49

Скептик

преди 5 години

Тия менти колко завода заграбиха. Ами да ги развиват, кой им пречи.

48

Анонимен

преди 5 години

За измяна към Родината присъдата е само една - Смърт !

47

бай Иван

преди 5 години

А "Апропо"Лютви Местан ,на какво мнение е?Очакваме и Бисеров да се изцепи по въпросът за управлението на България,че най после ограбената икономика да " догони" страните от ЕС.Нашите " месии" преди избори влизат в ролята на загрижени държавници за благото на народа ! Омръзнаха ни тия филми....

46

бай х

преди 5 години

браво на Сокола , на приказки е много добър , като хидоинжинер е още по добър ,краденето му идва отръки .... скоро го търсеше един непознат ...мисля че Аллах се казваше ..

45

Анонимен

преди 5 години

@"А посветените знаят, че Злото има много по-дълбоки корени в човешката същност от Доброто"Повярвай, че "непосветените" знаят много повече отколкото си мислят "посветените" че знаят. А Злото и Доброто са субективни понятия ... и ти го знаеш много добре, нали "другарю псевдо-дисидент и "хидро инженер"?!

44

ШибиРиби

преди 5 години

Аре сваляйте му на тоя охраната от НСО да го опушкат набързо и стига лакърдии.

43

Анонимен

преди 5 години

@"Програмен кабинет. Нито една партия няма необходимия политически и експертен капацитет за постигането на тази стратегическа цел."Колко сладко беше при "тригламата ламя", когато постигнахме "рактеж", чрезгалактическо надуване на 100%-ово необезпечено и невъзвращаемо кредитиране,отрицателният ефект от който все още не е акумулиран и е скрид под тезгяха набанковите баланси!

42

Анонимен

преди 5 години

Не е важното каква ще е програмата , важното е кой ще краде и назначи свои хора и те да крадът..

41

Анонимен

преди 5 години

"Политиците трябва да продуцират събития"Ти ли ще си режисьора, определящ порциите?"полюсите на зависимост трябва да се променят драстично: бизнесът определя политиката, а не обратно."Закривай тая държава в която т.н. "бизнес" ше определя политиката! Закривай!

40

Анонимен

преди 5 години

До КрайТо и електорат не им остана. Емигрираха.За брат'чедите има други примамливи оферти.

39

Край

преди 5 години

ДПС само формално не е във властта. Фирмите на Пеевски си работят добре с държавата. Държавния резерв не го пускат също.Проблема им е че електората не могат да го назначават на държавни служби щото нямат министерства.

38

koko balamurnika

преди 5 години

74 години управление на червената номенклатура ни доведоха до състояние на "хари кришна" съществуване и до реално разделение на "рая"/ бедна и средна класа/ и червени мулти милионери и милиардери / натрупали състояние на гърба на раята/. Първите съответно стават все по-бедни за сметка на вторите. Историята се повтаря, съмнение няма. Кой създаде този псевдо философ и кой му дава основание и право да ни показва пътя, истината и живота? Този съвременен "султан" не усеща ли, че ходи по въже?

37

Анонимен

преди 5 години

От 10 години България се управлява от кръга Боко - Пеевски - Доган!Сякаш спасение няма, но това не е точно така, защото много от тия които мачкат народа са много дебели и потенциални и настоящи хипертоници - Пеевски, Шкембе Войвода, Винкела, Гергов, спец Гешев и мн. др.Каква полза че държат в ръцете си цялата власт, като нямат бъдеще!?

36

Скаличката

преди 5 години

Какво ви става бе, всички мрънкат за някакви глупости само и не могат да разберат какво е истинско страдание!Питате ли ме мене?! Питате ли ме какво ми е като ника ми е "Скаличката"?? Знаете ли вие какво е още от малък ника ти да е "Скаличката" и всички да ти се подиграват за това??Знаете ли какво е, а?Не знаете, но знаете само да се оплаквате заради дребните си проблемчета!

35

Анонимен

преди 5 години

Не знам от какъв кабиет се нуждае България, но със сигурност е по-добре, откакто турците изчезнаха от политическия небосклон.Ноо комунистите нямат спиране пред нищо и ще ги върнат като стой та гледай, само и само да се докопат до властта.

34

Хайде сега

преди 5 години

И кой да я напише програмата за тоя кабинет? Не става с общи приказки - да се, ще се ...

33

Анонимен

преди 5 години

Купуваме Тецове и после говори ,че трябвало да има държавна икономика !!!!:))))))))

32

Анонимен

преди 5 години

Има по-хубави кабинети в ... IKEA !

31

ддт

преди 5 години

ДПС е в имплозия от 10 години

30

Юнал Джемилов

преди 5 години

Kакто винаги почетнея претседател на ДЕПЕСЕ ДОКТОР АХХМЕД ДОГАН е напално прав