32

Анонимен

преди 5 години

Направи справка, че в повечето страни по света тези извратености не се допускат!

31

учителка жендърка

преди 5 години

мили децаще ви науча с примерипримерно жендър е плефнелиеф и Пойко Порисоф

30

Анонимен

преди 5 години

Кой го е одобрил? -Бойко Методиев Борисов Хайде бойко давай джендърската пенсия

29

Демократ

преди 5 години

Нормално е при демокрацията децата да учат, че хомосексуализмът е нормален, така е в западните цивилизовани страни към които се стремим и искаме да станем като тях. Само в путинска Русия е забранено на хомосексуалистите да обучават децата на хомосексуализъм. Американските учени са доказали, че хомосексуализмът е нормален, какви учени има Русия, нямат никакви научни открития, всички научни открития са на САЩ и на Запада където има демокрация.

28

Анонимен

преди 5 години

Толератност е едно, а разврат - съвсем друго. Освен увреждане на психиката и физиката, друго нищо няма да постигнат.

27

Ивана

преди 5 години

Ако този учебник го имаше, когато аз бях ученичка щях само да се засмея. Един урок не може да ме накара да харесвам жени.

26

Анонимен

преди 5 години

Сега повече ли ученици от среден род - " то " ще очакват? :) Няма момчета, няма момичета според тази извратена идеология. Ако ги назоват в женски или мъжки род, се започват едни дела с НПО - тата....Ей, че чувствителни тези джендърчета. :)

25

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 21По-трудно е да си жена. Разберете го. Ако си мъж можеш сам да се разхождаш през ноща но ако си жена има шанс да те изнасилят. За какви права говорим.

24

Анонимен

преди 5 години

В Унгария Орбан забрани със закон всякакви *** специалности в училища и университети! В азиатските страни също са забранени!Е, тези държави и нации ще просъществуват, защото са нормални хора и децата им се раждат в брак между мъж и жена!

23

Me

преди 5 години

Какво лошо видяхте в учебника господа? Да не би да пише да крадеш или да убиваш, другомислещите? Нали това е идеята, да сме с отворени сърца за всички и всеки без притеснения да може да допринесе за благото на обществото и себе си. Като заклеймите някоя група, самите вие губите.

22

Анонимен

преди 5 години

До Грозно!Такива хора е имало и винаги ще има. Немога да разбера защо трябва да останат скрити. Може едно реалити да се спретне където драг кралици да дефинират по подиума. Със сигурност ще има много кандидати за участие.

21

Анонимен

преди 5 години

Дефиниция за ***:- Мъж, желаещ да се ползва от правата на жена.

20

Грозно!

преди 5 години

Така е когато парите унищожават съзнанието ! Някои хора за пари могат да продадат и родителите си, и родината си, а сега и пола си!

19

Анонимен

преди 5 години

До БългаринКато гледам днешните младежи напълно има почва у нас.

18

Анонимен

преди 5 години

Ми защото ни управляват ***. Знае се - ако не могат да си прокарат гадната идеология официално, ще го направят по хиляди други начини. А през това време правителството много удобно седи със затворени очи.

17

Анонимен

преди 5 години

Щом го четат и проверяват с месеци, сами виждате какви са неграмотници в сферата на образованието... Кой прибра комисионните за издаването и разпространяването на неморални учебници, тласкащи децата към разврат?

16

Анонимен

преди 5 години

пише, че е възможно "осъзнаване на сексуално влечение към същия пол".-Кое тук не е вярно?

15

Българин

преди 5 години

Разбира се, че *** идеологията няма никаква почва у нас и няма да има, а и никога няма да допуснем да има. Яловите опити от рода на нападнати адвокатки и прочие, ще си останат...ялови.

14

Анонимен

преди 5 години

Първо да оттеглят подписа под ИК на онази министърка на външната излагация!!! Крайно време е!!! Дотогава, всеки ще си плете кошницата, а след това още повече! Тази врата трябва да се затръшне окончателно и напълно!

13

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 9Това да си *** неозначава да си хомосексуален. Да си *** е например да си роден мъж но да се възприемаш като жена, като правиш женски дейности - като лакиране, гримиране, готвене и тн. и като се обличаш или държиш, като жена. Сексуалната ориентация е друго нещо. Има дженъдъри хетеросексуални, хомосексуални, има бисексулни