193

Мишо

преди 5 години

Вие само да рушите знаете!Мавзолея, икономиката, държавата и все ви е малко!Народа като скот ходи, гол, бос и неграмотен.Без визия за бъдеще в страната. Това ли е идеала, който трябва да следваме? ПОКОРНО ДА МИЗЕРСТВАМЕ?!Миналото е богатство, а неуспехите са за да се правят изводи, да се извличат поуки.България трябва да търси своите изгоди, а не като бит пес да викаме, че сме свободни.

192

Анонимен

преди 5 години

И да рушите и да не рушите в България народа по-богат няма да стане. Като ги разрушите най-много да издразним Русия. На останалите ще накривите шапката. Американците дори няма да ви кажат конгратюлейшън защото не могат да ни намерят на картата.Честит първи снЕг.

191

Анонимен

преди 5 години

Физиономията на Евгени Бакърджиев,когото не успя да срути мавзолея ..

190

минало незабравено

преди 5 години

Навремето нямаше нищо за ядене в кошчетата за ***.Хората изяждаха и трохите. Беше глад. Затова никой не си губеше времето да бърка в кошчетата.

189

шит

преди 5 години

До 196. Ще бъде здравословно за Вас да си прегледате на лекар Простатата!

188

Ани

преди 5 години

Достатъчно е да се препишат коментарите на подръжниците на тази негодна обществено икономическа формация.Останалото може спокойно да се премахне.

187

Анонимен

преди 5 години

До До 204А ти знаеш ли, че за 30г. демокрация и евроатлантическо и американско приятелство и партньорство от 9 милиона българите станаха 4.5 милиона като 2 милиона от тази цифра са роми и турци.

186

Анонимен

преди 5 години

Не можем като германците да си сменяме архитектурата след всяка диктатура. САЩ, Съветския съюз и Великобритания им помогнаха в събарянето на диктаторската архитектура. После си оправиха градовете, изправиха улиците. Дрезден беше съборен с чужда помощ. Как щяха да го съборят сами? Те нямаха толкова самолети, толкова ресурси да съборят Дрезден. Нищо не събориха в Лондон. Некадърници.

185

Анонимен

преди 5 години

До БГЩо за *** народ трябва да си че да продаваш Газ и Петрол и да си беден като Албанец Ми що тогава САЩ се натискат да ни продават шиство нефт и газ?

184

Никаква криза няма

преди 5 години

Сега българите си раждат децата в чужбинаИ сме повече от девет милионаТез деца с България не биха се родили заради мизерията която докараха червените мошеници

183

Кремълдкия педераст

преди 5 години

Да си прибира камънкте ако са му мили 12590Така или иначе скоро ще ги вървим

182

БГ

преди 5 години

Не че нещо ама НПО-то ме натиска слава на америка и сорос, *** за Русия.

181

Анонимен

преди 5 години

През социализма пенсионерите бяха по опашките в магазините. В кофите нямаше метал, пластмаса, стъкло. Европа тепърва ще стига стандарта на многократна употреба и преработка на вторичните суровини.

180

До 204

преди 5 години

А знаеш ли че за да станем 9 млн. твойте прители направиха всички ц***ни българи?

179

За 208

преди 5 години

Ти на колко години си? Не си ли чувал за Член Първи?И за правешкия *** дето го играеше губернатор

178

БГ

преди 5 години

че какво общо има населението Дядо ми като е имал 7 деца какво от това като нито един от тях не е изучен От най големия до най малкия се предавали дрехите спали по 2ма на легло ходели с мазани филийки на даскало

177

Анонимен

преди 5 години

Каква диктатура? Вие изобщо проверихте ли понятието диктатура в тълковния речник.Освен това на когото му пречи това минало, може да емигрира. Народ, който не помни историята си, няма бъдеще!DW явно са пропагандна машина наследила Гьобелс....

176

Има решение на ОС

преди 5 години

*** да бъде преместен и на негово място да бъде построена луксозна обществена тоалетнаДа покажем на окупаторите колко ги уважаваме

175

рускиня

преди 5 години

Според Коларова- може ли да се развие демократично общество в една архитектурна среда, построена от диктатурата?----------------------------По тая логика дайте да разрушим пирамиди, Лувър. Всичко това е архитекгура построена от тирани. Тази *** Коларова, вероятно е скромна откъм художественни способности, но акъл дава. Спомням още една българо-германка, която написа дисертация,че в Батак е било мирно съсеществеване на приятелски народи. Гнусни пачаври, продали всичко за 2 евро.

174

Ани

преди 5 години

Едва ли трябва да се харчат народни пари за събарянето на тези идоли.Просто трябва да се изоставят.