93

Анонимен

преди 5 години

Като минеш по заобиколните пътища, какъв е смисъла от тангентата и винетката?

92

Do 100

преди 5 години

То не е проблем само на живеещите там, това е връзка към индустриалните зони в Казичене, Божурище около Костинброд....., в общи лини там работят над 100 хиляди човека, преобладаващо от София, представи си тия хора вместо да пресичат по тангентата тръгнат през центъра

91

Хръм

преди 5 години

Целта на ГЕРБаджийте е да се обезлюдят дори и селата около София и всички да живеем в един град, натъпкани и да дишаме от хубавия въздух.

90

55

преди 5 години

Ега и реването..той почти в Своге живее ама що така.Като си зад табелката на Сф,бае си купиш едно винетче и си край.Кво искаш да кажеш ,че нямаш 100 лв за година..по-малко от 10 лв за година на месец.ай у лево бе..Ей българина от всичко да изклинчи.Колко ти е горивото, на фона на 10 лв месец.. па сте и пушачи. За протокола , не съм от Сф,

89

Анонимен

преди 5 години

Тия изстребители златни ще ни излязат... А, забравих, че и Световно по футбол ще организираме.

88

к0нсерва

преди 5 години

муахаха, от София за данъкоплатците вече няма дори безплатно излизане, най-малко 100 кинта за винетка, а с тяхните пари за мигрантите от Африца и Джихадистите от Арабия, всичко е безплатно, влючително и движението им из цял ЕС. Много убаво, спете още!

87

nekoj

преди 5 години

Целта е - повече хора да минават през центъра на София вместо да ползват 'тангентата Му' - че да не вземе да се разкапе. А за софианци - кой ги е грижа, Фъндъчкова ще излезе с благ глас да ги успокои че са назачили още 200 полицаи специалисти по 'изгаряне на гуми' които ще бдят за чистотата на въздуха...

86

Смях

преди 5 години

До ОчитеКакво да са ни го турири купувам си винетка и си ходя където си поискам.

85

Анонимен

преди 5 години

Да карат по стария път, какво са се размрънкали. Ама искат да им е хубаво без да плащат.

84

Очите

преди 5 години

Туриха ли ви го батко ви Бочко и даскалицата, а шопци гладни? Много се кефя, щото съм хейтър от дълбокия Прованс. И на вас да ви се наложи веднъж да платите както си трябва. Отделно ми писна тая врява по всички медии, че видиш шопците ги прецакали! А останалата част от държавата?! София не е България и всичката държавна пара не отиваше първо там, преди да се разпредели, другояче щеше да изглежда долината на шопско. Цъкайте сега минусите.

83

До 90

преди 5 години

Бъркаш. На Ботевградско шосе табелата за начало на град София е след отбивката към Северната тангента, т.е. тангентата е извън град София, но е в Столична община.

82

Да не ви пука

преди 5 години

Кво ви пука нали скоро ще плащаме такса въздух

81

Анонимен

преди 5 години

Как не измислиха едно умно нещо тези комунисти-герберасти!Мутри и престъпници!А онзи, капела тия нали беше много загрижен за хората,само яде и пие по коледни банкети за сметка на нещастният народ

80

Анонимен

преди 5 години

Северната скоростна тангента е в рамките на града, минава до столичните квартали Илиянци, Бенковски и още нещо май беше. Северната дъга на околовръстното е друго - това е старият път, който е доста по на север.

79

Василев

преди 5 години

Бати Бойко строи!Бати Бойко модернизира!Бати Бойко е пожизнен български премиер!Бати Бойко не може да бъде срутен с никаква пропаганда!!!Агент Юън Камерън!ЦРУ!!!

78

Анонимен

преди 5 години

Малко са хората с леки коли, които нямат винетка и едва ли те протестират. Според мен протестират тези, които имат автомобили над 3,5 тона и при всяко минаване по Северната тангента ще трябва да плащат тол такса на база изминати километри и на поне две от характеристиките на автомобила.

77

Анонимен

преди 5 години

Абе едни умнокрасиви маршируваха под строй, щото видите ли Орешарски си позволил да намали цената на тока.Къде сега тия същите ?!?

76

Анонимен

преди 5 години

Скачахте с двата пръста по площадате, а ?Де - мо - кра - ци -я , Де - мо - кра - ция -я ...Ревяхте с пълно гърло, нали ?На ви сега Де мо КРАД ци я.Нали това искахте.

75

Анонимен

преди 5 години

Ние у Перник винетки не плащаме.Кой ни иска винетка - получава винкело.

74

Анонимен

преди 5 години

Всичко зад Околомръсното не е София.Ще плащате. Няма аз да ви плащам.Точка.