45

Анонимен

преди 5 години

но затова пък хранителните стоки хвръкнаха нагоре.домати6.50лв.картофи1.89...урра.пазарувай народе.само дето няма пари

44

Уртоце Пагане

преди 5 години

Гербери, вие сте, като чумата за България през Средновековието. Обезлюдихте я.Долу ГЕРБ. ДОЛУ БСП.Гербери съсипа ха армията, полицията, НЕК, БДЖ, образованието, селото. ВИЕ таковахте мамата на България.Гербери съсипаха здравеопазването и изкрадоха еврофондовете. Размножават нарочно етноса от гетата. Работят за ислямско нахлуване в България.

43

Перничанин

преди 5 години

До ГлупачетаТи май хал-хабер си нямаш от икономика. Как цените са ни европейски, а работниците дето ги произвеждат не взимат същите заплати. Демек някой ***, да ти обясня. Картел според теб няма при горивата ?

42

Българите се

преди 5 години

Вдигнаха срещу руските грабители!Лукоил ни краде както и турчин не го е правил!

41

Пролетар

преди 5 години

До АнонименОтвратих се , избягах одтавна. С наслада гледам как още 500 години ще си биете умните глави в стената.

40

Глупачета

преди 5 години

Това са най-тъпите протести които съм виждал някога !?! Няма как автоматично заплатите ще станат 2000 лв. нали всички цени ще се вдигнат порпорционално бе калъфи, демек нема да забогатеете. Разбирам искания Бойко и Цецо да ги обесиме на площада защото цялата държава тъпче назад последните 10 години. Ама и това ви е страх мама му стара....

39

Анонимен

преди 5 години

Като човек,който е работил близо 10 години в бизнеса с горива,мога да кажа че всичко над 1.6-1.7 лв е обир.Ако разберете какви игри, мръсни трикове и алчност има в този бизнес ще се отвратите.

38

Анонимен

преди 5 години

До КукуЩе живеем в държава когато всички комунисти изпукате!

37

Анонимен

преди 5 години

"...Цените на горивата паднаха надолу."---Паднаха НАДОЛУ !? Аз, пък досега се мислех, че падането е само НАГОРЕ. :)Е-е, добре, че Краси ми "светна лампата". И сайтът, де!

36

Анонимен

преди 5 години

Петрола поевтиня с 23% гориват с 5 стотинки.Хахаха баси смеха!

35

Куку

преди 5 години

Таковат ви като овце прости ми съселяни. Никога няма да живеете в държава *** мръсен.Поздрави от един комунист.

34

redordead

преди 5 години

абе, ако си мислите, че запалта се вдига от правителството и е толкова лесно да си работодател, па направете си един павилион за зеленчуци, давате заплата 1500 лева и дайте пример на другите също да вдигнат заплатите като гледат от вас.Хипотетично, дори правителството да можеше да напечата пари и да ви ги даде под някаква форма, просто ще се получ хипер инфлация и един хляб ще стане 50 лева, та кел файда, че са ти направили заплтата 2000.

33

Анонимен

преди 5 години

В Габрово не е поевтинял бензинът, нито дизелът. Сори, но платените фалшиви новини не ми понасят. Длъжни сме да разобличаваме мошениците, които ги разпространяват.

32

Анонимен

преди 5 години

Не се връзвайте на лъжите, че цените падали! Още след седмица- две ще ги вдигнат пак. Започнаха лъжите, че токът и парното нямало да поскъпнат през отоплителния сезон. Ще ги вдигнат и още как! Всичко е прах в очите.Омръзнаха ни лъжите!Заплатите трябва да се повишат. Още сега!Стига сте заличавали коментари!

31

БГ сюреализъм

преди 5 години

А Борисов тръбеше колко стабилна е БГ а действително хаос тотален и ченгета всеки метър и купени медии

30

до форума

преди 5 години

22-ри единствен казва нещо смислено до тук и има 5 дизлайка...е бате вие сте си тъpi коnелета.

29

Анонимен

преди 5 години

Понеже живея наблизо до Македонската граница имам привилегията да не завися от цените на вашите управници. Вчера заредих дизел на 1.70 лв. като имате предвид че горивото по Македонските бензиностанции се внася от нефтохима в Бургас. За хранителните продукти и цигарите които са ходили знаят че са в пъти по евтини. Една кутия Боро струва 1.70 лв. Пържоли свински и телешки 5 лв. кг. Кашкавал 4.50 лв. сирене 4 лв. При тези Македонци пазарната икономика не е приложена и са добре.

28

Анонимен

преди 5 години

До svetlio, в българия милионерите всяка година се увеличават, богатите стават все по богати, те всички имат бизнес. Съответно икономиката върви на горе, само заплатите се държат на долу ! Затова протести или се правиш на л*д че не разбираш !!!

27

Анонимен

преди 5 години

Ужас и сега позитанската секта за какво ще прави циркове, и ще тормози нормалните хора? Сега трябва да се организират масови протести срещу снега или вятъра.

26

Анонимен

преди 5 години

На никой не му пука за цената на бензина. Тези протести са планирани от една година и само чакаха да мине европредседателството.