223

ХА,ХА,ХААААААААА....

преди 5 години

КОЙ Я ЛЪЖЕ ТАКА ЖЕСТОКО ТАЯ КРУШОВСКА КАРУЦАРКА , ЧЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ АЛТЕРНАТИВА НА , НЕЩО .....ХА,ХА,ХААААААААААА.....С ВИСОКО "ПАРТИЙНО САМОЧУВСТВИЕ"--КАТО ВСЯКА ЧЕРВЕНА ПРО...СТА...КИНЯ!УТРЕ , КАТО ПАДНЕ ДАВНОСТТА ВЪРХУ "ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА ПРИВАТИЗАЦИЯТА " , ТАЯ КИФЛА , ДИРЕКТНО ЩЕ ВЛЕЗЕ В ЗАТВОРА , КАТО ГРУЕВСКИ!ОСИГУРАЦИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

222

Ludoto Lenche

преди 5 години

...ne ne si alternative !!! Prezidenta go kaza na glas !!! Triabva promialan na sistemata ,gospojo Ninova ,ne na upravliavashtata partia !!! Sistemata e greshna !!!

221

Джу Кондю

преди 5 години

Не се е изразила правилно. Тя е алтернатива на политиКвите.

220

Алтернативата

преди 5 години

На Корни алтернативата е Митьо Пищова. На Румен - Радо Шишарката. Алтернативните ще свършат повече работа.

219

da ama ne

преди 5 години

*** ти добре ли си ***?

218

Анонимен

преди 5 години

До Джу КондюНа тая задачата и е да крепи Борисов!До сега е без грешка!

217

1

преди 5 години

До Джу Кондю,а като,слушаш умната тиква,какво правиш.

216

Джу Кондю

преди 5 години

Ще умра от смях, като я слушам тая.

215

Анонимен

преди 5 години

Реалиста тук е на държавна хранилка пък не е само той .

214

алтернатива!?

преди 5 години

Колкото щеш!Хващай първия от улицата,и гласувай за него!Като се издъни-аут!После-следващия!В Щатите един актьор стана успешен президент без опит!А пожарникара имаше ли опит?Все ви се искат велики работи,и то веднага,ама нещата не стават така!

213

Анонимен

преди 5 години

Борисов е цвете на фона на тая .

212

Анонимен

преди 5 години

До Реалист Във всеки случай не е ГЕРБ.За десет години достатъчно се изхабиха и никаква крачка напред за България и народа и. Вижте пенсиите на родителите ни, цените на лекарствата, здравното обслужване, престъпноста, цените на хранителните стоки и горивата, данъците , Гражданската , безработицата. Една Румъния е много по напред от нас, не Ви ли боли.

211

Анонимен

преди 5 години

Оооо! НЕ, предпочитам Борисов.

210

Реалист

преди 5 години

До 224 анонимник. И коя е алтернативата? Ама искам ясно и конкретно да обясниш коя е и какво ще се промени? Ти само я посочи и после чети коментарите.

209

Анонимен

преди 5 години

Алтернатива на това управление на ГЕРБ и на Б.Б. трябва да има и то спешно, корупция казана на висок глас от ЕС, никакви реформи в МВР и правосъдната система пак казано от ЕС, беднотия, престъпност, нови цени, данъци. Какво произвежда сега демократична България - нищо освен споменатото по горе. Два милиона млади българи са избегали в чужбина от "доброто" тук и още колко се канят да бегат.

208

Анонимен

преди 5 години

Да бе само от власт на коалиция Бсп+ Дпс с премиерша крадлива нагла овца имаме нужда .

207

Анонимен

преди 5 години

Бъди си алтернативма крава в затвора Кунелио

206

Гражданин

преди 5 години

Тая наистина не е никак добре-била алтернатива и то на Бойко ?! Това е поредната глупост на г-жа самоизтъкваща се лъжа ! Няма ли в БСП свестен лекар да я излекува от нейния нарастващ нарцисизъм - тя сама си се харесва и мисли,че и народа я харесва?! Дано никога повече не опрете до властта - тя просто не е за такива като Нинова - само лъжат и грабят!Ами вижте ги -тя оглавява колоната на милионерите от БСП в България и ще ми говори за алтернатива ?!При вас винаги сме били бедни - чиба!

205

Кратун

преди 5 години

Вие с Баце сте сиамски близнаци. И ти и Баце трябва да си останете в историята, за да може България да си поеме въздух.

204

Анонимен

преди 5 години

Партиите(всички) нямат нужда от връзкарчета,а от образовани хора завършили политика,право,икономика и счетоводство,инженери и други подобни професии с някакъв работен опит в живота поне 5 години и възраст минимум около 30-40 години.Видяхме с прости калинки докъде го докарахме,които дори не четат документите.