100

Анонимен

преди 5 години

Ко разправяш направо го отнесе, затова Русия все още е най-голямата държава по територия и водеща военна сила. По добре си припомни Виетнам и фермерите с вилите какво направиха на краварчетата. Толкова си патиха че днес 1/2 САЩ останал с впечатлението че те са спечелили, а другата половина че просто изгубили интерес и си тръгнали.

99

Анонимен

преди 5 години

Путин върна православните ценности в Русия, както и някои съветски традиции като химна и военните училища за подрастващи. Цяла Европа е вдъхновена от Русия и иска да наложи подобен модел. Затова и възхода на националистките партии. Европейци вече имигрират в Русия в търсене на спокойствие.

98

До 135

преди 5 години

Мойта рода е образована и никога не се е кланяла на фалшиви идоли.Ти дори не знаеш кой управляваше България 45 години.Истинските комунисти бяха преследвани и покривани , че крадците да са спокойни.Поне се поинтересувай , преди да пишеш.

97

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 137Не знам кой на кого какво е показвал, ама великия СССР направо го отнесе без да му го показват.

96

Анонимен

преди 5 години

134 Какво да се съсредотачаваме? В това че малкия го е наричал Джонсън и е обичал да си го показва?

95

Разликата

преди 5 години

В Германия вече всеки четиредесети е милионер , а в Русия на четри милиона бедняка има един олигарх.

94

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 130Хайде да не ходим толкова надалече в историята до Хитлер и Наполеон. Хайде да се съсредоточим върху Роналд Рейгън.

93

Анонимен

преди 5 години

129 ако те са гладни и бедни значи ние вече колабираме.

92

Анонимен

преди 5 години

До Айде пакСилните военни държави могат и без ядрени оръжия да сринат света,я виж как изчезват цели къщи,уж от пожар,да не говорим,че може да се използва различно лъчево оръжие,включително и антиматерия,което е много опасно за планетата.

91

Анонимен

преди 5 години

127 Виждаме от колко века се срива и още е най-силната държава и не могат да я сринат. То и Наполеон и Хитлер това си викаха ... виж ги къде са.

90

Константата Русия

преди 5 години

Тия каквото и да правят-монархия,комунизъм,диктатура-все са си гладни и бедни.Няма други като тях , даже северно корейците са били по скоро щастливи от колкото те.

89

Айде пак

преди 5 години

Военната индустрия е някаде между шоколадовата и алкохолната.Забравихте ли , че сме в ядрената епоха и даже Пакистан може да срине света.Не оръжията , а патентите дават надмощие.

88

Анонимен

преди 5 години

До GuruИ аз имам подобна хипотеза,иска се да се разпадне Европа,като по този начин се оголи,беззащитната Европа може да бъде разграбена,а впоследствие и руските ресурси и Китай,ефекта на доминото.Затова съюза Германия и Русия не се харесва,но от друга страна,Русия също е една превзета страна,както и Германия.

87

Анонимен

преди 5 години

116 що бе бабето е запазено :) рядко има такива лачени бабки :P

86

Анонимен

преди 5 години

Не мога да възприема сериозно политическите анализи, поместени под снимка на група световни топ политици, сред които на централно място се мъдри Макроновица. Досмешава ме.

85

Анонимен

преди 5 години

105 защото ако започне война между САЩ и Русия всички бази на НАТО са цел, а най-близките до Русия са в Европа. 2ро НАТО се прави на ченге и разчиства *** след войните на САЩ. Примерно 2000 български войници/от 20 000/ са в Ирак и Афганистан да пазят мира. Техните надници на служба са дебели, искат ресурси, и създават напрежение справка терористичните актове. И за да може шоуто да е пълно при обявяване на война всички в НАТО са длъжни да обявят война.

84

До 105

преди 5 години

Европа произвежда достатъчно оръжия. Според мен целта е да се разкарат американоидите, които са на един океан разстояние и да се сприятелим със съседа, в чиито ръце ще останат последните залежи на черно злато след има няма 40-50 години.

83

Само си представете

преди 5 години

Германия вместо да инвестира в хуманна индустрия , да се фокусира във военна индустрия.Те самите се страхуват от тази преспектива.Техните изобретения още нямат алтернатива.Какво ново от Русия или САЩ , само една новост ми посочете.Една

82

Анонимен

преди 5 години

102 Ако за това е нужен ''експерт'' не знам как ходиш и дишаш едновременно, тези 2 сложни телесни функции. Може би ако следеше световната сцена би имал 1 идея какво се случва ... но четене 3та важна биологична функция която ти е трудна.,

81

До 103

преди 5 години

Дън си син на Меркел баце?