23

Анонимен

преди 5 години

До Голф 3 на 14 годиниМандат 4,5,6!

22

Анонимен

преди 5 години

И това са същите хора, които протестират, че бензинът им бил скъп!

21

Анонимен

преди 5 години

Така е, благосъстоянието на държавата се вдига с дългосрочна политика за образование, инвестиции и култура. Като скубеш повече от данъкоплатеца и не правиш реформи в държавния сектор, получаваш инфлация и затъване в блатото още повече.

20

Анонимен

преди 5 години

Свобада в България - Имаш земя, ама си длъжен, да я дадеш на "държавата", когато ти я поискат, за "общото благо". В държава, в която на никой не му пука, за никого и нищо, това си е доста лицемерно :)

19

Анонимен

преди 5 години

13000 нови автомобила на 2 млн. души в София, без да е казано, колко са служебни и дръжавни (парламента обича, да си ги обновява на 2 години, а има НСО, ДАНС, полиция и други). Сигурно, ще се окаже, че едва 5-6 000 души са си позволили нов автомобил. Хайде, кажете ми, че си "живуркаме" добре в България и имаме средства?

18

Анонимен

преди 5 години

Как не разбраха за толкова години в политиката,че вдигането на данъци не решава проблемите с липсата на пари в държавата.Значи за да вдигнат заплатите в бюджета парите ще дойдат от 5 пъти вдигнатия данък на моя втори апартамент.Да но аз го давам под наем на един даскал и ще му вдигна наема за да покрия новия данък..И човека ще разбере от по висока заплата другия път

17

Анонимен

преди 5 години

Герберастките крадци карат Бентлита и Ламборигинита, а народът не си дояжда и се чуди как да си плати сметките.ОСТАВКА !

16

ined

преди 5 години

Както се очакваше бедните ще плащат повече, а богатите ще плащат по-малко или въобще няма да плащат.

15

Анонимен

преди 5 години

Сбъркана работа, хем искат да борят замърсяването на въздуха пък старите автомобили са с данък 5- пъти по-малък от нов автомобил евро 5 и 6

14

Деян Куцев

преди 5 години

Аз за тва като идвам някой път в София режа гумите на скъпите коли. Квото карам аз и другите да карат.колко коли съм драскал. Все имам пирон в джоба.

13

от вкъщи на работа..

преди 5 години

То това е нищо колко такива могат да купят знайни и незнайни фондо-усвоители създатели на проекти ,банкери лекари и разни типични мутрафони ,трафиканти на какво ли не, но естеството на тяхното занимание изобщо не включва каквато и да е показност , а те могат да купуват бентлита на децата и внуците си с красиви вили по-цял свят ,мнооого години напред... при тези който ги дават доходите отдавна са на светло.... и там е имало ,,лапалома,, ама е минало време и нещата са заметени, поне донякъде.

12

Българин

преди 5 години

Местният гъзар с Х6, вместо да плаща + 1000 лева от 2700 на 3000-4000 лева, сега още по-малко, а дядо Гошо с опела повече от преди. Държава на мафията. Сами си коват законите, а ние като овце стоим и им се "радваме" на безочливата наглост.

11

Анонимен

преди 5 години

От цялата статия разбрах само че ще вдигат данъците на бедните и ще намаляват данъците на богатите.

10

Анонимен

преди 5 години

Те тези ламборджинита и бентлита са на бай Генчо от Каспичан, с 80 процента телк и 200 лева пенсия.

9

u2

преди 5 години

Добре де пак ни занимават с глупости, същественото е от къде са парите за тези коли .... ни съд , ни прокуратура но най-страшното простота и малодушие в човечетата !

8

skatelite

преди 5 години

че те тез ламборджинита и бентлита не са ли товарни?

7

Иван

преди 5 години

Ясно, значи данъка за баровците ще падне с хилядарки, е тия пари трябва да се възстановят от някъде, познайте кой ще ги плаща.

6

Запознат

преди 5 години

Когато публикуват промените в ДВ ще видите, че това дето се пише е пълни глупости. Абсолютно за всички автомобили данъка ще поскъпне до 100%. Такава е формулата за изчисление. А за старите между 15 и 20 годишно коли ще е най-малко увеличението. А никой не ви каза, че за жилище извън основното данъка скача пет пъти.

5

Makedon

преди 5 години

Abe kakavi avtomobili.... za vas Bolgarite-seljani samo TRAKTORI I MOTIKA

4

Анонимен

преди 5 години

а не трябва ли пунктовене за годишен технически преглед да определят степента на замърсяване, според създадена таблица? или, който е стар - замърсява! демек - който не скача, е червен!