10

Анонимен

преди 5 години

Искахте Промяна, избрахте Радев, получихте си го, халал да ви е!Всеки ден убийства, роми издевателстват фичически и сексуално над разлсеващи репортерки, уж случайно, автобуси спенсионери се катурват в необезопасени дерета край Своге, катастрофи, самоубийства, самопалежи, грабежи, кражби, злоупотреби с еврофондове, измами, зулуми, нападения, побоища, наркомания, голотия, разгул, тотална духовна деградация, морална пропадия, душевен срив, безработица, безпаричие, безпътица, студ, глад, МИЗЕРИЯ!

9

Ха-ха

преди 5 години

Пак Корнела му е написала словото :)

8

До 1

преди 5 години

Ами безконтролна е,бе ка.***.Твоят гуру Бойко,кой го контролира?

7

Луд

преди 5 години

До АзДа попитам господин демократ, ти срещу предния президент виеше ли?

6

Анонимен

преди 5 години

По - цинично е баща ти с ултра мощния си 400 коньов Мерцедес Е55АМГ как премаза като куче един инвалид в количка и после последният беше набеден за виновен, както и ти беше набеден за президент, клепоух *** под три чехъля - на ***, на жена си и на оная с кошера на главата йотова!Да каже и за циничната постъпка на любовницата си, която с мерцедес на НСО е шофирала бясно по бул БЪлгария и са я гонили полицаите, а накрая случаят е бил потулен!

5

Анонимен

преди 5 години

И още нещо:Абсолютната власт е абсолютно корумпирана!

4

Пешо

преди 5 години

Безконтролният популизъм ражда Радевци!

3

Аз

преди 5 години

Щом мнозинството на българския народ е избрал някого за Президент на Републиката, значи ТОЙ ще е Президентът, колкото и да виете вие, от малцинството! Това е демокрацията!

2

Анонимен

преди 5 години

Абе то е цинично и да си назначиш любовницата на държавна работа и да се ожениш за нея преди да станеш президент изоставяйки съпругата си. Не му прави чест нито като мъж, нито като военен нито като президент.

1

изнервен

преди 5 години

Къде видя безконтролна власт, бе ***? И ако има цинизъм, той е в партията, която те издигна.