28

Ибн ебн ал кравар

преди 5 години

За такива трябва доживотен, сам в килия, 1 час на ден разходка в двора и това е.

27

Анонимен

преди 5 години

Със сигурност в гов няната кло ака няма да се намери истинския убиец и причина. Онези които ще ви показват са нарочени и/или платени.

26

Ели

преди 5 години

Гледам, че е поддържан, опитвал се е да прави мускулна маса.Малко ме притеснява левият клепач...Историята е съшита с бели конци.Моите уважения, но не вярвам.

25

Ф.С.В.

преди 5 години

БРЕЙ !!! Изнасилвал я многократно - счупил и носа после я удушил с ръце и НАКРАЯ ВИДИТЕ ЛИ !!!!!ПЛАКАЛ ЗА НЕЯ щото видите ли !!! Имала дете !!!??? Слагайте го веднага на ГИЛОТИНАТА ТОЗИ !!Германия веднага да връща нереза в *** БГ !!

24

Анонимен

преди 5 години

ДОВЕДЕН БАЩА- ХОРА ОТ ВАС НАУЧАВАМ ТОВА ПОНЯТИЕ.

23

АнонимеН

преди 5 години

До софиянецШШШШШШШШТ, ТИХО, ЧЕ ЩЕ РАЗВАЛИШ РАХАТЛЪКА НА ГДБОП И БОРИСОВ :DМАЙКАТА СИ СМЕНЯ ВЕРСИЯТА ЗА ВТОРИ ПЪТ И ТО САМО В РАМКИТЕ НА 24 ЧАСА! :D

22

Ибн ебн ал кравар

преди 5 години

В америка почти винаги такива жестоки убийства са под въздействие на наркотици и най вече кристъл мет. Там това убойство е доживотен без право на замяна

21

Анонимен

преди 5 години

И с право някои хора се съмняват дали това е истината. Много станаха несъответствията и разминаванията по случая. Както бързо дадоха изявления, че са намерили извършителя, нека излезнат и обяснят тези несъответствия!

20

Циник

преди 5 години

Северин Надеждов Красимиров ... вече е за "Биг Брадър"!Медиите му отделиха време и ресурс.Доби култов статусСбъркан свят !

19

Анонимен

преди 5 години

,,голяма беля стана все едно бутнал някой без да иска ,после бил видял по те че имала дете, щял да се предаде ама в Германия отишъл чак такъв *** даже не трябва да го питат много само ти ли го стори и доживот в Белене

18

Анонимен

преди 5 години

"Майката обясни, че синът й казал, че е пил алкохол с приятели, бил взел и наркотик - едно шише уиски, наркотик, наричан кристал, и бира."ТРЯБВА ДА ГО СЪДЯТ И ЗА НАРКОТИЦИ.

17

Анонимен

преди 5 години

Тоя дето е 60 кила как си го представяте да ходи изправен след шише твърд алкохол, няколко бири и др. там каквото е взел ???

16

Рес

преди 5 години

Не се бойте братя норвежци.Трудът ви прави свободни.Ваш Адолф

15

Anton

преди 5 години

Направо ме разплака с неговите самопризнания! Особено като видял детето...значи може да изнасилва брутално и да убие момиче без дете, а ако има дете ще съжалява, че го е направил? ... Седнали да вечерят след случката.... спокойно и сладко :/ и си разказват прекрасни теми !!!

14

АнонимеН

преди 5 години

ГЛУПОСТИ ГЛУПОСТИ ГЛУПОСТИ!!!!!!1МАЙКАТА ИМА ОЩЕ 6 ЧАВЕТА И Е ЗАПЛАШЕНА, ЧЕ АКО НЕ КАЖЕ КАКВОТО И Е КАЗАНО ЩЕ Я ДЕПОРТИРАТ И ВКАРАТ В ЗАТВОРА!!!------------ДОЙДЕ ТОЙ И НИ КАЗА *** МАСАТА ПРЕД ДЕЦАТА , ЧЕ Я Е УБИЛ!! :D------------ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО Е КАЗАЛ Е, ЧЕ В ПЕТЪК ВЕЧЕР СА ПИЛИ ДО РАННИ ЗОРИ! А ТАМ КЪДЕТО СА ПИЛИ СЕ НАМИРА НА 3 КИЛОМЕТРА ОТ МЯСТОТО НА УБИЙСТВОТО!!ИМАМЕ САМО ЛЪЖИТЕ НА ГДБОП И 3 СПЛАШЕНИ ЖЕНИ ДО МОМЕНТА!НЕ СЕ ШЕГУВАМ ИМА МНОГО ВЪПРОСИТЕЛНИ ЗА МОМЕНТА!

13

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 1А защо сега като го няма това момиче подробностите за измамите няма да лъсната така ли? При положение, че от ЕК са се заинтересовали, а те си имат ОЛАФ та сметни палати и тем подобни.Тея филми за Хурейшио са ви взели акъла на всички.То да бяха натопили някой закоравял бандит лежал по занданите да рече човек платили са му и ще стиска зъби, а тоя *** на 21 психолозите за 15 минути ще го направят сам да си говори, а за 30 ще им е ясно всичко та едва ли има луд който да го ангажи

12

Шиндлер

преди 5 години

Те накрая в Германия ще отворят някой концлагер - музей с голяма камина.

11

Анонимен

преди 5 години

Ето го: Човек на Годината!

10

Анонимен

преди 5 години

Това е последния път, в който отварям този гнусен новинарски сайт. Тази публикация е подписана от БХК. Гадост....

9

Анонимен

преди 5 години

Сега ще потече поток от цинични оправдания и интерпретации, както и чисти опашати лъжи. Май свободата на словото взе да ни идва малко вповечко, или може би това е идеята...