42

Анонимен

преди 5 години

Докторът заслужава медал!За тая неблагодарна, съсипваща Семейството, дома и нервите работа!Кураж, д-р Павлов!Освен това много ясно се вижда и чува във видеото, че НЕ Е НА РАБОТА в деня!Има проблем с програмата!

41

Аз

преди 5 години

Свиквайте! Така ще е за напред , нормалните ни лекари лекуват германци и финландци :) за нас това остана само...

40

ШибиРиби

преди 5 години

Ееей чоек една ракия да не пие и ще го сложат на тубата

39

Анонимен

преди 5 години

Човекът има някакъв психологически проблем. И докторите са хора! Не го съдете а му помогнете! Никой не пие до такава степен без да има някаква реална причина! Може ли човек с ментален проблем да изложи "гилдията"?! Ама че първичност тресе тази скапана територия!

38

Анонимен

преди 5 години

За да фъфлиш си на много повече от половин промил но знаеле ли кое е по лошото? Че не могат да го пипнат щото няма кой да го смени. За това стига с глупостите в коментарите по-долу, и тоя случай отива в графа "гадно но факт" и това е

37

Хасфалт

преди 5 години

"Ако идва така на работа вече от година, защо пациентите му не са се записали при друг? Излиза, че досега не са имали против. А да не би някой да му има зъб и затова точно сега да вади кирливи ризи?"Той да не плете чорапи в къщи, брат!? Къв зъб, кво чене?

36

Леле мале

преди 5 години

До АнонименВ България се пие често на работното място. На нас шефа ни забрани да черпим с алкохол след като един колега се напи. Щом се е наложило шефът да ви забранява, значи сте поркали като военни в работно време. Радвай се, че ви е изтърпял.

35

Анонимен

преди 5 години

Заваляния говор не е от алкохол, явно от болест. Може да злоупотребява, но 0,5 промила не е алкохол, при който ще фъфлиш или ще завалваш думите по този начин. Аз лично предпочитам да се изкажат компетентните органи и тогава да му сипем подобаващо- на виновния в случая.

34

Тошо артиста

преди 5 години

През работно време е най добре. Ние ходехме на лов, други на секс, трети копат градината. Най си е добре през работно време- дявол да го вземе.

33

Някой

преди 5 години

Ако идва така на работа вече от година, защо пациентите му не са се записали при друг? Излиза, че досега не са имали против. А да не би някой да му има зъб и затова точно сега да вади кирливи ризи?

32

Роб на влаЗта

преди 5 години

До 13...Ако не плащаш наем или заем в София живота е най-евтин ...1.градско пътуване -320лв.за 1г.навсякъде..2.Здравеопазване -пирогов без 1ст.3.Пазар-Женският пазар ,наполовина от цените в страната ...и др.но да не задълбавам

31

Анонимен

преди 5 години

До29 Лошото е, че са пенсионери. Доброто е, че са в постоянен контингент.

30

Хасфалт

преди 5 години

Разбира се недоволството на поциента, но позицията на другата страна(лекаря) не се разбира. За да го съдим, трябва да го разберем!

29

Анонимен

преди 5 години

Не е малко 800 пациента, да са ти клиентела. Оборота е сериозен за месец.

28

www

преди 5 години

УТРЕ НЕ ТРЯБВА ДА Е НА РАБОТА....

27

Анонимен

преди 5 години

Трябва да се премахнат джипитата. Взимат много пари, а реално не извършват нищо специално.

26

Анонимен

преди 5 години

Ако небяха качили клипа щеше да идва поне още една година пиян на работа и работния ден да минава и заминава а той да взема пари.

25

Анонимен

преди 5 години

Ми кога да се напие човека бре. У нас може всичко. Ние сме уникати, уникати.Несериозно общество, лошо.

24

Анонимен

преди 5 години

Да,ама ако пенсионера му беше заковал един тупаник,щеше сега да пищи че са го били на работното му място, а ние щяхме да четем за поредното насилие над дежурен лекар!

23

Анонимен

преди 5 години

Народа психяса масово.И здрав да си,ще се разболееш,каквото ни управлението,такова е и надолу по стълбицата