31

Layer

преди 5 години

Този сигурно дори и Марковски няма да иска да го представлява.

30

Аз

преди 5 години

Някъде пишеше,че пред съда призовал да имат милост, защото ''и той бил загубил дете"?! Този *** няма срам и от Бога! Не, не си загубил дете- убил си детето си! Има ОГРОМНА разлика!Хората губят децата си при катастрофи или при тежко боледуване...а твоето е можело да живее добре БЕЗ теб!

29

Анонимен

преди 5 години

Бебето също е искало при мама, но изверга го е убил.

28

Анонимен

преди 5 години

Представям си какъв грях е да убиеш дете след като и в затвора не понасят детеубийците и отмъщават з а детето.!!!Какво е рзбирало това дете от споровете и кавгите на големите хора,Каква беше неговата вина?????И защо реши,че детето ти не трябва да живее????А с какво си заслужил ти да живееш????

27

Анонимен

преди 5 години

Добре, така има надежда да получи доживотен дворец с охрана и без замяна. Съдиите да запишат и да не приемат самопризнания вече от този.

26

Психотерапевт

преди 5 години

Много мъже в България,а и не само, се виждат в образа на нещастния мъж зарязан от меркантилната си и алчна жена която го тормози психически, изневерява ,прави го на 2 стотинки и той в един момент откача и и пръска главата.Поради тази причина обществото не е толкова лошо настроено към хората които убиват т.н. Ко.ври. Ето затова Викторио ако не беше убил детето щеше да се размине с далеч по лека присъда и най-много след 10 г щеше да е на свобода.Но сега положението му е неспасяемо!

25

Анонимен

преди 5 години

Сега остава да каже ,че бебето му е отнело патлака и се е гръмнало само ....

24

Анонимен

преди 5 години

Занесете го на гробищата да види двата пресни гроба и да се сети ,кой лежи в тях.Може би не ги познава?????!!

23

Не на убийствата

преди 5 години

Него господ ще го съди,ама преди това хората.Какъв човек трябва да си,за да убиеш собственото си дете и да казваш ,че не си убиец

22

X

преди 5 години

Ейййй, как всички убийци в България станаха Божи кравички? Искат вкъщи, при мама, на свобода... Баси психясълите!!! Изпръщяли отвсякъде!

21

Мими

преди 5 години

Майката ако чете: Дано и твоят син го убият в затвора, както той е убил жена си и детето си. Ама първо ще му се случат едни други неща.

20

ккк

преди 5 години

Абе ***, пуснете човека, боли го глава! Защо му създавате дискомфорт!

19

Анонимен

преди 5 години

До вярвашКажи сега ти майката си или бащата или адвокатката?

18

Вярващ

преди 5 години

Не съдете,за да не бъдете съдени,Божията любов е голяма.Този който е безгрешен,нека пръв хвърли камъка

17

Анонимен

преди 5 години

Може да не си бил убиец,но явно обработването от страна на родителите ти те е превърнал.Търси сметка от тях,вместо да се държиш като мерзавец и страхливец.

16

Анонимен

преди 5 години

За лигльото ти исках да кажа.Тогава ти тази която караше хората да влизат в неговите обувки ще съжаляваш за строеното от сина ти!Да си жива и здрава да го наблюдаваш дълги години а хората като те срещат по улиците да те заплюват в лицето и ти още ако не загряващ дано тогава поне зацепиш,че и ти си за затвора

15

Анонимен

преди 5 години

КОЙ НОРМАЛЕН ЧОВЕК ЩЕ УБИЕ ЕДНОГОДИШНО ДЕТЕНЦЕ. Аз поне не познавам такъв. Слава Богу. Този го е страх за здравето си. Вместо да се самоубие мисли да живее. С каква съвест мисли за себе си когато е отнел два живота. Този трябва да бъде унищожен по най зверският начин. Да го вкарат в затвора и да го пуснат на ман....галите те много ще му се зарадват.

14

Анонимен

преди 5 години

Тоя с п3далското име е хомосексуалист и ще се затвърди като яростен такъв зад решетките!

13

Ангел

преди 5 години

Ако не беше убивал детето и след опита за самоубийство всичко щеше да е далеч по лесно за защитата.Щяха да го изкарат или с временно умопомрачение ,непредумишлено убийство извършено в условието на временна невменяемост или най-много убийство от страст и ревност за което закона предвижда далече по лека присъда.Но сега положението му е доста сложно защото второто убийство може да се тълкува като предумишлено и само за него да получи доживотен!

12

Анонимен

преди 5 години

При положение,че не си признава вината,съдът трябва да му определи максимално наказание.Между другото по форумите отдавна не е писала майка му,която със зъби и нокти защитава деспотичното си момче.Да не се е скрила и да я е срам да залива форумите с помия.Защото беше очевадно,че човек с един и същи почерк пишеше долни коментари под новините за тоя изврг в различни сайтове.А сега го няма.Може би адвокатката я е посъветвала да спре.Маме,ако четеш да знаеш,че в затвора добре ще се погрижат лигльото