11

Анонимен

преди 5 години

Не главата му я взе БНТ,БТВ ,НОВА и цялата медийна мафия ,която се занимава с фалшиви новини и унищожаване на истината в стил Бойко Василев и Андрей Райчев .

10

ист

преди 5 години

А де....бил Христов 80 % от БСП , защо не се извини. Също и Нинова като лидер на де....била. Така си признава че са 100 %.

9

ПроСоТо

преди 5 години

До Зозоне е толкова необяснимо..Семьонов с резилъците си даваше основание на опозицията да притиска Мутрьо и да напомня,че има начин той /Мутрьо/ за се изниже от властта,с която се е сраснал.Сега,като махнаха тоя ***,гробарите се надяват "някои" да си затворят устите...."Дум спиро,сперо"...

8

какво е лицемерие

преди 5 години

Този фашист сега става депутат за да трови и обижда с пълна сила Българският народ!

7

Анонимен

преди 5 години

Айде сега да искат оставката на Доналд Тръмп

6

Зозо

преди 5 години

Къде бяха дупетатите от Аката? Вчера на Болен са му били шута явно :))))))))))))))))Днес сигурно ще спира телевизията пак :))))))))))))))))))))) Нали сега и на Каракачана иска оставката :))))))))))))))))) Край, не мога да спра да се смея......

5

ай сиктир

преди 5 години

Хвърлил си оставката друг път даде я под натиск и се премести на друг стол. Такива като тоя вън и от парламента да си отива в скапаната кабеларка и там да се изказва колкото си иска.

4

Анонимен

преди 5 години

ха..."креватната му другарка го замества",язък им за мръзненето на майките с фондациите...

3

Зозо

преди 5 години

Хахахаахаа, то сега гледах парламента, *** пак изядоха хурката!!!!..."За" оставката му бяха 116 народни представители от мнозинството, против нея - 62 от БСП и ДПС.... Тея дето много искаха оставката гласуваха против?!?!?+!?!?!?!?!?!?! Неадекватни от глад *** :))))))))))))))))))))

2

ооо

преди 5 години

"За" оставката му бяха 116 народни представителиот мнозинството, против нея - 62 от БСП и ДПС." , я виж ти, тия лицемери какво са направили... Ето това трябваше да ви е заглавието.

1

О С Т А В К А !!!

преди 5 години

А, Вожда кога ?