34

Анонимен

преди 5 години

"" Само баце и Путин подържат връзки с тези льохмани. Цял свят ги заклейми като престъпници ... "".................По-принцип си прав ... само че държавата ни е толкова бедна (оглозгана от комунисти и русофили) ... че всеки лев, (долар) е от значение

33

Анонимен

преди 5 години

Като няма семейство, а и приятели, самецът си е поканил любовна компания!

32

Анонимен

преди 5 години

Гавра със Светия празник! Анатема!

31

Анонимен

преди 5 години

"Само баце и Путин подържат връзки с тези льохмани. Цял свят ги заклейми като престъпници."Нещо си в грешка, мойто момче. В началото на сирийския конфликт Путин заплаши, че ще изпари Саудитска Арабия като отговор на американската инвазия. Саудитска Арабия са първи аверчета на САЩ, които Вашингтон определя като цитирам "важен партньор в областта на сигурността" и "твърд съюзник" (това последното беше казано от Вашингтон след случая с Кашоги)

30

Анонимен

преди 5 години

Само баце и Путин подържат връзки с тези льохмани. Цял свят ги заклейми като престъпници.

29

Анонимен

преди 5 години

Браво Баце, адекватен ход. Споменаването на Саудитска Арабия поражда само топли чувства у българите. Та кой не си мечтае да си партнираме с държавата, която спонсорира радикалния ислям у нас и разчленява по най-дивашкия начин журналисти? И това на Бъдни вечер. Стратег си Баце.

28

Анонимен

преди 5 години

Някой забелязвали ,че Боко се среща с някъв съветник от кралския двор ,демек да ти пратят някъв съветник от президентсвото или министерски съвет ...баси joke От тоя зависи в кой крачол ше си го преместя ,той дори няма и длъжност на министър Унизително за нас да ни пратят такава ***

27

Поп Грую Бански

преди 5 години

Това е държава която изпълняват смъртни присъди с ятаган, проповядва най радикалния терористичен ислям, и преди няколко месеца убиха журналист в посолството си в Турция, като се отърваха от тялото в киселина. Бойко строи в България джамии с техни пари и на Бъдни вечер се среща с техен представител. По голям национален предател не е имало в новата българска история!

26

Анонимен

преди 5 години

22 Тикви кухи ще изнасяме бе пич!

25

Анонимен

преди 5 години

Отиди на коледно обрязване нашия

24

срам ме е

преди 5 години

Бойко срам си за нас.Срамувам се че имаме такъв Министър прецедател.Сигурно дядото не е спокоен там от където те гледа.

23

Бойко бин ал Тиквун

преди 5 години

Няма месец в който Бойко,да не се срещнал с някой чаршав!Почвам да си мисля че Бойко ,както партийте така може и вярата да си е сменил!

22

Така

преди 5 години

В статията пише, че са се договорили в областта на търговията, а ние какво произвеждаме в големи количества, че да изнасяме? Розовото масло от Афганистан е на безценица, тютюна също отпада, зеленчукопроизводство нямаме, машини не произвеждаме и кое остана?

21

Анонимен

преди 5 години

Аз не се сещам за област, в която можем да си партнираме с тези средновековни диваци.

20

отдавна казано

преди 5 години

"Камили ще пият вода от Дунав" -- НострадамусПърво обаче, идват камиларите - разбира се !

19

Анонимен

преди 5 години

Тая година дядо Коледа пристигна с впряг от 12 камили, облечен в традиционния си червено-бял чаршаф и рече алах акбар по случай Коледа.

18

Анонимен

преди 5 години

И тези ли уби.ват журналисти ?

17

И на тези ли ще изна

преди 5 години

Не, на тези ще изнасяме агнета от тези, от свръхпроизводството, дето не може да го поема Катар. В задънена улица сме, всички вишисти гледат агнета и садят картофи на поразия, и се чудим къде да ги пласираме, даже на безценица....Даже на пенсионерите им втръсна всеки ден агнешко с картофи, толкова са паднали цените...

16

Анонимен

преди 5 години

Собственикът на ГЕРБ не може да чете , но му съобщаваме : 11 % от сърбите искат НАТО !!!!!Народа не иска Тикво !!! Много си успял в европредателството в Задни Балкани !И в Македония беше същото и направиха купуване на продажните политици !И за самолетите същото !! Само насилие и корупция !

15

Анонимен

преди 5 години

Тиквопитекът достигна НИРВАНАТА на слабоумието. Няма ли един свестен човек в тая държава, да го свитне и да ни избави от мъките! Амин!