203

От Германия

преди 5 години

Внимавайте за какво се борите и какво си пожелавате. Искате БСП на власт? Халал да са ви. Мен заплатата ми я дава Меркел. Не че ГЕРБ и ББ са цвете ама и по-лошо може да стане. Само глyпaцитe винаги сляпо вярват че промените непременно ще доведат до по-добро.

202

Анонимен

преди 5 години

Всяко чудо не за три дни,а за три часа, утре всички пак на тръстиката.

201

Бау

преди 5 години

"Правим го за България" Еми не ... не го правите за България. Правите хаос без да мислите какво ще стане като падне правителството. И колко ще струва да падне. Кой платен кой ядосан, че не живее добре без да е учил. Работата е трагико-комична.

200

Анонимен

преди 5 години

Интересно защо всички протестират срещу правителството. Уж се смятат за умни хора пък....- цената на горивото го вдига руския Лукойл с олигарси от БСП в борда на директорите- заплатите ги държат ниски олигарсите, повечето от тех от БСП. Ами протестирайте си. Все едно да набиеш с пръчка морето че е потънал кораба.

199

Tim

преди 5 години

По принцип на България и липсва ясна икономическа програма за създаване на пройзводствена икономика която да произвежда продукти с висока добавена стойност която липсва в момента с отворените офиси не се постига висок продукт с добавена стойноста а 99 процента е консумираща икономика няма как да има високи доходи с магазинчета банички и фирми с офисчета по 5 човека няма как да стане по принцип трябват инвестиции който в последните години липсват и вноса е в пъти по голям от износа

198

Анонимен

преди 5 години

На " врякащите майки с уж болните деца" им спрете парите до стотинка , забранете им да излизат от домовете си. Тайните арести не за 48 часа - направете ги за по месец / през това време задържания ще си признае , че е убил Хитлер, Александър Македонски и Мечо Пух /. Вкарайте още 100 000 човека в държавната администрация , защото сега са много малко и не смогват . Направете им заплатите 5 000 лева / гарантирано ще гласуват за вас/. Ах колко патетично! Разчувствувах се!

197

БЪЛГАРИН

преди 5 години

А някой видя ли НЕбългари да стачкуват???????

196

Анонимен

преди 5 години

Ми не купувайте от Лукойл бе, що зареждате скъпо от Путин е не зареждате евтино от другите, има толкова много други бензинстанции и да фалират Путин!

195

Анонимен

преди 5 години

На " врякащите майки с уж болните деца" им спрете парите до стотинка , забранете им да излизат от домовете си. Тайните арести не за 48 часа - направете ги за по месец / през това време задържания ще си признае , че е убил Хитлер, Александър Македонски и Мечо Пух /. Вкарайте още 100 000 човека в държавната администрация , защото сега са много малко и не смогват . Направете им заплатите 5 000 лева / гарантирано ще гласуват за вас/.

194

От германия

преди 5 години

Путин вдигна цените на горивата от Лукойл за да помогне на Нинова да свали правителството с протести за цената на горивата. Предния път комунистите го направиха номера като техните олигарси вдигнаха цената на тока. После пак избори и пак Бойко на власт. Сега втори опит. Българите за втори път ще настъпят греблото за да угодят на комунистите в желанието им да вземат властта. А НИКОЙ НЕ ПРОТЕСТИРАТ И НЕ ПРАВИ СТАЧКИ СРЕЩУ ОЛИГАРСИТЕ ЗА ДА ИМ УВЕЛИЧАТ ЗАПЛАТИТЕ. Що сте бедни ли? Щото сте ***.

193

Анонимен

преди 5 години

Абе направете дизела 5 лева за литър , хляба - 5 лева , майчинството- 30 дена/ така де , какво ще ви се мотаят да кърмят и гледат бебета/. Спрете детските добавки. Пенсиите - не повече от 150 лева . Закрийте всички държавни болници. Данъците - поне със 100 процента ги увеличете. Каква е тая лиготия всеки с кола и жилище... Махнете тотално Ботев, Вазов и Левски от учебниците , и го заменете с " благотворно и полезно съжителство с турските просветители и благодетели".

192

Оставка

преди 5 години

Оставка оставка оставка!!! Оставка за Нинова и Радев, разпускане на червената ***!!!

191

Анонимен

преди 5 години

Не ми пука за какво ти пука на теб с 5 годишния мерцедес! И аз съм добре финансово, но има стари, болни и бедни хора!Да *** ли?Оставка!!!

190

Анонимен

преди 5 години

Не само заради цените на горивата, а и заради всички безобразия!

189

Анонимен

преди 5 години

Абе дайте да ги линчуваме всички и червени ,сини гербаджйи и каквото още там ***.Докога ще им плащаме да са добре а народа изнемогва .Всички към София да я блокираме с колите и каквото сабя покаже Внимавайте ей Бойко ,Симеонов ,Нинова ,Карадаиьа и още ***,бъл.народ търпи но като му пределее майка плаче.Всички към София и те това е

188

ЕДАЛ

преди 5 години

Не е капитализъм. а ЧЕНГЕЛИЗЪМ = БОЙКОВИЗЪМ...

187

Анонимен

преди 5 години

За Коледа на всички българи по едно въже да се обесим , да не ви пречим и " врякаме" под прозорците. А,да , и да не забравите да си вдигнете заплатите и нови коли да си поръчате , отпуските си ги направете 360 дни в годината/ 5 дни са ви достатъчни да си разпределите кой колко ще заджоби от бюджет и европейски програми/. Та исках да ви помоля , скъпи , уважавани и обичани управляващи : довършвайте ни по-бързичко, че така на "час по лъжичка" много ви мъчим. Да се свършва вече тая българска драма.

186

Анонимен

преди 5 години

Слушам репортаж от протеста по радиото докато си пътувам с Мерцедеса и някаква казва "аз съм студентка, карам кола 99-та година, как да плащам 100 лева данък". Кифло, колата не ти е даденост щом си студентка. Аз като студент съм пътувал само с автобуси и влакове, и съм си налягал парцалите да уча. Възпитава чувство на смиреност и след това си цениш парите. Сега като съм много напред в професията имам 5-годишен Мерцедес и не ми пука за ГО, винетки или данъци.

185

Анонимен

преди 5 години

29 години от началото на прехода.От ДС-ти ноември все ни обещават светло бъдещо, но вместо това унищожиха нацията.

184

Жоро

преди 5 години

Тумба малограмотни неизбръснати комунисти в анцузи и мърлявите им женички, тръгнали да променят ритъма на столицата. Електората на БСП и ДПС