13

Анонимен

преди 5 години

Няма по големи aмчъкaзлии от брокерите кръвопийци

12

Кратун

преди 5 години

Само дето еврофондовете приключват през 2020. Личното ми очакване е за голямо сътресение, понеже икономиката ни в голямата си част се крепи на усвояване на фондове...

11

Анонимен

преди 5 години

експртът от коя паразитна посредническа агенцийка е?

10

Анонимен

преди 5 години

Аз пък продавам болтове и гайки и категорично мога да заявя че балон на пазара на болтове и гайки категорично НЯМА.

9

Morgen

преди 5 години

Аз пък очаквах мениджърката на имоти.нет да признае, че има балон. Спрете с рекламите, защото колкото по-късно признаете и започне отрезвяване толкова по-зле за всички. За вас, също. Истината е, че всеки с малко пара започна да строи, а хора няма. Който поиска дойде в София, от чужбина никой не си идва, а пазарът извън София е смешен и не е за коментар. С повишение на лихвите ще секне меракът и на спекулантите, което ще спука балона окончателно.

8

бл.134 в Зап. парк

преди 5 години

Няма балон , няма хора и скоро няма да я има и " тази страна".Яжте и пийте братя кяури , че утре няма да има

7

сигурно

преди 5 години

Ама много ви се иска да продавате квадрата и по 3 хил. евро ,ама балъците свършиха , и утре ще ровите по кофите !!

6

Анонимен

преди 5 години

След 10 години панелните коптори ще са по 10 000 евро.Но иначе балон няма.

5

Анонимен

преди 5 години

Има балон за надуване. Децата да си играят. Цените на апартаментите в големите градове са изкуствено завишени. Не съм експерт.

4

Анонимен

преди 5 години

Строителите на съвременна България върнаха градовете в Средновековието. Продължават да цапат пейзажа и да запълват всяка педя с празни жилища, от които няма никой нужда. Време е общината да им прати квартиранти за хилядите празни хилища, за да престанат да мърсят градовете.

3

Анонимен

преди 5 години

Балон на имотния пазар у нас? Експерт: Такъв няма-------------------------------------------------------------------То и експертите ранят гърла у дома си, но ние не ядем доматите с колците. Трябва да си много пpocт сега да си купиш имот в Беге-то

2

Пешо Mистрията

преди 5 години

Некачествено строителство, течащи тавани, най-долната проба изолация и дограма - така се строи днес. Купуваш го днес и след 3-4 години плаче за ремонт. По морето изляха бетон в бума пред 2004-2005, сега няма кой да им ги купи, защото текат отвсякъде, железата изгниха, парапетите, всичко леш. Не е ли сам да си го построиш и да търсиш сам майстори - забравяш за качество.

1

Видял и препатил

преди 5 години

Балон няма, защото народът е гладен, обеднял, но и препатил.Но балон се опитват да създадат някои хулигани брокери, които искат пак да намажат от ситуацията.