352

анонимен

преди 5 години

До 369 - вие определено сте интересен случай, може би трябва да разкажете повече за себе си

351

Тъпи

преди 5 години

Ако днес Западна Европа и Англия е както преди 20 години без манг-али , араби, африканци днес в България нямаше да има бели българи От България продължават да напускат докато не останат само политиците,мафята и чужденците

350

1

преди 5 години

В КОЯ ДЪРЖАВА В ЕВРОПА НАЙ-МНОГО ЖИВЕЯТ БГ РОМИ?

349

До 368

преди 5 години

Пишеш на изуст , без да знаеш.

348

Ценности

преди 5 години

Майка ми е от Берлин , а фамилията и е от създателите на града-Hildebrand.Но аз живея и работя в родната ми София.Не съм богат материално , но духавно се чувствам щастлив.Всички приятели ми се чудят защо не живея там , където всичко ми е на поднос сервирано и не разбират кое си струва в този живот.Защо е тази лакомия , кажете

347

Анонимен

преди 5 години

Аз съм директор на ING в Амстердам и на Ламборджини в Рим, инвестирам всеки месец в България пращам евра на мама и тате да си купуват гауда и горгондзола от Била!

346

Анонимен

преди 5 години

Сопри, сопри инат балкански, от глупост ти се отърви. Понеже мислиш шарлатански, ти сам се спъваш разбери!

345

Qwerty

преди 5 години

Преди се прибирах в България за ваканциите, сега карам нашите да идват при мен. Има поне 3 по-важни причини от заплатите, които карат хората да заминават.

344

Миели кенефи

преди 5 години

Но пак са най големия чужд инвеститор към България.Да , някой мият , но други са директори в Порше и Алианц.И точно това , че за някой българи да миеш тоалетни е срамно , ги прави смешни пред немците.В Германия срамна работа няма и това ги прави велики.Когато човек разбере истинската стойност на парите , тогава вече е богат.Не количеството , а качеството е важно.

343

Берлин

преди 5 години

Аз съм в Берлин и съм много доволен.

342

Анонимен

преди 5 години

До 356Не си губи времето в Бг.

341

Анонимен

преди 5 години

За мен е много интересно тоталното отричане от изменниците и емигрантите, дето мият отходни места на Запад.А не са толкова малко.Т.е. всеки знае и познава такива.Що не иде да го пита, като го види що е е избрал да мие отходни места???? И седи там?????Искам да ви кажа, че хората, макар и не чели Киплинг, но които са готови да струпат всичките си победи досега и да ги рискуват за следващата са най-големия капитал за една нация. Българския такъв се изнесе.

340

Анонимен

преди 5 години

Ще се справя и навън. Нито пари , нито престижна работа в кавички ще ме задържат. Искам друга среда, от културни, възпитани и позитивни хора. Искам спокойствие и мир в душата. Това е. Злоба и агресия е епидемия в тази държавичка. Идва ми в повече.

339

Горчивата истина

преди 5 години

Ако бяхте преизбрали Костов , сега 3000лв щяха да са стартова заплата.Нямаше да има външен дълг и престъпноста щеше да е четвърт от сега.Но лакомията ви удави за 800 дни.

338

Анонимен

преди 5 години

Свестен мъж би ме накарало да остана в Бг. Но такъв НЯМА. Вероятно тук ще ми се обидят, защото всеки ще си каже аз съм свестен, трябват думи, а дела. Днес един мухъл невиждал самобръсначка ме нарече луда и ***. Никой не ме защити. Нито шефове , нито клиенти. Сама се оправих с мухъла, като го заплаших с полиция. Работя на гише за 730 лв. с две висши образования, имам хубава визия. Винаги гримирана, спретната. Независима съм. Плащам си всичко сама. Щом в тази *** се оправям сама,

337

Анонимен

преди 5 години

Брато!Проблемът не е в Боко, а в теб.Няма такъв футболен отбор, който като не си харесва капитана да си вкарва автоголове.

336

Анонимен

преди 5 години

Единственият начин да се отървем от Боко-крадеца е да сринем държавата.Не купувам нищо българско.Пари в бг банки ЙОК.Почивам САМО в чужбина.В бг харча само за най-необходимото.Никакви бакшиши.НИЩО за бългaраците защото всичко се КРАДЕ от "БорисУФ и 40те РАЗБОЙНИКА".

335

Анонимен

преди 5 години

Ей туй искам да намекна.Че не е въпроса колко взимаш.*** вас това ви интетесува и правите сметки с прегледи и билетчета и банани и тоалетна хартия.Щото сте неадекватни ще си отидете като динозаврите.

334

фортекс

преди 5 години

Поради Брекзит фирмата на един приятел се мести от Лондон в София.Заплатата му пак щеше да е същата ,но той си смени работата и остана в Лондон....

333

Анонимен

преди 5 години

До какака!Аз- от 20 год. И почивам на по-приятни дестинации.Щото в България е супер, но има българи, дето никой ги не ще. Не правят нищо, а само искат.