112

практически умения

преди 5 години

Съществува ли още функциониращо ,, ром*ско училище"? В ро*мското образование сигурно наблягат на практически занятия, има ли индивидуални курсове по джебчийство? На мен ми трябва спешно курс по ало измами.. Някъде в центъра на София, има ли? До Факултета, Илиянци, Люлин, Дружба 2, Красна Поляна, кв.Сердика (от страната дето има къщи) и Мария Луиза(късно вечер), не ходя..Иначе имам 3 висши и говоря 4 чужди езика...

111

Ванката

преди 5 години

Само депутатите не ги лови демографския срив. Закриха училища, болници, затриха се села и градове обезлюдават, вече сме с 3млн. по-малко, НООО депутатите ни са все 240! Колкото е половината парламент на милиардна Индия (500) или половината Сенат на щатите (400).

110

възпитател

преди 5 години

Я я тая Янка с ква е фризура. Откаде пъри *** янке за таказ прическа. Пъри иска янка нямало пъри а ходи натъкмена като Василиса прекрасна

109

Анонимен

преди 5 години

Няма лошо да се вдигат парите на учителите.Така би трябвало да се привлекат и по-читави кандидати, не сегашните, които съвсем не стават за нищо. Само че в сравнение с доста други също важни и изчезващи професии учителите и сега са много обре.И не говорим само за заплати(там са и възможностите на делегираните бюджети), а и за всякаки други придобивки Именно заради г-жа Янка. Друг е въпросът дали това е добре за средното образование като цяло в условията на партиен феодализъм в училищата.

108

илитерат

преди 5 години

НАПРЕД НАУКАТА Е СЛЪНЦЕ !!!!! А какво е сега ??

107

Анонимен

преди 5 години

Къв а тоа таласъм?

106

активен

преди 5 години

Няма млади учители, защото директорите не обявяват местата и си назначават пенсионери!

105

до 84

преди 5 години

Бяха написал като се изключи, че децата са де.би.ли и АКО не им пука дали ще ги научат на нещо. Защото и аз имах учители, които оставяха учениците да си играят карти в час и това бяха най-обичаните учители.Ами ако си такъв учител-непукист ще си живееш живота. За останалите ще им е трудно докато спре да им пука и на тях или не предизвикат уважение и интерес у учениците. Ей това вече са истинските учители, ама са много малко.

104

бл. 134 в Зап. парк

преди 5 години

Дрееме ви , панелката е важна .2500 евро квадратния метър.Скоро и това което приемата за столица ще една голяма махала.Бегайте навън.

103

sante_dog

преди 5 години

Докато Янка Такева е в синдиката може и 80 000 учители да недостигат...

102

Анонимен

преди 5 години

Бат Бойко ъакани така управлява по телевизора, да застане и да преподава на децата! Поне и той може нещо да научи от учебниците за 1-3 клас, че е очевидно колко пропуски има.

101

Анонимен

преди 5 години

Тая жена кой я допуска до общественото пространство? Само щети нанася, вкл. на учителите.След 8 години не се знае колко ученици и училища ще останат тук. С този поголовен износ на свежа млада сила. И не е въпрос в това всеки да се дипломира и да се дават дипломи на кило. Въпросът е в реалното ограмотяване. При неграмотни учители то е невъзможно. Проблем е не бройката, а качеството на тия хора. Което е доста незавидно.

100

Анонимен

преди 5 години

Това е показателно за 10 годишното управление на герб! Ден на власт на тези престъпни мутри е пагубно за България и народа ни!

99

Анонимен

преди 5 години

До истинатаМНОГО ВЯРНО.ЩОМ НА ДЪРЖАВАТА НЕ Й ПУКА ЗА ТАЯ НЕГРАМОТНОСТ, КАКВО ПРАВИМТЪРСИМ ПОД ВОЛА ТЕЛЕ.

98

3000 заплата???

преди 5 години

Когато минималната заплата стане 3000 лева ще си помисля. Ама тогава Топлофикация ще вземат по 5000 лева. Не, не, няма да се върна. Пак ще излъжат управляващите. Гарантирано от ГЕРБ.

97

Анонимен

преди 5 години

Няма да има и деца за ученици, така че всичко ще е ОК.

96

Анонимен

преди 5 години

То три милиона българи не достигат, пък ясно, че и даскалите липсват пропорционално.

95

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 88Хайде бе. Повечето хора се втрисат дори да влязат в болница, а представи си да работиш постоянно с болни и от твоето действие или бездействие да зависи здравето им. И то в нашата болнична мизерия.Всъщност в нормална здравна система сестрите трябва да са повече от лекарите. При нас е обратното, сещаш се защо.А останалите все повече са некадърни простачки, които са буквално опасни за пациентите.Иначе съм съгласен с написаното от теб

94

Наблюдател

преди 5 години

Реално проблем с липса на учители няма. Учениците намаляват, нормално е и броя на учителите да намалява. Проблема с недостига е в р-омските училища. И да има излишък на учители, пак няма да идат там.

93

ясно ли е

преди 5 години

1/3 от учениците не могат четат. То видяхме и 1 депут.ат.