110

Анонимен

преди 5 години

Ммдддаааааааа........щом и пчеличката Мая се е подписала под тези из-вра-щения..........СПУКАНА НИ Е РАБОТАТА! ПОЗОР....ПОЗОР........ПОЗОР................

109

Анонимен

преди 5 години

Повечето хора сте толкова cмoтани и ***, че изобщо не можете да си възпитавате нормално децата. И това е нещо, което се вижда постоянно и навсякъде. ***, капризни, глупави деца също каквито са и родителите им. Джендърството е най-малкия ви проблем в случая. С него или без него, децата ви не могат да се справят с елементрани житейски ситуации, защото вие, които сте им родители сте неспособни да ги научите на нещо различно от собствената си лиготия и капризи.

108

Анонимен

преди 5 години

Нормално е да има еманципация на хомосексуалността в момента. Тези хора дълги години са подлагани на химическа кастрация, електрошокова терапия и още какво ли не античовешко. Ясно е, че хомосексуалните страдат в пъти повече от личностни разстройства и имат проблем с едно от най-фундаменталните човешки призвания - размножаването, което е базова концепция на човешкия мозък и тяло. Но нека не преувеличаваме с истерията, защото най-важното за един човек е да бъде свободен, за да бъде щастлив.

107

рускиня до джендър

преди 5 години

".....ТИ СИ СРАМ ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО С ТВОЕТО НЕВЕЖЕСТВО!"вярвам ,че си истински "***"- проличава от агресивността ти и неприятие на друго мнение. Но смятам,че истински срам за човечество е съществуване на индивиди,които не могат да контролират нагона си. Половете създадени от природа с цел размножаване. Двойка геовете не могат да създадат семейство, защото природа не предвидела размножаването на отклонения.Това е задънена улицата на еволюция.

106

Дядо130

преди 5 години

Споровете ще продължават докато не се направи нещо смислено, ние здраво мислещите знаем, че не е редно и темата нарочно се надува като балон а другите дето са им платили ще държат на парите

105

Анонимен

преди 5 години

Виждате ли, колко хитро се опитват да прескочат законите. Истанбулската конвенция не беше приета от България, но в учебниците всичко са измислили, как да я внедрят за учениците.

104

Запознат

преди 5 години

Всъщност Хомосексуалността се лекува чрез добри приятели ,подкрепа и силна воля от болното лице. Имах един съученик който си беше чист ге.й като младеж.С много разговори успяхме да му внушим ,че ако продължава така живота му ще бъде пълна бъркотия ,без жена ,деца ,семейство.Няма да усети какво е да имаш наследници ,какво е да имаш любящо семейство и т.н. И момчето реши да се промени ,беше му адски трудно да спи с жени.Но показа силна воля и успя да се пребори със себе си.Сега е женен с 1 дете!

103

Анонимен

преди 5 години

До ДЖЕНДЪРДай пример.

102

Повтарям

преди 5 години

В Raised Without Gender се разказва за двама братя, отглеждани джендърнеутрално от двойка, състояща се от лесбийка и интерсексуален мъж/жена/ нещо.В наръчника на СЗО има таблици от 40-та страница нататък, в които се обяснява какво трябва да учат децата (джендърни идентичности, видове "семейства", ранна детска мастурбация).

101

Повтарям

преди 5 години

Намерете в YouTube док. филм на VICE медия Raised Without Gender и потърсете с Гугъл тази книга, за да разберете какво ви готвят:WHO Regional Office for Europeand BZgAStandards forSexuality Educationin EuropeA frameworkfor policy makers,educational and health authoritiesand specialists

100

Анонимен

преди 5 години

Те хомотата искат да се внедрят сред децата да им пречат на съзряването отрано. Това е станало вече в страни като Норвегия. Доскоро спортна нация днес са гола вода. Ако някой ми пипне детенцето делото ще му е най-малкия проблем. Искат педофилията им да се узакони постепенно, това е мъката.

99

РОДИТЕЛИ

преди 5 години

ААА, НЯМА ДА Я БЪДЕ ТАЯ! КАК ТАКА ЩЕ ПРЕПОДАВАТ ЗА *** НА ДИЦАТА НИ? *** СЕ СТАВА КАТО ГЛЕДАШ И ЧЕТЕШ ЗА ***! АКО НИКОЙ НЕ ГОВОРИ ЗА ***, НЯМА И ДА ИМА ТРЕТИ ПОЛ И Т.Н.. ВСИЧКИ ЩЕ СА НОРМАЛНИ, АКО НЕ СЕ НАСАЖДАХА ТОЛКОВА МНОГО НАСИЛА ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ "ЦЕННОСТИ".

98

Анонимен

преди 5 години

Ако кажеш, че си Ленин всички ще те сметнат за психично болен, но ако си мъж и кажеш че си жена всички ще ти ръкопляскат.

97

армагедон

преди 5 години

ARBEIT MACHT FREI!!!!!!!

96

Анонимен

преди 5 години

Истинските гееве от тия 3 процента си приличат на жени. А тия днешните внушаеми и самовъобразили гееве са до един незрели личности, дето си мислят че се правят на интересни, ако може да не работят а отнякъде да цицат, тия некадърници завиждат на жените - домакини. Мързели. Някои пък се правят на такива, от мазохизъм.

95

ДЖЕНДЪР

преди 5 години

До Ангел до джендърГЛУПОСТИ НА ТЪРКАЛЕТА !!!ИМА МНОГО БОЛЕСТИ ВОДЕЩИ ДО ПРОМЯНА НА ПОВЕДЕНИЕТО И НАВИЦИТЕ И ТЕ НЕ СА ПСИХИЧЕСКИ!!!ТИ СИ СРАМ ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО С ТВОЕТО НЕВЕЖЕСТВО!

94

Аз

преди 5 години

Преподавателите са възрастни, едва ли ще им е удобно да говорят пред децата за тези неща. Ще си подминат урока като малка гара, не се притеснявайте сегашната младеж знае много повече.

93

Скитник

преди 5 години

Всичко е точно, ако не беше щеше даима родителски протести! Ама то няма, значи робски е прието и хайде още една ракия!

92

Анонимен

преди 5 години

До АзТе са го прочели но не са открили нещо непредно понеже няма такова.

91

Аз

преди 5 години

Тези преподаватели дори не са прочели учебника преди да го одобрят, знаем как става одобряването на учебници има и много кратки срокове. Никой не си прави труда да прочете всичко.