15

Гoшу

преди 5 години

До 10И като вдигнат лихвите и спрат да дават заеми, мислиш ли, че цените ще станат по 300 евро квадрата? За един прия

14

СтандардЕндПуурс

преди 5 години

2008-2009 също нямаше балон. Питайте Лемън Брадърс... опаааа

13

Балона

преди 5 години

Балона ми го надуууват надуууват надууууват,надувайте брокерчеееета ...

12

Гoшу

преди 5 години

Здравейте, как е компанията? Току що си запалих камината, чакам дървата да станат на жар и да сложа в скаричката 2 вратни пържоли в апартамента си на центъра, който си купих на 100%, без изплащане. Не ми излезе евтино, към 1400 еврака на метър, но пък ми е страхотен. Разбира се, вие като по-хитри от мен изчакайте да се спука имотния балон и да си купите по-евтино от моето жилище, понеже аз съм балък, а вие сте хитри пичаги, дето знаят как седят нещата :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

11

Анонимен

преди 5 години

Аз пък напук си държа едни 100 000 в банката въпреки нулевити лихви . Няма да ги дам да ми ги папат спекулантите на имоти

10

Анонимен

преди 5 години

Ще си говорим пак, след като банките вдигнат лихвите и спрат да дават заеми.

9

хаха

преди 5 години

Вчера си купих 5 апартамента,дори в бързината да не свършат единия съм го платил два пъти,ама нищо.важното е,че не свършиха за мен.

8

малоумен

преди 5 години

аз ши чакам да са спука балона имотити да станат по 7000 лв. като при бай тоше и тогава ши купувам

7

Ха,ха--егати Лукса--

преди 5 години

Масово селяните надойдоха у София, като си мислят , че тука се живее в Лукс.И как да не е :--скъпо отопление и парно....--скъп ток...--разходи по жилището --мръсен въздух...--навалица по улиците...--пълно с бандюги...--нема къде да си гарираш колата ..--цените високи...--задръствания по пътищата ..--наемите и цените на жилищата високи...--нема работа , каквато искаш...--заплатите мижави... Отдавна съм продал , панелката , взел съм си къща около София , и си бачкам в чужбина!

6

аз

преди 5 години

Хората вместо да си държат парите в банка където вече няма лихва, инвестират в жилища и дават под наем.

5

бл.134 в Зап. парк

преди 5 години

Юруш , днеска има утре няма .Децата ви със сигуност , дори и да ги имате няма да ги има в тази страна.Голямото плюскане нека започне сега : до нова година всички +15 % .

4

Анонимен

преди 5 години

Нека продават скоро Жълтите жилетки ще съборяг капиталистическата система, еврото ще стигне 0 лева каквато е реалната му стойност ние сме вързани за еврото и ще стане весело.

3

Анонимен

преди 5 години

Осъзнайте се че няма как да има балон за нещо което се търси масово - както жилищата в София!Това че цените са високи е друг въпрос, но никой не е казал че всеки който поиска трябва да живее в София! Да живееш в столицата има много предимства, но по принцип е лукс, който не всеки може да си го позволи

2

Скептик

преди 5 години

Балон има, печатницата на Евра работеше ударно колко години. Лихвоте бяха отрицателни. Това доведе до тотална инфлация за хората, до които печатните Евра не идват. Тепърва започват вълните на протести в Европа. Като вдигнат нова година лихвите ще стане страшно. Онези пък които получават Евра за нищо помпат цените на имотите. Колкото повече сукалчета, толкова по-голям балон.

1

Балон на квадрати

преди 5 години

Щом няма балон значи жилищата са евтини, обаче има балон при кредитите и хората не могат да си купят етини жилища пък да плащат скъпи балонени кредити.