180

П.Петров

преди 5 години

Русия се противопоставя на всеки акт на независимост и идентичност на българския народ!Църковна независимост - Русия е против!Независимост на Царство България от Османската Империя - Русия е против!Съединение на Царство България с Източна Румелия - Русия е отново против!ТОВА Е САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗА РАДИ ИМПЕРСКИТЕ И АМБИЦИИ, А НЕ ЗАРАДИ НАШАТА СВОБОДА!ТАКИВА СА ИСТОРИЧЕСКИТЕ ФАКТИ!САМО УМСТВЕНО ОГРАНИЧЕНИ ИНДИВИДИ СЕ ПОДДАВАТ НА БОЛШЕВИШКАТА ПРОПАГАНДА И ФАЛШИФИКАЦИИ НА ИСТОРИЯТА!УМНИТЕ ЧЕТАТ ДОКУМЕНТИ, ПРЕДИ ДА ПОВЯРВАТ!

179

Анонимен

преди 5 години

Да.

178

С Русия в сърцето

преди 5 години

До П.Петров 182Отиди и се хвърли от 12-ия етаж! Заливаш ни с абсолютни глупости! Неграмотнико, поне да беше учил в школото за Черноризец Храбър! Нямали държавност! Сега, като имат най-страховитата държава, пак са трън в дирниците на русомразците отвъд океана, които плащат със зелените си хартийки на всякаква *** да плюе по Русия, уж че е мразена навсякъде! Ние в България обичаме и тачим Русия! И в Сърбия, и в Босна и Херцеговина, и в Черна гора, и в Гърция, и в Армения и другаде е така!

177

Анонимен

преди 5 години

Русия освобождава България два пъти.

176

Анонимен

преди 5 години

Ако не бяха руските туристи много българи щяха да гладуват или да мият улиците на Запад.

175

Анонимен

преди 5 години

Робовладелеца на русофилите господин Путин ги награждава с екскурзия до рая. Хвала на такива робовладелци. Нека останалите българи живеят в грях без да обичат Русия.

174

П.Петров

преди 5 години

До АнонименАко не беше България днес Русия щеше да е Полша, Швеция или Татарстан!

173

Анонимен

преди 5 години

До До въпрос за русофилОтговор на типичен руски роб. По цял ден прави метани и челобитни на Русия и ***.ин а след това обвинява теб че ти интерпретираш неправилно неговите робски русофилски чувства и мисли.

172

П.Петров

преди 5 години

Умствено ограничените продажни рубладжии за *** за зеле не стават! Толкова са елементарни, че повтарят едни и същи опорки!Татарското джудже им подхвърля огризки, унижава ги, но какво разбират склави от достойнство и чест , пак са му благодарни и винаги готови да го подушат и оближат отзад!Като не ви харесва в Европа, заминавайте за тайгата!

171

Анонимен

преди 5 години

Ако не беше Русия днес нямаше да има България.

170

Анонимен

преди 5 години

До С Русия в сърцетоАлооо, по-добре премести твоята русия от сърцето в гъ3а си. Така щдоволствието ти ще бъде по-голямо.

169

До въпрос за русофил

преди 5 години

Да си удряш главата в плочките е твоя интерпретация за уважение, щото си свикналл да имаш господар.Това е остатък от друг ментал, чужд на истинските Българи. Те се биха рамо до рамо с братушките, за свободата на България.Твоите интерпретации, задръж за себе си. Не ни вменявай свои филми.

168

Анонимен

преди 5 години

До анонимен 181Тия комунистически мантри са ни много добре познати, нали руснаците ни баламосваха 45 години с тях. Накрая като отвориха границите се оказа че сме най-бедни от съседите си.

167

П.Петров

преди 5 години

Старо славянски и църковно славянски няма, защото самата дума "славянин" се появява 16-ти век, а православието и книжовността в България са от 9-ти век, следтователно преди 16-ти век има само СТАРОБЪЛГАРСКИ ПИСМЕН ЕЗИК! Протославянската шльокавица не е документирана писмено!Поради нуждата да се съхранят като нация от руските имперски амбиции, румънците латинизират езика и писмеността си, които до тогава са силно повличани от старобългарския книжовен и църковен език!

166

анонимен

преди 5 години

В Китай има социални програми, здравеопазването и образованието са безплатни, през последните пет години быха извадени от зоната на бедността над 65 милиони китайци живеещи в бедната и изостанала периферия

165

Въпроси за русофили

преди 5 години

След като си платиш в кръчмата трябва ли след това да си удряш главата в плочките пред кръчмаря и да си му благодарен поколения и векове наред само за това че говорите подобни езици? Ами то говорим на подобни езици и с украинците защо мразите тях а целувате гъ3а на руснаците?

164

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 162Нещо да съм писал за добив на намивно злато? Откъде ти дойде това вдъхновение, че чак ме каниш да дойда във ваше село. Знам отлично, че никой не е забогатял от златотърсачество. Но, дявол го взел, всичко това няма отношение към темата!

163

анонимен

преди 5 години

Концесията на Дънди Прешъс с Румънъия не е същата - румънците получават много повече

162

П.Петров

преди 5 години

След като се изясни, че сме платили на Руската империя за освобождението си в злато и продоволствия "защото нищо не било безплатно" и като добавим в сметката 45-те години болшевишки терор е време да приключим сметката с "дълговете" към Русия! На татарското джудже в Кремъл пък съвсем нищо не дължим! Да не вадя по-стария тефтер с дълговете на Русия към нас за писмеността, християнството и държавността, която преди да срещнат българите, не познават !Рубладжиите да си събират багажа и да заминават в обичната им кална Русия

161

nato

преди 5 години

До ХахахахаБоевете при Шипка-Шейнова са последните големи битки през Руско-турската война от 1978г. Провели са се на 8-9,01,1878. След спирането на Осман през лятото на 1877г руската армия се захваща да охранява прохода по, както вечеписах традиционния за нея начин - пълен хаос и некадърност. Вместо да се хилиш на идиотския си образ в огледало, разцъкай малко историческа информация.