941

Forever

преди 5 години

И Бокича е ментаки,затова не го искаме.

940

Ментаки

преди 5 години

Бокич форевър. Който не му харесва - да бяга в Рассията! Аз съм бил в Расията, при Бокича е по-добре! Призовавам да не клатите на Бокича висулките, да не станем като в Расията! Рийте ли?!?

939

Анонимен

преди 5 години

1000 коментара станаха. Писна ми вече, искам добър стандарт на живот! Искам да мога с една заплата да живея нормално.

938

Forever

преди 5 години

Безобразие е толкова малко население да се управлява от 240 депутати,на фона на 75-милионен Иран например,който се управлява от 290,за мен лично трябва да има референдум по този въпрос.

937

Кирил от 960

преди 5 години

Явно тролчетата са станали все по-добри. Пускам коментар, влизам и гледам още 5 коментара от "мое" име. :) Браво! Задобрявате! Още една добра причина за моментална смяна на властта, и за това младите хора да управляват България без ДС и комунизъм!

936

Анонимен

преди 5 години

От 01.01 нов размер на здравната осигуровка,нов размер на праговете за осигуряване,нов размер на макс.осгигур.доход,нов размер на данък сгради и данък на превозните средства,нови цени на ток,парно,бензин,на хляб,мляко,месо,нов размер на гражд.застраховка,увеличена 10 пъти,нов размер на потребителя.такса при посещение на лекар,нова синя зона за паркиране...и най-накрая ни ПИСНА!

935

Анонимен

преди 5 години

До ЛюбоТия диалози с Кирето ги разигравайте в Централата ви. Омръзнаха ни балалйките ви за образование, грамотност и успешност. Вашите "успехи" са по партийна принадлежност. Че падне ли ГЕРБ, губите чиновническата работа и отивате в частния сектор на 500-600лв на месец. И ще видите образованост и "хубави" заплати.

934

Анонимен

преди 5 години

Браво Кирил! Прочетете и запомнете пост 960. Аз смятам , че е точно така . "Протестите" са незаконни, неразрешени, а излизат и искат ред, е няма как да стане . Това е криворазбрана демокрация, т.е. "слободия

933

Анонимен

преди 5 години

Вижте сега, всеки народ си има предел. Ще морят хората и ще издевателстват над тях до време, а накрая ще стане нещо страшно и много грозно. Например, народа ще се вдигне на протести, само че вместо *** и знаменца ще носи коктейли молoтов, бухалки, ножове, вериги и щитове. Ще отидат пред Парламента и ще го подпалят докато депутатите са вътре. ТОВА е революция. Пишем нова конституция, нови закони, олигарсите ги вкарваме в затвора до живот. България ще се превърне в Швейцария на Балканите.

932

Анонимен

преди 5 години

Да ги спрем да крадат.И всичко ще си дойде на мястото.Една шепа са.

931

Пресаташе

преди 5 години

Тяхно долно Велико мошеничество , мафията на република България ви уведомява че ваша няма да стане.Еи сега ще пуснат богатите и красивите.Още утре.

930

Анонимен

преди 5 години

До Кирил 960Кире, тия твои мантри за образованост и успешност ги слушаме вече 10 години.Точно гербер да ни учи на успешност! Мерси!Ти, Кире, си настанен на сладка административна длъжност по линия на ГЕРБ и не ни учи на успешност, а се ЗАСРАМИ, че толкова млад си се продал. Такива като теб Алеко ги наричаше СЛУЖБОГОНЦИ.Сега изчезни, Кире!Не вървиш.

929

Тъпанар

преди 5 години

.. "Народа трябва да протестира срещу .."Приятел народът винаги протестира за нещата от "първа" необходимост, а не за важните. Римляните са го казали: Хляб и зрелища! Зрелищата са нещата от първа необходимост, явно. Защото по никакъв друг начин не мога да си обясня как може един народ да си избере деветдесетарска му.т.ра, която е бивш шофьор и охрана на БКП, да го управлява, защото е зрелищен. Всички бивши шофьорчета, барманчета, физкултурници на ДС сега ни управляват и са зрелищни.

928

Анонимен

преди 5 години

До там ни дакороха ГЕРБ с технто неспокопсано управление от калинки - кражби, престъпност, беднотия ,корупция, ниски доходи, ниски пенсии , високи цени и данъци . Оставка и никога повече ГЕРБ.

927

УУУУУУУУУ

преди 5 години

Тръмп е виновен за високата цена на горивата - протестирайте пред американското посолство . Протестирам против старите дизелови автомобили и джигитите по пътя .

926

Чичо

преди 5 години

Вече 29 години никой няма визия за бъдещето на родината ни.Всички гледат да си избутат мандата и да си врътнат далаверите и да осигурят бъдещето на отрочетата си до девето коляно за сметка на всички нас.Не им пука нито за бедни нито за болни.Затова цвета на нацията заминава да слугува на на чужденци които отчасти също са виновни за положението у нас.Едно е да си политикан а съвсем друго е да си държавник.

925

Анонимен

преди 5 години

Ще живеем в такава ,каквато си направим държава. От вас зависи. И желязото се кове най добре докато е горещо.

924

Анонимен

преди 5 години

Народа трябва да протестира срещу корупцията, срещу мафията, срещу липсата на правосъдна система, а не за бензин, та да могат да си карат трошляците и да замърсяват и без това ужасния въздух.. егати измислените протести в услуга на БСП-ламите. Даже тук не протести, а само ш#@$на революция може да ни спаси и да тръгнем нагоре като държава. Бая олигарси и мутри трябва да гният по затворите. Но няма един осъден. Ето затова ще си останем европейска Сомалия. Не заради цената на бензина и ракията.

923

Обоже

преди 5 години

Еснафщина десет двайсет стотинки нищо не значат.Мислете глобално ,за утре за след десет години. Искам край на прехода с халка и юлар на носа.

922

Анонимен

преди 5 години

Махайте се крадливи и некадърни гер6epacти!