44

Бай Кольо

преди 5 години

Скъпи сънародници готвят ни някаква "секира".С предплатени съобщения подготвят почвата,пробвасе чувствителността на данъкоплатеца.

43

Мария

преди 5 години

Аз преди напълно да съм решила да оставам в България да живея няма да си купувам жилище.

42

Анонимен

преди 5 години

До . 42Да закопаем *** БГ съставена от селендури и простаци ,да избием местното население и да остана АЗЕ, няма да останеш само ти.Ще си останете ти и 500-те хиляди руснака шивеещи по Черноморието

41

Анонимен

преди 5 години

Така е, всеки държи цена от 60 хиляди евра нагоре и няма движение. Повсеместната лакомия е много голяма.

40

Анонимен

преди 5 години

В България има 3,2 милиона домакинства и населението е 7 милиона.Ако има 4 милиона празни жилища колко хора трябва да е имало в тях когато са били населени?Мирише ми на някаква хибридка за отчайване на добитъка!

39

Анонимен

преди 5 години

До ПЕНКОДобре пенко. щом ти харесва живей си в мухлясалата опикана панелка, пълна с *** и слушай хъркането на съседа 3 етажа по-нагоре.Никой не те гони от коптора ти.Внимавай само да не настъпиш някое кучешко ако в асансьора и си носи фенерче вечер по стълбището.

38

изход

преди 5 години

Няма страшно.Ще им шибнем непосилни данъци,ще ги приватизираме и дадем на емигрантите,както иска Меркел и Сорос.

37

Анонимен

преди 5 години

До Иван ПешевПешев, глу пако, ако искаш и лихвоточки да събираме, а?Тези необитаемите жилища са в свръхдълбоката провинция.Села на гъ зъ на географията.Ти би ли се заселил в необитаемо жилище там?

36

Анонимен

преди 5 години

По-полека с милионите, ако приемем, че едно българско, подчертавам българско семейство у нас е от трима до четирима души нали се досещате за колко хора иде реч въпроса е къде са тези хора !?!?!?

35

ПЕНКО

преди 5 години

В МОЯ ГРАД НЯМА ЕДНА РУХНАЛА "ПАНЕЛКА" !!! ВЯРНО ,ЧЕ Е СОЦ -СТРОИТЕЛНО ,НО ТЕХНОЛОГИЯТА /ПО КОЯТО СА СТРОЕНИ/ Е НЕПОСИЛНА ЗА ДНЕШНАТА КАПИТАЛИСТИЧЕСКА "ВЕЛИКА " ИНДУСТРИЯ !!! ИЗДЪРЖАТ НА ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ ОТ 10-11 СТЕПЕН !!!

34

Анонимен

преди 5 години

Не знам дали мислят далавера, ама не е нормално това. Особено в провинцията има блокове, от примерно 20 апартамента, 8 са празни. И какво - останалите 12 плащат всичко, защото често собствениците на другите 8 са неоткриваеми.Не може така повече.

33

баба мара

преди 5 години

нова асоциация нови кражби 28 лв за апартамент на месец

32

До 15

преди 5 години

Ми да ти го подаря не искаш ли?

31

бл.134 в Зап. парк

преди 5 години

Не бойте се , от тия 200 милиона африканци все ще останат 3-4 милиона и за вас.Та ще има къде да ги настаните ,на сте прочути с гостошриемството си.И правете повече момичета , че трябва с нещо да се чифтосват новите обитатели

30

реалист

преди 5 години

Обитаеми, необитаеми ще санираме наред. Трябва да се усвояват пари. Хората като се върнат от чужбина, ще бъдат приятно изненадани, че са спестили някой лев от стирипор.

29

opetkov

преди 5 години

До Анонимен Не виждаш ли че заглавието умишлено или поради неграмотност на журналиста лъже най-нескопосано. Имало 4 млн жилища и от тях 30% са необитаеми, т.е. 1,3 млн, както писаха преди дни и в други сайтове. А *** не, дайте да правим сензации по Барековски.

28

Анонимен

преди 5 години

До 21,Какво невярно е казал? Селата и малките градове са пълни с огромни къщи, често даже недоизмазани, или с недозапълнени етажи. Хеопсови пирамиди някакви, в които просто са насипани едни пари, да се чудиш защо.

27

Анонимен

преди 5 години

Тиквата явно е решил да ви открадне и жилищата, както окраде банката.

26

Нобел за математика

преди 5 години

4 млн. жилища у нас необитаеми! Oт общо 4 млн. жилища в България почти една трета (31%) са необитаеми.

25

Иван Пешев

преди 5 години

Значи слагаме мораториум на новото строителство за 5 години и нещата ще се оправят, даже няма нужда от мораториум просто дигнете таксите за визи за ново строителство. Ама няма да стане нали, защото строителната е една от мафиите които си присвоиха държавата и сега ги гледаме какви безумия вършат. Вместо това ще се натисне отново малкия човек понеже от него най-лесно се взима !!!