13

Анонимен

преди 5 години

Ако тези доказано корумпирани жени не влязат в затвора, означава че държава няма.

12

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

Сега след празниците като свалим Тиквата от власт, Петрова я правим министър на правосъдието, а Иванчева на вътрешните работи и дупe да им е яко на гербавите.

11

House M.D.

преди 5 години

Иван не зададе най-важния въпрос! Чий го дириха на "Кристал"?

10

Анонимен

преди 5 години

Искренно се надявам тези две жени да осъдят България,за да може дежурните *** плюещи срещу тях да си платят.Защото всички знаем,че когато някой осъди България целият народ плаща.

9

Анонимен

преди 5 години

Не знам дали са виновни, но от СРС-тата, младият, красив, умен и преуспял бизнесмен има речнико подобен на магураджии от 90-те.

8

Баси смешната

преди 5 години

Държава където обеиняемите вместо да са в ареста са по телевизиите ...,

7

Защо дават трибуна

преди 5 години

На обществено опасни лица като тези двете крадли?Има записи как броят парите!Нека съдът да реши колко им се полага!Нас какво ни интересуват

6

Анонимен

преди 5 години

Е..е..е най после. Омръзна ми само Иванчева , хайде сега и тази другата крадла да каже колко е невинна и така до края на света. Ние сме на всеки километър и сме по всички телевизии и медии. Ето това е нашето общество , обича си крадлите и рушветите .

5

Анонимен

преди 5 години

Ще дойде време когато ще бъде потърсена сметка на бандата на трите прасета Боко, Цацата и Делян.Особено на Цацата, защото това което върши като крие сигнали и преписки за извършени престъпления от бандата е престъпление по наказателния кодекс: Длъжностно лице което прекрие, или умишлено не разследва данни за извършени престъпление ОХ, когато това му е вменено като задължение се наказва с лишаване от свобода до 8 год.. Жалко че в България няма кой да му повдигане такова обвинение, но утре когат

4

БАБА КУНА

преди 5 години

ПОСТАНОВКАТА Е ГЕРБАДЖИЙСКА ДАЛАВЕРА. ТИЯ ДВЕ ЖЕНИ ОБЪРКАХА ПЪКЛЕНИТЕ ПЛАНОВЕ НА ГЕРБАДЖИЙСКАТА СТРОИТЕЛНА МАФИЯ. АКО ИМАХА ИСТИНСКИ ДОКАЗАТЕЛСТВА СРЕЩУ ТЯХ ФАШИЗИРАНАТА ПРОКУРАТУРА ВЕЧЕ ЩЕШЕ ТОТАЛНО ДА Е ДОКАЗАЛА ТЯХНАТА ВИНА.

3

Христо

преди 5 години

Какво ти беше по добре при БСП бе мързел????

2

Анонимен

преди 5 години

А Фандъкова колко милиона открадна от ремонта на Графа? Не трябва ли и тя да е в ареста?

1

Анонимен

преди 5 години

Искаме Радев да управлява или БСП или Костов или който и да е,само да не са герберугите!