14

Анонимен

преди 5 години

ако имат солидно доказателство срещу Иванчева защо 7 месеца не тръгва делото срещу нея, а я държат в нечовешки условия, че да се пречупи и да си признае неща, които не е правила?2. Защо се появиха некролози на адвокатката на Биляна Петрова и МВР не разследва? Ако беше за Цветанов вече да са разрешили случая.

13

Анонимен

преди 5 години

Самия факт , че има хора и медии , които защитават подкупната фризьорка е срамен за България. Естествено още по срамен е факта , че селските жители на кв. Младост си я избраха за кмет. При това положение си заслужаваме съдбата .

12

Анонимен

преди 5 години

Когато Слави пита Цацаров за изтеклите електронни записи, на които се чува, че кокинов казва на Борисов прослуватата реплика "ти си го избра" Цацаров отговори, че електронните записи НЕ СА ДОКАЗАТЕЛСТВО в съда. това е отговор на ЦАЦАРОВ.

11

V

преди 5 години

Защо просто не забранят строителството на сгради над трети жилищен етаж ? Като падне герб от власт дано да го направят.Щото от там идва корупцията .От законите на герб ;)

10

Анонимен

преди 5 години

Дайте да се разберем по две неща.1. Иванчева не е светица, имаше много просто държане, но точно за това за което я обвиняват, много е малка вероятността да е виновна и прокуратурата и МВР сами си ронят обвинението с начина по който се държат с нея.2. ДОРИ и да е виновна, тя има човешки права, а двойният стандарт по който се отнасят с политически личност с влияние е показателен и вбесява хората.

9

Анонимен

преди 5 години

7 - това че беше мразена от всички партии е доказателство, че е НЕВИННА, а не че е ВИНОВНА?

8

Анонимен

преди 5 години

Добре си спомням какво каза навремето Доковска за Софиянски - от МОРАЛНА гледна точка може да е съгрешли, но от ЗАКОНОВА гледна точна е чист, защото е имало архитект на София, счетоводителка коитоо са подписвали, общински съветници които са гласували.....няма такова нещо като колективна вина според законодателството от 1990 насам. (и затоав няма осъден министър)

7

Анонимен

преди 5 години

От Герб Преместиха тематааааааа

6

Анонимен

преди 5 години

Дайте някакво дори и минимално доказателство, някакво листче за кражби на Герб, да ги съсипем.

5

Анонимен

преди 5 години

Не отклонявайте общественото внимание от любовницата на *** Радев, която е родом от дивашко странджанско - аграрно село. Именно тя е карала в насрещното и е бягала с Мерцедеса си по бул България от патрули чак до Бояна! Навярно от първобитното семейство на Радев са фенове на Марката Мерцедес,защото именно с един такъв 400 коньов екземпляр бащицата на най - недостойния и пр0ст президент на България сгази като куче един инвалид и като мишка се кри вътре до пристигане на КАТ,а после бе оправдан!

4

темерут

преди 5 години

ама тя е невинна! всички панелни скотове реват че е така. тя е светица борила се срещи строенето в младост..мммда проста ей така..

3

Анонимен

преди 5 години

Никой не може да краде безнаказано!Б.Б.

2

Българин

преди 5 години

На тази и 4 квадрата в ареста са и много.

1

Сандо

преди 5 години

да гние у панделата, жалко че не са повече като нея