90

Анонимен

преди 5 години

Има ли желаещи за протест срещу българските политолози и журналисти ? Да се организираме и да спрем вече Андрей Райчев да ходи по телевизиите . Оставка от медийното пространство Райчев .

89

Анонимен

преди 5 години

Тези проценти се подбират прецизно, но едва ли могат да си представят колко много хора има, на които им е писнало от числа и сметки.

88

АНТИ до тея с (-)

преди 5 години

По бай Тошово време, ми откраднаха детски велосипед от улицата.ВЕДНАГА, се задейства милицията и до 24 часа, го намериха и ми го върнаха.Айде сега се обадете на полицията, за откраднато детско колело.Ще ви се изсмеят.

87

Мишо

преди 5 години

До АНТИПocepкo, по времето на социализма домовете стояха постоянно заключени. Дори, когато хората са си в къщи, пак се заключваха. Тия опорни точки от Пocpaнo 20 си ги зaвpи отзад.

86

Анонимен

преди 5 години

Пак ще гласувам за ГЕРБ!

85

Анонимен

преди 5 години

До АНТИпреди 10ти също имаше разграбване и три държавни фалита. Стига сте ревали за "хубавото" време. То беше време назаем и накрая сметката дойде с лихвите.

84

ф

преди 5 години

Най -мразя политолозите и журналистите .Те са фейк обществото в БГ .Райчев е тотално смахнат престъпник .

83

alek

преди 5 години

това е държавен тероризъм,не желая да се внушава на изстрадалият народ кои бастуни водят,това нее вярно ниие ще определим кой и кога води а на гебаджииските пустиняци казвам честни избори или ще стане пожар

82

Анонимен

преди 5 години

Абе това същата социологическа агенция ли е , която даваше 10% преднина на Цачева , на президентските избори .Хахахахаха

81

Анонимен

преди 5 години

от правителството зависи много неща и е резонно да се протестира...например за да се скъсваш от работа...да кажем някоя шивачка и и да си на минимална,с която се чудиш кое по-напред да платиш...или пък да си пенсионер с 200-300 лева пенсия...ами разни му там данъци...ДДС-та...данъци за колите...ами да въведат данък и на печките с твърдо гориво...ами данък смет...нали уж от догодина щеше да се разпределя по-справедливо,а не да плащаме за празни апартаменти,ако живеем на село...ами инфлацията....

80

Анонимен

преди 5 години

Българската нация се състои от настоящи и бъдещи емигранти ,пенсионери от времето на Живков ,*** и турци . Според вас колко ще издържи ?

79

АНТИ

преди 5 години

Всички тези партии, крали досега, свалиха бай Тошо.Казвате кражби имало и преди.Да, ама имаше ред и не си заключвахме домовете денем.Имаше и страх от смъртно наказание и т.н.

78

до Василев

преди 5 години

Същото се отнася и за детето на Ц. Цачева и редица др. видни фигури от ГЕРБ. Защо не ги посочваш и те?

77

алтернатива

преди 5 години

Който гласува вече в избори е тотален *** .Бойкот на изборите и ще видите как политолозите ще измрат първи ,след това и партии ,а после и мафията.

76

Анонимен

преди 5 години

Винаги подкрепата за Атака се топи и Атака винаги влиза в парламента..

75

Тирбушона

преди 5 години

Цяла България се тресе от протести против тях, пък те с по висок рейтинг.

74

до 76

преди 5 години

Не трябва ли да искаме, който и да дойде на власт да озапти ширещата се корупция. Няма как с тази корупция да вървим напред. Как очаквате, че с уредени обществени поръчки, надвишени средства за изпълнение на даден ремонт, от който половината се крадат да вървим напред и да се развиваме. Къде са реформите по сектори в който са зле нещата? Няма смисъл да ги изброявам.

73

АнонимеН

преди 5 години

ПРЕЗ ТАЗИ ГОДИНА НЕ СЪМ ХОДИЛ НА ПРОТЕСТИ ЩОТО Е ЯСНО, ЧЕ ПАТЕРИЦАТА НЯМА ДА НАПУСНЕ ГЕПБ!НО АКО ГЕПБ СЕ ИЗЛОЖИ НА ЕВРО ИЗБОРИТЕ 2019 И НЕ ИСКА ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА ОТИВАМ НА ПРОТЕСТИ!!!БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ КАТО ЦЯЛО Е ДОКАЗАЛО, ЧЕ НЯМА ДА ПОУМНЕЕ НО ПОНЕ ИЗМИРАТ ПО НАД 100 ХИЛЯДИ ДУШИ НА ГОДИНА И ТОВА СЕ ОТРАЗЯВА МНОГО ЗЛЕ НА БСП И ГЕРБ!

72

Анонимен

преди 5 години

Както каза една баба сутринта докато си броеше стотинките да си купи хлебец. Ние сме виновни баби да ни лазят по главите като въшки. Едно време имаше въшки и си мажехме главите с газия да ги убием. Така трябва иначе нема отърване от въшките. Така ми каза бабата докато ровеше в портмонето и търсеше левчето да си купи хлебец. Попитах я от кога не си яла месце. Тя ме погледна учудено. Ами не помня чедо. Купих и половинка телешко. С моята огромна заплата от 500 лева. В очите и видях сълзи и мъка.

71

locust

преди 5 години

Останалите 50% не искат и да чуят за български партии. Защо не си допълните информацията в тази справка ?