158

Анонимен

преди 5 години

Щом имаме улици и булеварди които да се казват Граф Игнатиев (антибългарин) и най-голямата ни православна българска катедрала се казва Александър Невски (който пък е мюсюлманин), какво пречи тогава и летището да е нещо също толкова нелепо.

157

бай Кольо

преди 5 години

Кои бяха тези от СДС?? И какво беше това СДС? И това ли е най-големия проблем на летището?? Ами кръстете го просто летище "София" и това е, какво толкова. Да рече човек, че София е като Ню Йорк и има няколко огромни летища покрай нея.. Няма страшно, няма да се обърка някой пилот и да вземе да кацне другаде..

156

До Анонимен 164

преди 5 години

Въх повярвах ти. Аз пък съм нобелов лауреат.Вервай ми. Ти започна да си вреш гагата в нашата история. Пък ти се оправи с геноцида, който представлява еничерският институт, с който и до ден днешен Турция се гордее, че чак войници в еничарски униформи се появяват редовно.Или пък с това че от един момент султаните имат повече славянска(украинска/руска) кръв отколкото османова.За особеностите на наследяването вече писах.

155

Коки

преди 5 години

Желю е добър избор - май е единствения сниман политик, който слиза от стълбичката на самолета търкаляйки се .... Иначе - да почива в мир - той в всички около него не направиха нищо за да опазят Българското национално богатство след 10/11 .. или направо го разграбиха.

154

Факт

преди 5 години

СДС даже не знаят как се казва летището - летище Враждебна се казва, а не летище София. Няма нужда от прекръщаване. Принципно каквото са направили СДС, винаги е било за по-лошо и нищо не стана по-добре.

153

Анонимен

преди 5 години

Понеже българите обичат да се навеждат през евреите, да им целуват краката, да казват колко е велик еврейският народ, да ги бранят, да ги защитават, да им дават и подаряват всичко... затова предлагам, може летището да се казва "Гад Зееви".Или пък Летище "Соломон Паси" или "Анжел Вагенщайн", "Ицхак Финци", "Марко Шекерджийски", "Карл Джераси".Можеше и направо "Бен Гурион", но такова вече има в Израел.Затова може да е също и "Моше Даян" (той поне е учил в София). АХАХАХА!!!

152

Анонимен

преди 5 години

Предлагам:връх Мусала - Borissov Peakмагистрала Тракия: Borissov Interstate Highwayлетище София: Borissov International Airport

151

Анонимен

преди 5 години

Летище София, всъщност се казва летище Враждебна.

150

Анонимен

преди 5 години

"Друго си е турската история. Където синовете на султана родени от робини славянки дебнат кой ще превари първи да удуши родния си брат. Ей това е цивилизация. Или ако щеш и френската история. Тук Вартоломеевата нощ, регигиозните войни, инквизицията...изобщо не са съществували.За Рим пък да не говорим.От края на републиката там е страшно.Повече чети, пък след 10 години може и да започнеш да изразяваш мнение"----Доста повече съм чел от теб. Там е проблемът! Гледай собствената си история първо.

149

помак роско

преди 5 години

По-добре летището да се казва Президент Росен Плевнелиев. Той е типичен пример за успял партиен секретар дал клетва към Българската Комунистическа Партия, отгледан от комунистическо семейство, прясно пребоядисан после през деветдесетте и продължил кариерата си в неолиберална партия, плюещ по тези които са го откърмили - комунистите и СССР - Русия днес.

148

До Анонимен 157

преди 5 години

Друго си е турската история. Където синовете на султана родени от робини славянки дебнат кой ще превари първи да удуши родния си брат. Ей това е цивилизация. Или ако щеш и френската история. Тук Вартоломеевата нощ, регигиозните войни, инквизицията...изобщо не са съществували.За Рим пък да не говорим.От края на републиката там е страшно.Повече чети, пък след 10 години може и да започнеш да изразяваш мнение

147

Анонимен

преди 5 години

Какво пречи да се казва Летише "Шопско поле". И край!Няма да са замесени никакви поличически или религиозни глyпаци.

146

Анонимен

преди 5 години

Летище HeathRow също носи името на селото, което е съборено за да се построи летището.

145

Истина

преди 5 години

Най-добре ще е да кръстим държавата "Бай ***", а летището "Спасението".

144

Анонимен

преди 5 години

Това е виц нали!? Не може да е истина! Това е върхът на простотията българска! Ако тръгнем да кръщаваме летища и улици на национални предатели, няма да ни стигнат! Булевард"Иван Костов", улица " Андрей Луканов" , училище " Ахмед Доган" стадион" Бойко Борисов" .......Връщайки се на летището, би било единственното в света с най ненормалното и невъзможно за изричане от който и да е чужденец име, летящ за и от България. Пълен абсурд! И то точно на този предател и мижитурка

143

Анонимен

преди 5 години

"Иван Рилски"........ Ппфффхахахахха!!! Точно Шабан Римски ще е, да знаеш! Митични създания, които се крият по пещерите, защото са асоциални и искат да живеят в изолация като диваци и да псyват хората. А наcрани християни ги почитат като светци. С вашите християнски мaлоумщини вече минавате всякаква граница! Един нормален българин не можете да намерите в цялата Българска нова история! Не че в старата са цвете за мирисане, с техните насилствени покръствания, узурпатори, братоубийци и т.н.

142

Ели

преди 5 години

Ама какъв Жельо Желeв,това селско име не може да се произнася,за мен най-добре да бъде Летище Сердика-това е лесно произносимо,а и показва древната история на София

141

Анонимен

преди 5 години

"По времето на СДС започна масовата емиграция, старата сграда едва побираше куфарите на заминаващите"Aми нормално, преди това през комунизма беше забранено да излизаме извън страната. Сега всеки може да излезне и най-накрая да нахрани семейството си (макар и режейки марули в някой западен ресторант), ако счита, че в България няма шанс за достойно изкарване на прехрана.

140

Анонимен

преди 5 години

Todor jivkov e po ok ne se e prebojadisal a jelu bkp partiez pisle prebojadisan sds s kostov milionera na lukanov s kufarite eh modernite partiizi bkp sega gerb patrioti a te vse edni i saschti zarvuli

139

Анонимен

преди 5 години

Васил Левски, Христо Ботев, Иван Рилски..никакви политици моля...