105

Паскал

преди 5 години

Искам да поздравя Шиниъд с песента на Роки Вyлович - "Oj Alija Aljo"

104

виготура_вигопрасна

преди 5 години

Стига по този начин женицата да намира баланс, равновесие, спокойствие в живота си, няма лошо..., още повече, доколкото ми е известно, същата страда от психическо заболяване! Не съм почитател на коя да е религия, но от друга страна съвременното общество с култа към материалното, чалгарията, кифладжийството, конкурси за ***, плеймейтки, пардон миски също не е нормално

103

Анонимен

преди 5 години

Впрочем,обрязването /НА МЪЖА,за "женско обрязване" се говори САМО в муслиманските държави.Женско обрязване няма в исляма. Там където обрязват жени (само в Африка)това е наследено от езическото им минало и се практикува както от частта от племената приели исляма, така и от тези приели Христа. Толкова за женското обрязване.

102

ПроСоТо

преди 5 години

не требе да са трие толкова!..Човек изпада в конфузия като види че коментара,на който реплрикира,вече го нема..

101

Анонимен

преди 5 години

"Многократно е обявявала, че ще се самоубие и дори е била отвеждана в лечебно заведение, което да се погрижи за емоционалното и психичното й здраве."Значи да не се учудваме, че е приела исляма.

100

Анонимен

преди 5 години

Добър субект за оперативна разработка от МИ6.

99

ПроСоТо

преди 5 години

До Анонимен97но католицизма не дава и да се издума за него..Впрочем,обрязването /НА МЪЖА,за "женско обрязване" се говори САМО в муслиманските държави/ ,е 99 епроцента хигиенична "процедура" и едва 1 процент "религиозна"Верно,че то /поне за нашите "виждания"/ идва от Мойсея,който твърди,че "Обрязването е "Завет на човека с Бога",но всъщност то е АКТ НА ПРАКТИЦИЗЪМ!!!-ЗДРАВЕН.Разбира се,"Ковача на съвременния Ишлаам-Мухамет,е "копи-пействал" това "изискване" и към бъдещите си жертви-мус

98

Анонимен

преди 5 години

Нищо смислено няма в исляма! Преработена и преписана измислица от болни мозъци, които да подчиняват други болни мозъци. Примери за извратеността на исляма много.

97

Кратун

преди 5 години

Да се хващат под ръка с Кет Стивънс и да изчезват в историята.

96

Анонимен

преди 5 години

Тая беше правила опити за самоубииство...сега вече може да го осъществи с кауза. Службите да почнат да я следят...

95

мим

преди 5 години

време и е да се висне вече.тотално издухала маниачка

94

Анонимен

преди 5 години

Има много християни които обрязват децата си. Но не е задължително при християните.

93

рязан попе

преди 5 години

Провери кой е Max von Oppenheim и каква е ролята му в идеята за Джихад

92

Анонимен

преди 5 години

Да направят дует с Юсуф Ислам, ама тя не му ет класата.

91

Анонимен

преди 5 години

Попе, грешиш! Не познавам обрязан християнин и това е кощунство. Християнството източноправославното не позволява този гнусен обред и не се прави никъде..Много грешиш. До средата на 15 век християните масово са се обрязвали. Дори светата църква празнува денят на обрязването на Христос на шестият ден след Рождество. Празникът се казва "Свето Обрезание Господне".

90

Анонимен

преди 5 години

Следва рязането на ...... й. Те тези същества ислямистите осакатяват и жените.

89

Юнал Джемилов

преди 5 години

Виждати ли какво става зимайти си урока Бисмиллях Аллям Дулиллях

88

к

преди 5 години

за това юдо-масоните ни пробутват ислама, защото според ислама всички мохамедани са братя - независимо от раса и народност - идеална религия за глобализма и толерастията, това е исламаза това исламизират Европа !

87

Анонимен

преди 5 години

Православието не забранява обрязването.

86

рязан попе

преди 5 години

*** попе, не всичко му е както трябва на Християнството, но не алах е дал нова религия на света а някой политически инжинер. Въпреки всичко не заклеймявам хората които я изповядват, но клеймя невежите, независимо дали са християни или мюсюлмани. П.п., когато бях дете арабския свят имаше очарование, исках да го посетя, но сега не държа. Не за друго а щото пак християнския свят ви прецака и вмени идеята за Джихад. Провери кой е Макс фон Опенхайм ;)