147

Мен

преди 5 години

Ако може и да не работи.

146

Петко

преди 5 години

само дето сегашните 3000 лв се равняват на 200 лв по бай-Тошово време. Дерзайте и бачкайте по 16 часа......бъдещето и кредитите са ваши!

145

Анонимен

преди 5 години

Че те 75% от българите не заслужават заплата от 3000лв

144

АНТИ

преди 5 години

Бизнесът в България започва да отказва поръчки, няма кой да работи. Това каза заbTV министърът на икономиката Емил Караниколов.А..... такааааааааа....................

143

До 150-Петко

преди 5 години

Такива мечтатели -писатели като Петко има 250хиляди-нито учат нито работят .Само се самонадценяват и като ги джасне живота почват да ругаят.Петко , момче голобрадо който изкарва той не парадира,той няма време да плещи небивалици в нета ,ами се е хванал да гради кариера.А такива с твоя мозък ги виждам наистина само с лопатата и мотиката.С този мозък до там.Копай не е срамно ,точно такива се търсят ама няма да имаш време за ,,стандарт",ще си каталясал пубере и ,,Астрата" ще е 20годишна ,а масрафа?

142

111

преди 5 години

Който където иска - там да ходи! Ама като отидат в чужбина "големите патриоти" и като кажат: Ще се върнем като се оправи България! А не така... Наготово всеки знае. Отивате на оправено, искате да се върнете на оправено... Това никак, ама никак не е патриотично. Направо е гадно. Ако наистина си патриот и милееш за България - остани и направи и създай нещо хубаво!!!

141

Бобчо

преди 5 години

Работих в Англия за малко над минималната заплата. И се чувствах добре, а половината от парите ги спестявах. Там двама възрастни на малко над минималната могат да плащат ипотека, да изплащат малолитражна кола, са си плащат сметките и храната. Когато в България стигнем на половината от това ниво, тогава ще спрем да четем подобни статии.

140

Анонимен

преди 5 години

Най си умирам от кеф като лъжа *** нарите в б...я че взимам 3000 дол на час щото *** завиждат и не могат да трескат жените си.аз наистина ги лъжа щото вземам много повече

139

Хленч

преди 5 години

А ти който искаш 3000 какво можеш?Езици? Образование ? Специалност? Какво ти е CVто,препоръки? Има професии за които дават и 5 и 10 хиляди ,овладей ги и си готов.Само с хленчене не става пубери пъпчиви.Вмирисали сте се от лежане по цял ден пред клавиатурата,пет лева нямате в джоба и един работен ден а само ИСКАТЕ През това време пробивните и амбициозните вървят нагоре.А вие..??? Вие след време ще попълните редиците на социално слабите ,псувайки че никой не е открил,колко сте,,способни" и велики

138

петко

преди 5 години

Изкарвам по 100 лв на ден,обаче не могат да ми покрият стандарта,сметките и масрафа и градския начин на живот ,който е скъп. Освен да хващам на село мотиката и да захвърлям часовника и колата,и да карам като е било преди 100 години

137

Аз

преди 5 години

Националните предатели искат да ходят да се продават за 500 лв отгоре в чужбина. Ама кой ще им ги даде. Така и не разбраха тия хора, че киртака на всякъде си е киртак.

136

стефчо

преди 5 години

само това е варианта. Нека тук останат само нови капиталисти и "бизнесмени" . До 10 години положението ще е плачевно,когато сегашните 50-60 годишни бачкатори за лудо дето сега робуват отпаднат от пазара......

135

Ами...

преди 5 години

В момента в Бг си изкарвам чисто около 3200 лв. Да ви кажа, пак не ми стигат. Май ще почна собствен бизнес. В чужбина ходя само ако ми дотрябват спешно пари. Не ми харесва. Предпочитам си в нашата ***. Защо ли? Ами защото си е наша. Айде, наздраве!

134

Анонимен

преди 5 години

До Емил - Ливърпул 137За да ги вземеш ти трябва нещо като акъл а не пихтия! Английските данъци са от ясни по ясни! Изчисленията може да ги направи 3токласник но нашите умни булсаткомита, понеже са със слаба интрграция и местен език, предпочитат да отидат при нашенец да им "опраи" данъците!

133

АНТИ

преди 5 години

Хората искат да работят за капиталисти, а не да слугуват на чорбаджии-изедници срещу мизерна заплата.

132

До142

преди 5 години

Какво искаш да правят и какво даваш насреща?

131

Анонимен

преди 5 години

Аз търся млади хора за работа,но повечето ми заявяват от рода на:-На нас пари ни трябват,а не работа!Ок.А какво можеш да работиш?Амии... нещо там.....Такива ми ти работи.

130

Анонимен

преди 5 години

Не мога да разбера коментарите на някакви си човечета тук, видими ***, които са денонощно на трева и не разбират въобще къде се намират! Птед математиката всички са равни! Кой ли още трявба да дойде да каже, че положението в БГ е непоносимо?! Не всичко е до пари!

129

Комунизмът

преди 5 години

си отива,ама ние НЕ!!*** от БКП, БСП и КГБ!!

128

Радан Канин

преди 5 години

Един овчар ви слага в малкия си джоб. А вие българите имате цени на американци и заплати по времето на Живков. Явно много дълбоко сте заспал още, през 1989 година. Време е да се събудите. Хъркането ви се чува, чак до Европа.