268

Анонимен

преди 5 години

Кой ни окраде - гладна кокошка просо сънува...

267

гербер

преди 5 години

абсурдни са обвивенията в кражби за милиони, нито от Графа, нито от валовика ъъъ асфалта, не дай си боже някой пък да спомене Боршош...

266

СМЪРТ НА ЕЛИТА

преди 5 години

СВОБОДА НА НАРОДА !!!!

265

месара

преди 5 години

всеки необоснован лев в бездънния джоб на застрахователите е пропусната усмивка на лицето на детето ви или на родителите ви. Проумейте го, няма значение дали взимате 400 или 4000, грабежът си е грабеж, ако ще и да е държавен.

264

Анонимен

преди 5 години

Някакви тролчета тук бълнуват за някакви кражби и милиони, поне дайте някакви доказателства за това, че да повярва. Казал ви някой, че се краде и айде като овцете, такива ***, ако си нямал, при което и да е правителство пак няма да имаш.

263

Анонимен

преди 5 години

До аман вечеИ на нас ни е чудно докога вие най- елементарните, неграмотни, ограничени, назначени на сладки постове с държавни протекции, ще продължите да крадете и да ни ограбвате?

262

Анонимен

преди 5 години

Кой ми се изака у кюлотите питат протестърите, неуспелите в живота все някой друг им е виновен, пълни семкаджии са тия платени ***.

261

Анонимен

преди 5 години

Кой ни бърка в джоба ли?Колко милиона опростиха на Гела? С какви пари купи Лудогорец и фирми в САЩ?Парите, които му опростиха от чий джоб ги извадиха?

260

Анонимен

преди 5 години

Предстои модернизация на армията ни с нови самолети и Путин се разшава . Атаката е срещу новите изстрибители заменящи руските стари бръкми на ген Радев .

259

Анонимен

преди 5 години

Къде се изпокриха Велев и Киро Гела? Бъркаха се във всички държавни решения, сговаряха се със Синдикатите, бяха на всяка манджа мерудия, смазаха всички човешки права и свободи.

258

к

преди 5 години

До Анонименда пич!крайно време е да се вдигнем и да го изколим този еврейски "елит"богатите са най-лютия враг на народа и демокрацията !трябва ни НАРОДЕН СЪД - да обяснят тези "богатите" като как са забогатяли и коко данъци са платили !НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ и затвор за "елита" !!!!!!!!!!

257

Анонимен

преди 5 години

ееех Бойко.коледни добавки по 20 евро.ако научат гърците.ще ни се подиграват

256

д

преди 5 години

Бойко кажи истината ,кажи ,че зад протестите стои Кремъл и ще видим международна подкрепа сред НАТО и ЕС .

255

Зозо

преди 5 години

аз съм беден, защото съм мързелив, а не защото държавата ме скубе с винетки, ГО, данъци акцизи - gerb logic мухахаxaxaxaxaxa

254

Анонимен

преди 5 години

много са смущаващи тези футболни агитки.джипове с руски номера начело на протестити. а че Герб прекалиха с вдигане на всички данъци .осигуровки и застраховки е вярно.да спрат да лобират за богатите и ние искаме да ядем и да си плащаме тока като нормални хора.

253

Анонимен

преди 5 години

Има 500 хил работни места,но на кой му се бачка за 560 лева бе другари капиталисти.Тука е разковничето и докато олигарсите командват българите ще сме само от избори до избори .

252

Анонимен

преди 5 години

Трябват ми 20 души дет си знаят работата и ще ги измета от улиците .Дори Нинова ще обесим на някоя колонка на Лукойл до златев

251

Анонимен

преди 5 години

Бойко не бива да подава оставка ,а да набие протестиращите ,за да покаже сила .

250

аман вече

преди 5 години

Чудно ми е докога най-бедните, т.е. най-мързеливите, неуки, неможещи и калпави хора ще протестират и капразничат кой и как да управлява държавата. Най-бедни = най-малко данъци в хазната, е на кво отгоре те ще решават за всички останали какво да се прави в държавата?Слагайте ми минуси колкото си искате, но това е самата истина. 30 години демокрация бай *** не се научи, че не правителството трябва да определя цени и заплати.

249

к

преди 5 години

"Кой ни бърка в джоба?"1) евреиските банки - годишно хората плашат повече лихви на евреите отколкото пари събира държавата от всички данъци и такси ! Евреиските банки са над закона и не се отчитат как и за каво харчат тези огромни пари2) еврейските монополи - пример за това са горивата - колкото им кефне не евреите толкова пари искат за горивата и енергията - няма конкуренция няма прозрачност - бандитска рекетчийска монополна структура 3) евреиските застрахователни компании - помислете ко