133

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 131То и затова ако излъчат във Франция бг протестите французите ще си помислят че ги лъжат че в България има протести.

132

Анонимен

преди 5 години

До Ликвидират БЪлгаритеПроблема е че от 44 до сега ни управляват все престъпници.

131

Анонимен

преди 5 години

До 129 *** ти за какъв се "бараш" ?

130

Анонимен

преди 5 години

То заплащането е смешно. Хора има но голяма част отиват на бригада в чужбина понеже за бг заплащането не си заслужава да си мръднат пръста.

129

Ликвидират БЪлгарите

преди 5 години

НАгли престъпници заграбили власта на 9 11 1989 година ликвидират българите чрез доказано престъпни групировки маскирани като партии вкл БСП ДПС ГЕРБ и други.Крадат се милиарди годишно от народа вкл с незаконни данъци .Не се гарантира правото на Живот . От заплати пенсии помощи за деца престъпниците на власт не могат да крадат.Те крадат милиарди през Оперативни програми на министерства и еврофондове.

128

Бай Иван

преди 5 години

Имаме демокрация и евроценности,другото не е важно ;) !!!

127

Анонимен

преди 5 години

ВМРО,Първанов,БСП да останат на власт,останалите крадци и мошеници да напуснат!

126

Анонимен

преди 5 години

Мотото на Андрешко винаги е било:по-ниски от тревата,по-тихи от водата,преклонена глава сабя не я сече!Страх да не загубят работата,че кредити,сметки трябва се плащат,да дава нещо чорбаджията!

125

В. Магриотов

преди 5 години

До АнонименВнимавай какво пишеш за Нико Банев, малкия!

124

Анонимен

преди 5 години

45 години същите партийни дейци се оправдаваха с капитализма преди 1944 година. Сега същите партийни пребоядисани дейци вече 30 години се оправдават с 45 години социализъм. През социализма се построиха цели нови градове. А през неокапитализма, същите тези градове ги презастроиха и развалиха. Представете си каква *** щеше да е България без социализма.

123

Анонимен

преди 5 години

махаме герб и *** и нещата потръгват за всички...

122

до 113

преди 5 години

Не съм човекът, с когото спорите, но служебният автомобил е собственост на компанията- тя си го поддържа. Ти отношение към него нямаш. В нашата компания е по-различно. Имаме месечен cap за вноска за лизингов автомобил. Компанията ни дава up to 450USD месечно за лизингова вноска към заплатата отделно. Това при нас е друго- автомобилът си е мой, аз си го поддържвам, компанията само ми плаща лизинга (като бонус към заплатата), следователно аз го поддържам и съм отговорен затова.

121

Анонимен

преди 5 години

Мотото на Андрешко при социализма: Учи, за да не работиш !Мотото на Андрешко при капитализма: Протестирай за да не работиш !

120

Анонимен

преди 5 години

До VТи си дежурния писач и манипулатор! ГЕРБ СИ Е ГЕРБ---БОРИСОВ ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ! А БСП СА ЧЕРВЕНАТА КОМУНИСТИЧЕСКА МАФИЯ И ТИ РАБОТИШ ТУК ЗА ТЯХ!

119

Анонимен

преди 5 години

Трябват ни повече Баневци добри стопани, които от предприятие за 1 лев да изкарат 1 милиард и да го скътат в офшорна сметка, за пазарене в Париж, Лондон, Ню Йорк. Вижте колко добри стопани, какъв хубав дворец, какви хубави диаманти и злато. Това е капитализъма. Ако има още далавера, ще има инвестиции да ограбят още повече. Инвестираш 1 лев, изкарваш 1 милиард. Инвестираш във ветропаркове и слънчеви паркове, печелиш милиони от сметките на гражданите на България. Така се правят инвестиции.

118

Анонимен

преди 5 години

В "***" всичко е сбъркано.

117

Анонимен

преди 5 години

Ама това анализ на DW ли е , направо изби рибата . Очаквах, да пуснат фабриката за илюзии и да ни обясняват, колко сме добре и как трябва да работим ,без пари на някой немски инвеститор .Те пък взеха , че казаха ,горчивата истина , да му се не види и DW-то :)

116

Безумие

преди 5 години

Къде са децата на тези БИЗМЕСМЕНИ .КЪДЕ И КАКВО УЧАТ???ОЩЕ 3 МИЛИОНА ЩЕ ИМИГРИРАТ ОТ ТЪЗИ СКАПАНА ДЪРЖАВА.- РАЗДАДОХА ПАРИТЕ ОТ СОЦИАЛИЗМА НА СВОИ НЕГРАМОТНИ АЛЧНИ НЕГРАМОТНИЦ.- ОГРАБИХА ВСИЧКИ 1996- СЕГА ИСКАТ ДА НААПЪЛНЯТ СТРАНАТА С ПРОСТАЦИ ПО ЗЛЕ ОТ МЕРКЕЛИДИОТЩИНИТЕ ОТ АЛЧНОСТ СА БЕЗКРАЙНИ

115

до 111

преди 5 години

Не разбирам защо някой трябва да те вземе за лъжец?! Счетоводител и 70 евро на час е доста над средното, но нормално за международна компания. Аз съм мениджър на проекти слеш консултант. Работя по има няма 10-15 часа седмично осреднено (останалото време съм в офиса, но работа реално нямам- занимавам се със собствен бизнес през това време) и имам петцифрена заплата. Интелектуален труд- отблагодарява се. Влагаш в знания- отплаща ти се. Това е. В пазарната икономика има всякакви нужди.

114

Сиготочи

преди 5 години

При тая келява икономика на изкуствено дишане с някоя торба пари за крадене, харизана от Европата, кво очаквате?