83

Колко

преди 5 години

Колко ви платиха за да публикувате тая статия

82

СлаНинова

преди 5 години

Е обещала на Бемчо и Очите да им разреши да продават наркотици въе всяко училище ако и дадат пари да купи изборите... Мдаа

81

Хи хи

преди 5 години

И кой ще гласува за търговците на наркотици от бесипету?! Очите и Бенчо ще гласуват по разбираеми причиниДруги има ли ?!

80

Димо

преди 5 години

Какви нови хора,като вие младите се криете като шушумиги за АНОНИМНОСТА и чакате някой нещо да даде.Всичките сте ,,умни",преливате от акъл и отричате всичко без да разсъждавате.Няма един сайт в който да се водят диалози със смислени аргументи а само излияния с каруцарски и хамалски език.Всъщност повечето са доволни че им плащат по няколко сребърника и не разсъждават.Поколение което не може да се въз ползва свободата си ,а я е превърнало в слободия с примитивни коментари.

79

Анонимен

преди 5 години

НОВ ИЗМИСЛЕН ИЗСЛЕДОВАТЕЛСКИ ЦЕНТЪР ТРЕНД С 0 РЕЙТИНГ!СЛАВИ НЕ САМО, ЧЕ ЩЕ ВЛЕЗЕ В ПАРЛАМЕНТА НО НИЩО ЧУДНО ДА ИМА ПОВЕЧЕ ОТ ОБЕДИНЕНИТЕ ПАТЕРИЦИ НА БУДА!

78

Иван

преди 5 години

Всички до един са за затвора! Мафия и продажници!

77

Анонимен

преди 5 години

Чакайте бе къде бързате с таз стъкмистики бре. Я направете зимата една статистика когато оФцете ще плащат по скъпото топло по скъпите храни по скъпия ток гориво че да видиме кои ще са с 3 % по напред. Това че на гърбавите им пада електората е ясно щом като комшията който лягаше и ставаше с думата Герб вече се отрече от тях редно е да отпаднат от играта както отпаднаха СДС. Във политиката вечни няма има издънили се селски тарикати изгубили доверието на собственият си народ.

76

Iceblast88

преди 5 години

Ако просто бяха приели закона за гласуването с квадрата - За никои от изброените - нещата сами щяха да се оправят поради простата причина, че 77% от парламента щеше да е празен и просто нямаше да има как да се сформира правителство дори и останалите 23% да се обединят. Така, по естествен начин системата щеше да се изчисти от всички ***, но за съжаление закона се написа от същите *** които той имаше за цел да премахне. И затова стана безполезно още в зародиш!

75

Victimized

преди 5 години

На ГЕРБ цвъки им купува гласове това е ясно, БСП и ДПС си имат постоянен електорат, *** тея пишман пЕтриоти не знам какво ги бутате, тея съдбата им е като на предишните коалиционни партньори на ГРОБ, реформаторчетата, дето реформираха единствено "дясното", чрез алчност постигнаха невиждана фрагментация.Ясно е, че следващите партньори на ГЕРБ ще са ДПС, и ще е този път изцяло в името на стабилността и евро-атлантизма, БСП им е удобно като беззъба опозиция, нямат апетит за власт.

74

Анонимен

преди 5 години

От тая графика разбирам че властта се ползва с нищожна подкрепа от хората.Обаче на властта и 0.5% от имащите право на глас са пуснали бюлетина, пак ще се бият в гърдите и ще твърдят че всички ги обичат и едва ли не дишат с тяхна помощ.Овце сте и това ви харесва явно!

73

ДО 68-Анонимния

преди 5 години

Ти не си ли от този народ или си извънземен?Народа не е овцедушен,а вие висящите по цял ден пред клавиатурата и бълващи небивалици сте такива АНОНИМНИКО !!!За НАРОДА просто нямате абсолютно никакво право да обобщавате.250 хиляди нито учите ,нито работите,нито имате представа за реалния живот извън интернетПри днешните условия ако не можеш да просперираш,а само хленчиш и ИСКАШ,значи си роден аутсайдер,неудачник с претенции на който все някой му е виновен

72

БГ

преди 5 години

Липсата на качествена опозиция води до слабо управление на ГЕРБ.Партии като БСП,ДПС,АБВ и разни други са антипатични на народа трябва нови хора с нови партии

71

Анонимен

преди 5 години

Ако изборита бяха днес за първата политическа сила, на мен ми е все едно коя, биха гласували 23 % ДВАДЕСЕТ И ТРИ ПРОЦЕНТА от имащите право на глас Негласуващите са най-много в това проучване и ще стават още повече.Само не ме успивайте че ИМА ДЕМОКРАЦИЯ че сме европейци?! и квото там ми дуднете.Това е диктатура на малцинството с малкото IQ, и сме по-зле от много африкански държави.Но това не очаквайте да ви го кажат по медийте...

70

HeinrichHimmler

преди 5 години

Из статистики на проучването: Всеки втори българин смята, че не са необходими предсрочни българи, а всеки първи иска смяна на статуквото и оставката на Бойко Методиев Борисов, Цветан Цвък Цветанов, Дебелян Леевски и крадливата им шайка !

69

Анонимен

преди 5 години

На възрастните хора трябва да се обясни че сегашното БСП не е БКП и че тези новите са абсолютни крадци и престъпници и благодарение на тях няма добри пенсии и добър живот. По младите да им обяснят никога да не гласуват за БСП.

68

Анонимен

преди 5 години

Само здрав капитализъм и империализъм.

67

HeinrichHimmler

преди 5 години

Това проучване само в малцинствата ли е правено, защото лично аз не виждам как някой трезвомислещ българин би гласувал отново за крадлива шайка на Бойко, цвцв и дебелян

66

Анонимен

преди 5 години

При толкова злини които е причинила БСП на българския народ, е на 2ро място, да му се неначудиш на тоя народ.

65

Анонимен

преди 5 години

Тио да не събудите спящия гигант(народа) и да ви отнесе като куцо пиле домат. Шегувам се с овчодушен народ това е невъзможно.

64

да

преди 5 години

59 % процента подкрепят Президента Радев - каква "изненада" само. .българският народ не е сляп..това е единствения български политик, който защитава интересите на българския народ. .за това и в чужбина не го канят за потупване по главата като домашен любимец тип Бойко