12

Анонимен

преди 5 години

а други откриваха сезона с брадви и ятагани, но това си е просто КУЛТУРА на етноса. това -може.

11

Анонимен

преди 5 години

Докато не се въведе албанският модел на правораздаване,оправия няма да има!Рокерите са едни позьори...

10

Ответна реакция ли?

преди 5 години

Роми-мюсюлмани с ятагани в ръце вчера и днес лишиха българи-християни от едно от правата, гарантирани чрез Хартата за правата на човека - правото на свободно придвижване!5 века ятаганът в представите на българина е бил символ на отнетата му държавна независимост, на осакатеното му културно развитие и на унизителното поставяне на тогавашната му идеология (христ. религия) по-ниско от друга такава идеология - по-примитивна, по-агресивна и враждебна!Спряха мотористите, но не изземват ятаганите!!!

9

Българин

преди 5 години

Тук подкрепям действията на мотористите от днес!Едно е да изразиш уважение към паметта на една невинна жертва и съчувствие към близките и, както и силно желание за справедливо наказание за извършителя!Конкретния извършител, а също и оня, дето му е продал дрогата вечерта преди убийството!И нагоре по веригата.Друго е да ходиш в махалата да търсиш предизборни провокации и помпане на етническо напрежение!

8

Анонимен

преди 5 години

"Рокерите при ромите в Русе: Ровят в рана, излишна демонстрация!"---Не е излишна демонстрация. Всички си заравят главите в пясъка като щрауси и се правят, че не виждат, че това е вековен конфликт между две несъвмесими култури.Толерира се изостаналата, неподлежаяата на приобщаване "култура".P.S. От самото заглавие се вижда, страната на коя "култура" взима сайтът.

7

Анонимен

преди 5 години

Дайтв им да прочетат книгата "Изгори, за да светиш".

6

Анонимен

преди 5 години

Пазят ги защотото са бъдещето на Европа. Европа с джамии и бурки.

5

Край

преди 5 години

В ЕС и в България естествено има наложена цензура. Управляват ни с телевизиите. Подиграваха се на Расате като от години повтаря че проблемите с ромите предстоят.

4

Анонимен

преди 5 години

Защо полицията не пази Българските села, така както пази гетата?Всекидневно жителите са им подложени на огромен тормоз и зверства, но никой не го интересува.

3

Анонимен

преди 5 години

Не на агресията!

2

Анонимен

преди 5 години

Защо нищо не се казва за 200 000 митинг в Берлин против омразата и расизма, а когато излязоха няколко хиляди нацисти, се тръбеше на пожар?

1

Наблюдател

преди 5 години

Нищо не пречи и примерно 200 души фенове на бейзбола да минат през града на почетна обиколка скед тренировка с бейзболни бухалки с цел закриване на бейзболния сезон.