45

до 50

преди 5 години

Работа има! Друг е въпросът, че работодателите гледат да ти плащат по-малко, защото е повече печалба за тях.

44

до Бай Тошо

преди 5 години

И мандарини

43

бай Тошо

преди 5 години

Яжте банани.

42

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПо времето на бай Тошо, банката даваше евтини кредити.Сега кредитът стана непосилен ....При бай Тошо кредитите бяха ниски защото нямаше инфлация, но не това беше важното, важното беше, че имаше работа и сигурност, че винаги може да си плащаш кредите. А сега няма работа, дори и да бяха ниски лихвите пак нямаше да могат да изплащат хората кредитите защото не се знае дали утре няма да си на улицата и банката да ти вземе целия апартаметн който си плащап 15 г.

41

Shark

преди 5 години

Абе стига вече сте пробутвали това като особено голям проблем. Преди няколко дена го писахте вече, ай сиктир, оставете хората където искат и както искат да живеят. Тогава питах и сега пак ще питам - банките ли ви плащат да правите от това проблем, за да карате хората да се заробват с кредити. Или може би строителите ви плащат, защото няма кой да им купува боклучавите кутийки, наречени жилища. Или просто няма за какво друга да пишете??!!

40

Анонимен

преди 5 години

Българите са мързеливи и некадърни. Един Западняк е 10 пъти по-производителен от един българин и затова Западняка взима 10 пъти повече. Българите са непълноценни в сравнение със Западняка, стават дамо за слуги и черноработници.

39

Анонимен

преди 5 години

По времето на бай Тошо, банката даваше евтини кредити.Сега кредитът стана непосилен ....

38

Анонимен

преди 5 години

"" И не, при байтошово време не беше по-добре. ""..................за тях, за ДРУГАРЕТЕ си беше много добре ... колкото по-*** - толкова по-добре !ама мина ... те затова жалят милите ...нищо, той товарищ путин ще ги спаси от лошите капиталисти

37

Анонимен

преди 5 години

До 42А нима всички не гледаме със завист обществата именно на тези северноевропейци и не слюноотделяме в стил Батенце, тия какви заплати вземат там..не е истина!!!Да си на 30 и да живееш при вашите, показва безотговорност. Тук е прието да си вземаш заплатката, на дискотечка, туй онуй...и после звъниш на мама дали е останала мусака във фурната, и да и кажеш да ти сложи дънките за пране.И после...банките и алните хазяи са виновни. Искат да издоят бедния несретен млад човек.

36

АНТИ

преди 5 години

Социализма ви остави жилища,но дивия капитализъм ще поправи това.

35

ПФФф

преди 5 години

"Близо 90% от българските мъже до 24-годишна възраст живеят с мама и татко. Защо са още там?"Доста ненормално и издайническо е написано "мама и татко" Мама като най-крайно инфантилния начин да говориш за една майка, с цел да се вметне вина и Северно Европейски стандарт където по традиция на 18 излизаш от вкъщи.Навсякъде по-света все повече хора им се налага да стоят вкъщи. Естествено че един млад мъж иска да се самостоятелен, какво се опитвате да впримчите хората, псевдо интелектчета от DW?

34

Анонимен

преди 5 години

Хора, разберете че без образование, идеи и хъс за постоянно развитие, и на Луната да емигрирате, пак ще мизерствате. Просто светът така е усроен и това за мен е прекрасно. Не може само да се жалиш как си млад и недооценен, да си мислиш, че някой е длъжен да ти плаща един камион с пари, само защото си благоволил да сервираш кафе в жалкия му ресторант, и да те чака светло бъдеще. И не, при байтошово време не беше по-добре.

33

Анонимен

преди 5 години

Няма да се излъжат младите на такива статии. Не са толкоз глупави. Тази статия е адресирана не към младежите, а към техните родители, и цели да моделира техния начин на мислене така, че да считат децата си за натрапници. После е лесно - разделяй и владей.

32

Анонимен

преди 5 години

"Господин ФиБанк" (Ути Бъчваров) ли е писал тази прозрачна статия?

31

До Георгиев-30

преди 5 години

Никой не ДАВА, трябва да си ги изработиш.А знаеш ли пък колко много ти ВЗИМАТ. Не е като тук да се глезиш,трябва як труд.

30

До ГОСТ-23

преди 5 години

Е какво ,,работиш" че заплатата ти е под минималната.Не си ли много млад за портиер? Вземи учи,изучи занаят.500 лева получавал той на 26 години в държавната администрация.Ти изби рибата,

29

Анонимен

преди 5 години

Може да вземаш 500лв. в държавната администрация, Ано колко докарваш реално, нали ме разбираш?Те и митничарите работят за 500лв...

28

Анонимен

преди 5 години

А в същото време някъде по широкия свят...бежанците от Афганистан преминават през 10 страни от Европа с нови iPhone от 1000$ спят с европейски девойки и плащат на поразия...

27

Анонимен

преди 5 години

И какво работиш в държавната администрация?Отдел "Редене на пасианси"?Общинска служба "Пиене на кафе"?

26

Американ

преди 5 години

До Георгиев:Бирата е $8+ тука, в Бг е $1. Това май не ти е минало през мозъчето