247

Анонимен

преди 5 години

Един приятел беше разкрил реални действия на хора подкрепяни от чужди държави, беше събрал документи, записи, факти и за най-лесно беше отишъл да ги даде в МВР, защото то реално си е същата глyпост, където и да ги дадеш (дали ДАНС, дали МВР, дали СВИ).И знаете ли какво? Бяха му казали, "тези ги знаем и от много време ги наблюдаваме, но нищо не правим срещу тях, ЗА ДА ГИ НАБЮДАВАМЕ"..........Акъл море, глава шамaндуpа! Това е в нашите служби! Нямам повече коментари!

246

Сата НАТО

преди 5 години

Тези, които подклаждат безредиците, спокойно могат да бъдат платени агенти или дори руски диверсанти с френски паспорт. Под качулките никой не може да ги разпознае. Само арести и пълно проучване на самоличността. И повечко бой.

245

Анонимен

преди 5 години

стар краваршингтонски номеркрадеца вика дръжте крадецакакто каза виктория нуланд ние изръсихме 5 милиарда за майдана в киев а на европата майната и- и ви се изплю в лицето драги европейци демократитака че продължавайте да и слугувате

244

Анонимен

преди 5 години

Слаби са държавите, които не могат да създадат контраофанзива.

243

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТези всемогъщи руски *** направо управляват света. Чудя се дали им остава някакво време за почивка!----На смени са.

242

Анонимен

преди 5 години

Тези всемогъщи руски *** направо управляват света. Чудя се дали им остава някакво време за почивка! Всички избори контролират, протестират, налагат във всяка страна руските интереси.

241

грешката е тяхна

преди 5 години

Не може да казваш,че правителството е мобилизирало 86,000 полицаи,и едновременно да твърдиш,че "жилетките" били няколко стотици!Почнат ли да се вдигат обикновените хора,работата е зле!

240

Анонимен

преди 5 години

Това вече на нищоне прилича! А Путин и Медведев и те ли се маскират или само троловете пускат? Тъпотийте нямат край!

239

ТHE Патриот

преди 5 години

Аз ви казвам че западните трето полови са съвсем изтрещели !Всеки който изразява мнение в страни от атлантическата пропаганда и лъжи е "руски ***" така ли,аха ясно ?

238

**

преди 5 години

Ханука без убийств и жертвоприношений. Вячеслав Осиевский - youtubeДвижението е родено в социалните мрежи казва той, но се опитват да го дискредитират, като "намират" връзки с Русия, връзки с евреите (открити от евреи) и т.н. Понеже глобалната "елита" въобще не е толкова силна, мистериозна или могъща, колкото се опитва да внуши! Тя се СТРАХУВА !

237

WTF?????????????????

преди 5 години

Не мога да повярвам, че има хора в БГ-то, които вярват, че "жълтите жилетки" били руснаци. Хора, пийте си лекарствата и питайте някой французин как стоят нещата. Може и българин живеещ във Франция. Втрещен съм от такава уникална глупост и нисък интелект. Явно онова нещо Жорж Ганчев беше прав, че сме един много малък, но много *** народ.

236

Анонимен

преди 5 години

До :)Истината е че ако ги нямаше руските жълти жилетки из Париж и Франция нямаше да има погроми и палежи. Ето това е истината и стига сте го усуквали.

235

Присмехулник

преди 5 години

гледах много интервюта с хора, облечени в "жълти жилетки" и ми направи особено впечатление, че за руснаци, те много добре владеха френски! за да не кажа - подозрително добре! нооо, все пак си им личеше, че всички те са руснаци! и аз не знам по какво им личеше. за тези работи винаги питайте експертите от дойче веле или от американските фондации с немски имена.

234

:)

преди 5 години

А десетките, може би стотици хиляди французи с жълти жилетки??? И те ли са *** на Путин? Или 500 руски трола, могат да обърнат общественото мнение с 100 000 долара и да разбият пропагандата на почти всички останали френски медии, които поддържат статуквото? Истината е, че Интернет и социалните мрежи намалиха възможностите на елита (навсякъде Русия, Франция, Щатите...) да манипулира плебеите чрез медиите, които притежава. Затова елита въвежда глупостите за ***, фейк нюзове и т.н.

233

Анонимен

преди 5 години

Що за световен полюс и свръхдържава може да бъде Русия при 2% от населението на света икономиката ти да бъде 1% от световната? А още по чудно е че се намират хора които да величаят джуджето Русия. Изглежда че и за тях важи сентенцията на Веспасиан "парите не миришат" макар и да идват директно от кeнефа Русия.

232

Анонимен

преди 5 години

С дезинформации се опитва да влияе на протестите на "жълтите жилетки" Не е само дезинформация има и руска жива сила хвърлена срещу френската полиция. Чудя се на Макрон защо не поиска спиране на издаване на шенгенски визи за руснаци поне за 3 години, това е груба намеса на Русия във вътрешните работи на Франция?

231

Анонимен

преди 5 години

До АнонименБългария е на дъното по всички показатели, няма друга толкова пропаднала държава в Европа, те тръгнали с Русия да се занимават.---Еееее, не е по-пропаднала от русия. Все пак има и по-зле от нас...

230

OMG_Lucker

преди 5 години

A западният аналог (или по- точно не е аналог а отговор) на "фабриката за ***" се нарича Дойче веле.

229

Анонимен

преди 5 години

Хаха, макарона няма нужда от руски ***, сам ще се закопае. С малко повече късмет - гилотина.

228

Анонимен

преди 5 години

България е на дъното по всички показатели, няма друга толкова пропаднала държава в Европа, те тръгнали с Русия да се занимават.