47

Анонимен

преди 5 години

Някои ходят на работа само за да драскат коментари!Събота и неделя тука са само 2 *** дежурни колкото да има някои за ГЕРБ

46

до 38

преди 5 години

Абе градски, какви са тия наивни приказки бе. Стига с тия Айън Рандовски и Милтън Фридмановски лакърдии. То в писанията на бай Тошо има повече истина.

45

Анонимен

преди 5 години

Вдигат цените, за да спре народа се кара старите коли, нещастници!

44

АНТИ

преди 5 години

Минаха 30-тина години, откакто руснаците ни оставаха да се оправяме.Обаче какво направи бай *** ?!Фалира си държавата ... жалко ...

43

До 30

преди 5 години

Тия с Социалните помощи където е забранено да се говори с тях защо не се научиха ад живеят с помощи а обикалят и крадат мамят по телефона мамят като майстори на покриви и улуци!?

42

Колата е Бог

преди 5 години

За българина колата е идол. По-важна е от апартамента, образованието, брака, личностното развитие и т.н. Явно е дошло време, в което този фалшив Бог да бъде унищожен. Изчистването на улиците от баракуди не само ще направи въздуха по-чист, ами и ще намали ПТП-тата и жертвите по тях. Поздравления за далновидната стъпка!

41

Анонимен

преди 5 години

Истерията за цените на горивата се раздухва от аватарите на БКП-БСП-ДС др. Радев и др. Нинова . Целта е ясна стани да седна. Лукойл в който работи като топ-директор съпруга на др.Нинова е основния играч на пазара и той определя цените на горивата в България. Е вие как мислите , ако случайно Нинова стане Премиер дали ще паднат цените на горивата или не. Твърдо НЕ. Хайде сега приятно протестиране.

40

Анонимен

преди 5 години

Гърците измуфтиха с протести милиарди евра от Брюксел, а вие не можете да се съберете даже няколкостотин лева за нормални заплати да измуфтите.

39

до 36

преди 5 години

11000лв. е добра заплата за София. Не малко хора взимат такава, но не и много, за съжаление. В моя кръг от приятели (випуск 2 АЕГ, СУ- Информатика), съученици, състуденти познавам доста хора с подобни заплати +- (включително моята). IT мениджъри, мениджър продажби в голяма компания, зъболекари (това обаче е собствен бизнес, не се брои), фрийлансъри, работещи по международни проекти, търговци на борсата (не е заплата), P2P кредитиране (иска начален капитал)- все интелектуален труд. Няма миячи...

38

Анонимен

преди 5 години

Съчетанието между промишленост в ръцете на Червени "капиталисти" от една страна и управление на държавата от мутра - рекетьор от друга, резултатите са налице,тотална безпътища!

37

Анонимен

преди 5 години

То Митьо Очите беше заловен заедно с вашия Бенчев, шефът на общинските съветници на БСП в Бургас.

36

Анонимен

преди 5 години

България след 20 г. ще е 5 милиона 4 милиона на социални помощи и 1 милион Държавни служители живеещи в затворени комплекси като казарми за да ги опазят от гладните това е по данни на ЦРУ

35

Анонимен

преди 5 години

Това открито писмо даа не е писано от БСП?

34

Интересно

преди 5 години

Я да видим. (+) за Слави и (-) за Корнелия. :D)

33

Анонимен

преди 5 години

Българинът не разбира едно- той се продава на пазара на труда, той определя заплатата си. Не му е добре платена тази работа- търси квалификация, развитие на друго място. Работата е там, че на приказки *** е огромен, на действия- нула. Тича да протестира, щял да променя държавата, на другия ден на работа- по-нисък от тревата. Не смее едно увеличение да си поиска, защото самооценката му е НУЛА. Кариерно развитие за него- забрави, то е за връзкарите, каза *** и си сипа ракийката пред телевизора

32

Анонимен

преди 5 години

Открито писмо на Митьо очите публикувано в фехсбук взриви мрежата.там Очите описва точно какви са му взаймоотношенията с премиера Борисов

31

Анонимен

преди 5 години

11 000 лв на месец това ниска заплата ли е?

30

Анонимен

преди 5 години

Лъжат мошениците за тия менте горива цените трябва да са наполовина по ниски,а заплатите ясно,че са ниски,кога ще стигнем Румъния?

29

Капиталиста

преди 5 години

Комунисти, дигнете мерезето и свалете бензино защото ще си хвана Термнинал 2 и ще замина на Запад при капитализма и тогава ще плачете за мен, ще търсите работници, но ще бъде късно!

28

АнонимеН

преди 5 години

ПОСЛЕДНИТЕ ПЪТИ ГЛАСУВАХ ЗА БСП ЗА ДА СЕ МАХНЕ ГЕРБ НО МИ ОМРЪЗНА ДА ГЛАСУВАМ ВСЕ ЗА ЗЛОТО ПО-ГОЛЯМО ПО-МАЛКО ВСЕ Е ЗЛО!!СЕГА ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА СЛАВЧО :D ТОЙ ПУБЛИЧНО ЗАЯВИ, ЧЕ НЯМА ДА Е ПАТЕРИЦА НА ГЕРБ И САМО ТОВА ОБЕЩАНИЕ ДА ИЗПЪЛНИ Е ЗАСЛУЖИЛ ВОТА МИ!НО НАСЕЛЕНИЕТО НЕ Е ДОСТАТЪЧНО УМНО И ПАК БСП , ДПС И ГЕРБ ЩЕ СА ВОДЕЩИТЕ !!НАСЕЛЕНИЕТО НИ КАТО ЦЯЛО Е НА НИВО ИЗХВЪРЛИ СИ ЦЕННОСТИТЕ НА АЛО АПАШИТЕ ПРЕЗ БАЛКОНА :D ЗАТОВА ГЕРБ И БСП СА ВИНАГИ ВОДЕЩИ!