27

Анти ГЕРБ

преди 5 години

Фашистите стават все по-нагли. Всяка година приемат нови държави в НАТО, обградиха Русия като в обръч с военни бази на НАТО, кръстосват световния океан и Черно море с цели флотилии и накрая искат Русия да се разоръжи. Ми направо да си свалят гащите.

26

Waffen SS

преди 5 години

Горкия министър,нещо е объркал адресанта на посланието си.Да не мисли ,че отсреща си има български "Yes"-мени.Все пак онзи наивен политик Горбачов, от години е в пенсия.Пак ще се обяснява

25

Анонимен

преди 5 години

Ми защо да не потвърдят щом това искат. Хартията е по-скъпа при договор с руснаците!

24

Анонимен

преди 5 години

Накрая руснаците че ядат ракети и че пият газ)

23

1.5.1945г.

преди 5 години

Путин не води диалог с краварите чрез нейни васали и окупирани държави. Краварите първи нарушиха този договор. Краварите сега искат да го напуснат. А Хайко Джендъра коментира как Русия трябвало да остане в него. Отивай на прайда и да не съм чул повече за теб! Лицето ти ме кара да искам да му направя нещо!Слава!

22

Анонимен

преди 5 години

Маас стиска ли му да пита Израел, кога ще си унищожи ракетите и ядрените оръжия?

21

минувач

преди 5 години

'формалната причина' е - САЩ твърдят че Русия има едни ПВО ракети които ставали и за 'друго'. Ама САЩ нацвъкаха също доста ПВО ракети по границите на Русия (включително Румъния, Полша, Литва) които също стават за 'друго' - но "джентълмените" никога не биха ги ползвали за 'друго' - докато подлите руснаци - веднага... И понеже смятат че 'джентълменската дума' е достатъчна - не дават да се направи инспекция на тези ракети

20

Анонимен

преди 5 години

САЩ и Запада определено се стремят отново да съсипят Русия и да хвърлят страната в хаос, както през 1987. Само, че имат един проблем...Путин не е нито Горбачов, нито Елцин.

19

Анонимен

преди 5 години

Вашингтон определено не спазва този договор така, че не виждам Русия защо трябва да потвърди. Още повече, че през 1987 е сключен договор и за това НАТО да не се разпространява на изток, а сега е видно, че са обградили Русия. Естетсвено, че Русия няма да си унищожи ракетите и да остане беззащитна.

18

До 16

преди 5 години

Нищо няма да махнат, защото тук им е дюшеш - за разлика от целия свят, където ако имат бази плащат милиони на държавата, където са базите, нашите дупедавци са подписали ние да им плащаме за тези бази.Дано поне се засрамят и вземат да ни плащат за базите, вместо да ни будалкат със "съвместно ползване". Ако е съвместно, тогава трябва и съвместно плащане поне. Да плащат поне половината от разходите.

17

Анонимен

преди 5 години

Русия е велика държава и руските *** сме най- силните в нета

16

Барселона

преди 5 години

Истината е някъде по средата..нито Сащ нито Русия спазват стриктно онова което са подписали...

15

ТИР

преди 5 години

В Германия са събрали всичката *** на света . Дали не се канят да повторят нещо от Историята ?

14

1.5.1945г.

преди 5 години

Хайко Маас въшно изглежда като абсолютен ***. Какво иска той няма никакво значение. Победена държава без армия тръгнала да коментира велика Русия. Алоооу, льoльо, гледай си американските бази и да не съм те чул. Да няма скоро ракети Авангард над Берлин!Слава!

13

Анонимен

преди 5 години

Русия да не е мижитурка като България, колония на САЩ?Дойдоха тук няколко американски ***, наредиха на Борисов и той спря най-ценните за нас проекти.Сега дебелака Помпео се е объркал, че е в положение да поставя ултиматуми на Русия, но скоро ще разбере, че е объркал мястото за ултиматумите си.САЩ преди няколко години гласуваха в Конгреса си милиони за разработка на забранени от ДРСМД ракети, без да им мигне окото.Сега вероятно са на път да ги приемат на въоръжение и търсят под вола теле.

12

Анонимен

преди 5 години

А краварите кога ще махнат базите си от нас ??

11

Анонимен

преди 5 години

Да така ще си вдигне русия икономиката като си произвежда и унищожава

10

Анонимен

преди 5 години

Докато съществуват радикални джамии като Германистан Русия не само,че няма да си унищожи ракетите, но ще разработи по-добри.

9

Анонимен

преди 5 години

Русия не преговаря с фашисти.

8

Анонимен

преди 5 години

Руските джуджета - най високите джуджета в света и с най големи ракети