34

Анонимен

преди 5 години

Ся, силните страни на ОАЕ - има петрол.Силните страни на България: имаме псевдоексперти.Можем да им пратим малко експерти, те да ни пратят малко петрол. Ама не. Ние ще им пращаме домати, те ще ни пращат изкуствен интелект. Тъпо, а? Не - просто обичайното гербаджийско.

33

smilingjack

преди 5 години

Mутрата не се се изказа за убииството в Турция ???/ Цял Свят само за това говори ...Ама когато има намесени намесени Муууусад и usRaEL ,тиквата мълчи ... А какво щеше да буде ако беше станало в Русия???/ ДА ВИ Е-...А в двойните стандарти

32

Анонимен

преди 5 години

Май ще копуваме пясък от ОАЕ

31

Анонимен

преди 5 години

Аз,понеже не разбирам,искам б.б.да ми обясни какво значи изкуствен интелект,цифрови технологии,кибер атаки и прочие.Ама ТОЙ ДА МИ ОБЯСНИ!Щото те другите да не би да се сещат повече от него,че като има хакерски атаки например,компа трябва да се изключи от контакта?

30

Анонимен

преди 5 години

Колко ли ще ни струва тази екскурзийка на вожда?! Не беше ли по-добре парите да се дадат на болни деца да се лекуват в чужбина?! Мръсни гврбери, спрете да харчите нашите при, за да си утеждате частни далаверки!

29

Анонимен

преди 5 години

Под всяка публикация за Боико Борисов първите 8-10 коментара задължително са от платените хеитъри на кумънисто-олигарсите.Сега има телефонни измами които се правят от румънска,молдовска у сръбска територия с български *** за посредници.А при комунистите се фълира държавата и банките няколко пъти.И милиярдите ги плащаме всички а осъдени няма,виновни също.Както се казва *** народ слаба държава...

28

Анонимен

преди 5 години

Какво земеделие с ОАЕ бе? Те ще ни учат(пустинните експерти) или ние ще ги учим(как да садят в пустинята, дето 2 метра под пясъка почва петрол)?Пак на Бокича глупостите...

27

Винету

преди 5 години

До 26. Ама не става с жалки призиви на анонимни невзрачници като теб, бе? Не го ли разбрахте? Няма скоро да ви се отвори червения парашут.

26

Анонимен

преди 5 години

На Бойко наистина му трябва изкуствен интелект, защото неговия природен такъв му липсва рязко!И освен да се прави на селски тарикат както го е учил учителя Живков, друго не може! В целия свят ни излага.

25

Анонимен

преди 5 години

Някой казал ли е на Дубайците, че един месец нямахме държавен регистър поради некадърност на кибер сигурността ни и на неладърниците, които все още работят за това глупаво правителство! Няма нормален, кадърен човек, който би искал да се занимава с гербврските мутри!

24

Анонимен

преди 5 години

А контрабандния канал за цигари които държат с авера си Пеевски договори ли??Другото са празни приказки. Или под сътрудничество в сигурността точно това се разбира безпроблемна доставка и разпределение на контрабандата в съседните държави!? Боко освен от контрабанда, кражби и рекет не разбира.

23

Анонимен

преди 5 години

Тя екскурзията прерасна в околосветско пътешествие май.

22

-

преди 5 години

ОСТАВКА БЕ!!!

21

Анонимен

преди 5 години

А ТАНЦ СЪС САБИ ЩЕ ИМА ЛИ?

20

Анонимен

преди 5 години

муахаха:"Разбрахме се обаче веднага да работим в сферата на изкуствения интелект, цифровата икономика, дигиталните технологии и кибер защитата"това са все сфери в които и Тикволандия и Арабия са Нумеро Уно!

19

гост

преди 5 години

борисов ,кратуно про с та тоя с който се срещаш уби журналист ,ама милиграм няма у кратуната ти .най е лошо с твоите камъни по твоита ,тиква

18

Анонимен

преди 5 години

Ще,ще,ще,ще,ще,ще,ще,ще,ще,ще,ще,ще,ще,ще,ще,ще,ще,ще,ще,ще,ще,ще,ще,ще,ще,ще,ще,ще,ще,ще,ще,ще,ще,ще,ще,ще,ще,ще,ще,ще...........................................=29 загубени години.

17

Дядо Петър

преди 5 години

Стара песен на нов глас:Питали радио Ереван има ли хора на луната.- Няма, защото ако имаше, Рапонът отдавна щеше да ги е посетил за да им обясни играта.

16

Бойко стайл

преди 5 години

Е щом Радев се видя с Британската кралица нищо, че е на 100г и не е фотогенична, ама мен Бойко като не ме поканиха, тоя път да се снимам с нея, си намерих шейх, с който да си правя снимки. Може и други работи да правим, ще видим...

15

Хихихи

преди 5 години

Престонаследникът каза че се интересува - цитирам - от нашата велика държава и какво е постигнал българският народ - каза Борисов пред журналисти.. Еее - пак го потупаха по мазното вратище... А Путин никой не го потупва..Щото Русия е регионална държавица..