13

ХА,ХААА..ИНТЕРЕСНО

преди 5 години

ВСИЧКИ ДИКТАТОРИ , СЕ НАДПРЕВАРВАТ ДА ДАВАТ АКЪЛ "ПРОТИВ НАСИЛИЕТО" ХА,ХА,ХААААААААААААА......А.....ЧЕ И ПУТИН , ГДЕТО НАТИКА ПЕВИЦИГЕ В ЗАТВОРА И ИЗТРОВИ ХОРАТА В АНГЛИЯ!!!!КАТО ЧУХ , ...ЗА МАЛКО ДА СЕ РАЗПЛАЧА ОТ УМИЛЕНИЕ , ЗНАЙШ...!

12

Цариград

преди 5 години

Турците са поне сто години напред от кремълските нещастници който е ходил там знае хората са добронамерени усмихнати и винаги готови да ти помогнат

11

Анонимен

преди 5 години

До АНТИЯ пак за силната икономика на Турция, че не те разбрах ...

10

Анонимен

преди 5 години

Нерде Франция, нерде Турция. Да си гледа кюрдите, дослука с Русия, да си развива османо-ислямската демокрация. Няма лошо. Само по-далеч от нас.

9

АНТИ

преди 5 години

В Турция - Ердокрация.В България - Мутрокрация, със сегашен етап Бойковизъм.Поне в Турция имат капитализъм и силна икономика.

8

Кратун

преди 5 години

Точно Реджеп да мълчи в случая. По време на протестите на Таксим точно АКП пращаше цивилни активисти въоръжени с ножове да мушкат протестиращите. Лично с очите си съм виждал цивилните им мутри да ходят на групички, всеки с патлак под мишницата. Загрижил се Реджеп за демокрацията, разбираш ли...

7

Я, па Я

преди 5 години

Е сега заради номера с ТИРовете, ББ трябва да излезе и да осъди публично действията на френската полиция срещу демонстрантите. Да се вдигне доста шум по това. А, дано ама надали. То в БГ политици с топки няма ...

6

Шахин Кючюксикиоглу

преди 5 години

Кат турската демокрация няма втора на света! Ха-ха-ха!

5

Анонимен

преди 5 години

Този вкара стотици хиляди в затвора и смее да се сравнява с Франция. Обяснявам пак. Френският народ изисква от правителството си добър стандарт на живот. Срещу Ердоган и *** му лира трябва да има бунтове. Ама в България и Турция е така. Преклонена главица сабя не я сече. Но евалла му за наглостта. Няма такъв неглец като Ердоган. Само Тръмп го бие.

4

ас

преди 5 години

тоя смешен диктатор какво разбира от демокрация

3

ТHE Патриот

преди 5 години

Нека малко и западните лицемери да получат от собственото си лекарство да видат ,чеи другитемогатдаимдават акъл !Москва да разкритикува остро действията на френското правителство!Северна Корея и Китай да осъдят цялото това насилие :)Задържаните протестиращи да бъдат освободени НЕМЕДЛЕНО ама я!

2

Анонимен

преди 5 години

Не можеш да стъпиш на малкия пръст на французите.

1

Анонимен

преди 5 години

Браво на Ердоган че не допусна четирите американски бойни кораби да преминат през проливите в Черно Море.