9

Анонимен

преди 5 години

Турският език звучи много смешно на българите. Сякаш е измислен в Шоуто на Слави. Не пишете на турски, че се излагате. Бир ташакли гювенди олсун. Разбрахме ли се?

8

Анонимен

преди 5 години

Положението в Турция е зле, всички цени се вдигат. Сега за да намали малко удара от инфлацията ще опитат да вдигнат с малко минималните доходи, но това няма да помогне на хората. Инфлацията е много висока. Долара не е паднал и явно няма да пада.Ердоган опита всичко за да спре растежа на долара и като видя, че нищо не помага пусна пастора на свобода. Но долара пак не падна.

7

Анонимен

преди 5 години

До Анонимно 12май никога не си било в пуйкистан

6

Анонимен

преди 5 години

Лош лош Ердоган. След нова година минималната пенсия става 2360 лири. 600 лева най ниската. Нашите патриоти щяха да я вдигат на 1000 лева ама мълчат. Сидераста се налива с алкохол, пуши и свири на барабани по софийските кръчми.

5

Типичен турчин

преди 5 години

Вие срещу България,но стиска българския паспорт!Целомъдрен,но на коза не прощава!Праведен е,ама лапаа суджук и кюфте!Уважава жените,но ги зачулва!Не пие,пък ракия не отказва!Строи паметници на Султана,но стои в Германия.Мрази американци,но люби долари!Стреля по руснаци,ама им продава домати!Ненавижда Джей Пи Морган,но взима на заем!Гнуси се от чалга,но върти кючеци!Европейци гази-за Европа лази!Голям чистник,ама си бърше з.а с пръсти!Арабин,пък пише на латиница!*** не е-Конвенция прави!

4

Анонимен

преди 5 години

Проблема не е пастора а в ердоганч0. А митата са си там . И сега и саудитците ще му разкрият смешния театър с "изчезналия" журналист. Не може да си толкава т.ъ.п да пуснеш някой в консулството си и да го убиеш. Място което се наблюдава от всички. Така че дори и Тръмп да каза че вероятно е случайно съвпадение , вероятно не е .

3

Анонимен

преди 5 години

Като го задържаха недоволствахте, като го пуснаха пак, аман от *** !

2

Не народ а мърша

преди 5 години

Както е казал поета пасторът не е освободен, а просто си излежа присъдата дори с половин година горница

1

БирМилетДеийлБирЛеш

преди 5 години

Ако бях на мястото на Ердоган, щях да се скрия в дън земя от срам, и да си посипя главата с пепел!