48

Анонимен

преди 5 години

По-идиотско сравнение в моя живот не бях виждал, честно!

47

Анонимен

преди 5 години

Средната работна заплата в Италия е 2434 евро. С нея италианците могат да минат 23 804 километра.

46

Анонимен

преди 5 години

Колко е средната заплата в Италия? За България нетната мисля че е 900 лева. С 900 лева тая фиеста ще ме вози 600 километра като й гледам разхода 7 на 100.

45

Пенсионер

преди 5 години

Мислех да гласувам за Корнелия, но като прочетох този материял ще си гласувам пак за Борисов. Така де...!

44

Каракочев

преди 5 години

Глупости. Пресметнете колко километра се изминават с една средна заплата в Бг и в Италия.Разликата сигурно ще бъде поне пет пъти.

43

Отговор

преди 5 години

До Анонимен 46 В България.

42

Анонимен

преди 5 години

В коя държава дизела е по скъп от бензина??????

41

Анонимен

преди 5 години

Първо, че това не е вярно. Покажете цената на един литър бензин в Италия. И второ сравнение на заплатите между България и Италия не може да съществува. Покажете и цените на хранителните продукти..Продажна медия сте ей

40

до 9 и 10

преди 5 години

50 евро в българия се изкарват за половин час точно,говоря ви за истинските тарифи на заплащане 100 евро на час,не за фалшивите мин.заплати,на които ви осигуряват,за всяко тримесечие се получават премии,които са колкото годишна итаианска заплата,за извънредните заплати за коледа,за великден,за лятото и като добавим към това,че българина няма разходи по жилището,защото си е негово,не плаща ток,вода,данъци,храна не купува,излиза,че около 10 х.евро ВСЕКИ МЕСЕЦ българина чисти си ги спестява

39

Анонимен

преди 5 години

50 евро са 10% от нетната средна заплата в България, докато 50 евро са 2%от нетната средна заплата в Италия.Мисля ,че освен политическа преданност , трябва да има малко икономическа мисъл за да се правят такива анализи!

38

Анонимен

преди 5 години

"С 50 евро на път: В България минаваме 724 км, в Италия 489. България е с най-добри показатели в ЕС...Абе, ГЕРБ-ави драскачи платени, стига ни будалкахте тука!Я дайте да видим с една средна заплата в Италия колко километра се минават и с една средна заплата в България колко????

37

Prozrachni peiki

преди 5 години

Valeri, koi vi e kazal ot bg narod suveren v bg parlamenta, che iska da mu charshafosvate s bogati i laskavi luksozni dipli, kadri, draperii, harbaleti, piskulcheta, voali, mindili, pokrivchici, kitki, saksiiki, vazi, kupi, stakanchiki, sahani, zaharnici, solnici i prochie aksesoar za skrivane na istinite, za zabluda i zamiatane problemite pod charshafosanite obstonarodni bg mebelni masichki i bezpoleznoto habene na narodnoto vreme, narodnite pari v pistni pirshestva i zasedania s narodnii lev

36

Анонимен

преди 5 години

***, колко ти платиха за статията? Първо постави въпроса колко получават в Италия и другите страни, а тогава пътувай. Питала ли си се защо толкова българки работят там?

35

Чичо Уили

преди 5 години

С една заплата колко колометра се минават- ето такова сравнение трябва да се направи.

34

Анонимен

преди 5 години

Ех пак не ни разбират НИЕ НЕ ИСКАМЕ ДА СМЕ С НАЙ ДОБРИ ПОКАЗАТЕЛИ В ЕС ,а да живеем като страна със средни показатели.Т.Е не да сме последни или първи ,а някъде нормално по средата.

33

Елемаг

преди 5 години

Бензинът на 2,10 от 2,50. В момента с почивните с карта на Лукойл е под 2 лева даже на сметка.Газта обаче от 1,10 само на 1,05.Що така бе?Ми то ви лъсна всичко?За това протести до дупка!!Всичко е заради статуквтото!!!

32

Анонимен

преди 5 години

Доста медии вече стават смешни, като се опитват ежедневно да ни обясняеат като на слабоумни колко сме били добре, използвайко неадекватни примери или изявления на политици и бизнесмени.

31

ined

преди 5 години

В Италия за тея пари ти зареждат бензин, а в България някакъв бъркоч от разредител и още нещо и после те лъжат "колко било евтино"

30

Анонимен

преди 5 години

Да, ама в Италия 50 евро са пари за един ден, а в България са за пет дни.

29

дебел депутат

преди 5 години

стига сте се оплаквали , в България с 50 евро се живее прекрасно :)