години

Още един Хорейшио ...

75

Анонимен

преди 5 години

Пишете за всичко покрай Иванчева. И съществено, и несъществено. Но... какво стана с Горанов? Никакво инфо. Май очаквате да се позабрави?!

74

Анонимен

преди 5 години

Това престъпление ли е-че е мислила да се кандидатира за кмет на София?Какво по-нормално за районен кмет избран с преки избори.Или че се обадила на съветник на президента без да го познава-голямо чудо станало.Правят се някакви заключения за политическа култура на тримата и за неправилното им мислене за функционирането на институциите в държавата.Кой е този специалист който прави тези високи заключения-би трябвало да е поне професор или академик по политология или устройство на държавата

73

Гласоподавател

преди 5 години

ВАКЛИН ПРЕЗИДЕНТ !!! Все още имало българи не само на приказки. Ако Ваклин не беше окнал, сега Иванчева нямаше да е пред съда, а щеше да прибира още много евро.

72

Анонимен

преди 5 години

ВЪПРОСЗащо не са ги арестували, когато са носили парите и са се придвижвали пеша към колата, която е била парикарана на ул."6-ти септември".ОТГВОРЗащото парите не са били у тях, а са били поставени по-рано в колата, докато тя е била паркирана пред Столична община на ул."Московска".

71

Агент 007

преди 5 години

За всичко е виновен Северин Красимиров от Русе !!! Признал си е всичко от ареста!!! Намерили са негови отпечатъци навсякъде по парите на Иванчева и "ВАКЛИН ГРУП" !!! Плюс "селфита" със самата Иванчева на личните им телефони и бележка , написана на хвърчащ лист с подпис - "АЗ СЪМ ВИНОВЕН ! ..." ................. Макар че Красимиров май не може да пише , но това едва ли има някакво значение ! .......... "Страхотна" Държава сме си ..... Как лесно и бързо , и никак "НЕ СЛУЧАЙНО" се намират виновни!!

70

Анонимен

преди 5 години

Еколозите са най-големите рекетьори в България. Нито един бизнес проект не може да стартира без да се плати под масата дебела сума на еко партиите. Слагам еколозите в кавички защото истинските защитници на природата са едни зомбирани наивници които се водят за носа от така наречени еколози.Не знам какво ви учудва в тоя случай. Момата е сложена за кметица с парите на еколозите и трябва да се отчита редовно. Да не мислите че тоя подкуп е щял да влезе целия в нейния джоб?

69

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 59Виновност не виждаме.Виждаме нагласяване и натаманяване на разни разговори, срещи, пари и пр, така че да се създаде впечатление за виновност.Едно е виновността, друго е създаването на впечатление за виновност.

68

Анонимен

преди 5 години

Иванчева е конкурент на Фънда, София е апетитно местенце за кражби далавери осъществяващи с е в гъстия смог затуй Иванчева трябва да е в затвора в една фекална килия за да не изяде хляба на Фънда и да не ивземе работат защо му у на някой целена Сфоия като можем да се къпем в смог.

67

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

Поданиците на Путларах Акбар често правят сравнителни клипове в ютуб между съседни гранични градове и *** от яд че е чисто в съседните страни....Пишете в тубата-Латвия и Россия. Сравнение беднейших регионов. Виесите - Киров